neli,labai grazus abu tortai ,akytems kiek kruopstumo reikejo saunuole
O-RE-AR,prie kavos noreciau gabaliuko
Dėkui, mergaitės
Kočioju plonai: apie 2cm, užtai kartais ji persišviečia, nemoku storai dengti...
galima su vandenuku, kiaušinio baltymu, degtine klijuoti. tik reikia labai nedaug patepti, nes jei detalė čiuožinėja, sunku prilipinti.
Naitai, pritariu tau , nuo adrijos gėlių ir iki šiol alpsta širdis
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 09, 00:17)
O kokio storio uzdanga darot?
Kočioju plonai: apie 2cm, užtai kartais ji persišviečia, nemoku storai dengti...
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 01 09, 01:13)
As ziuriu vis i tas figureles is pastiliazo ir nesuprantu kaip priklijuojat jus tas akytes, nosytes, rankytes ir t.t. prie kunelio. Man niekaip nelimpa viena dalis prie kitos
galima su vandenuku, kiaušinio baltymu, degtine klijuoti. tik reikia labai nedaug patepti, nes jei detalė čiuožinėja, sunku prilipinti.
Naitai, pritariu tau , nuo adrijos gėlių ir iki šiol alpsta širdis
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 08, 19:43)
pasta222 , klausei apie gėlių lapukus ( kiek supratau žiedelio ) , ne , ne pavieniai , iškalta gėlytė , ir pereita kraštukas rutuliuku .
supratau, aciu
QUOTE(neli @ 2012 01 09, 10:08)
2cm,tai nera plonai tikriausiai mm norejot parasyt?
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 09, 12:17)
2cm,tai nera plonai tikriausiai mm norejot parasyt?
isivaizduoju torta,dengta 2cm
Šeštadienį bandžiau pirmą kartą kažką lipdyti
Jau mačiau mergaitės atsakė kaip priklijuoti detales,bet man paaiškinkit su kuom smulkias detales sugraibyti kad nesuspausti jas ,nedeformuoti? Ir dar norėjau paklausti kaip jus sutvirtinat atlasinę juostelę ant torto?
Susirgau tortų liga,mintyse tik puošiu tortus, širyt prabudau 4 val ir vėl galvoje tortai
Jau mačiau mergaitės atsakė kaip priklijuoti detales,bet man paaiškinkit su kuom smulkias detales sugraibyti kad nesuspausti jas ,nedeformuoti? Ir dar norėjau paklausti kaip jus sutvirtinat atlasinę juostelę ant torto?
Susirgau tortų liga,mintyse tik puošiu tortus, širyt prabudau 4 val ir vėl galvoje tortai
DIANAAA1215 Na puikiai padirbejai ir meskiukai simpatulkos
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 09, 11:53)
Šeštadienį bandžiau pirmą kartą kažką lipdyti
Man irgi tas pats
Mieskiukai geruliai
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 09, 13:53)
smulkias detales galima sugraibyt pincetu. Tam aš turiu du pincetus - vieną smailą ir vieną buką. Nesudžiūvusius lengvus daiktus graibau adata.
Juostelės nesu tvirtinusi prie torto, tai nepasakysiu iš praktikos. Aišku tik viena - bantus daro atskirai, ir juos kažkaip pritvirtina. Neriša taip tiesiai ant torto kukardų. Tvirtina juostelę gal aisingo lašeliu patepant. Kas kaip moka.
QUOTE(mallena @ 2012 01 08, 23:30)
man tai su vandenuku puikiai prilimpa, tik pastebejau, kad jo reikia vos vos, jei tik daugiau, tada nesilaiko ir krenta detales, arba reikia ramstyti, tai as su teptuku vos patepu ir viskas
QUOTE(Nevute @ 2012 01 08, 23:39)
As tai turiu nusipirkus tu spec kliju, tai jie labai gerai suklijuoja, biskiuka reikia palaukt kol padzius, bet tikrai geriau nei su vandeniu. Ten ju vos vos reikia, zinau kad juos eina pasigamint su Tylose milteliais, kazkiek su vandeniu sumaisai ir gaunasi
aciu uz atsakymus
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2012 01 09, 10:08)
o baltyma isplakti reikia?su degtine man neprilimpa