QUOTE(Olesta @ 2012 01 21, 19:13)
uoj Jūs mergės mergės viskas panosėj, ale dar pabaksnok dariau pagal Kirbės duotas iškarpas, klijavau maistiniais klijais, bet tikiu, kad ir karštu pastilažu, ir baltymu prisiklijuotų, aišku gal ne taip lengvai kaip klijais, bet manau misija įmanoma pirma išsipjoviau pado dalį ir iš karto prisiklijavau vidurinį liežuvėlį, patepiau vos vos kraštelius klijais, kad nesušlaptų visas padas, kad man greičiau džiūtų... kitą dieną pagal iškarpas išsikirpau užkulnę (jai panaudojau vaikiško batelio priekio šabloną, turiu išsipiešus iš rankos kadaise), o priekį pagal šabloną irgi iš karto priklijavau, o kadangi man reikėjo ale Louboutin batelio, tai dar pasiklijavau ir tą pastortinimui juostelę palei perimetrą... nežinau ar aiškiai paaiškinau... ir kulniuką pasiklijavau iš karto irgi, per kulną smeigiau bambukinę lazdelę, ties padu išploninau ir paplatinau ir priklijavau, sustingo ir tada rytojaus dieną likusias detales priklijavau, tada dažymas kas beliko ir dekoracijos
aiskiau ir buti negali aciu Olesta
as su vandeniu klijavusi esu, aisku ne bateli, tai sunkiai lipo, del to ir klausiu, reiks tada kliju isigyti arba kaip raset su baltymu