Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

jus tikra profe, Olesta wub.gif
Atsakyti
tokia pat, kaip ir Jūs visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikrosios batelio spalvos dienos šviesoje
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kempiniukas superinis, rokeris toks dirol.gif
vestuviniai ziedai wub.gif
asseni, olesta geles... wub.gif wub.gif truksta zodziu isreikst susizavejimui, nuostabu thumbup.gif
kirbes tortukai liuksiski, kaip visada 4u.gif
olestos batelis irgi superinis thumbup.gif thumbup.gif gal kokia nuoroda turit kur parodoma kaip ji sulipdyti, nes neisivaizduoju kaip tokias detales sutvirtinti 4u.gif as ne profe, bet batelio ir rankines saplva buciau vienoda dariusi, ar cia taip uzsakove norejo skirtingu spalvu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuKatinai: 21 sausio 2012 - 15:39
Na puokstes tai nesveikai nuostabios doh.gif blink.gif
Olesta tas batelis laaaaabai,norisi ikisti koja i toki wub.gif

Cia mano keli:
Maskarpones:
user posted image
Varskes gaivumelis + pastilazas
Smurffetes tortukas (ji sedi ant kelmo,tik ne tuo kampu nufotkinau doh.gif )
user posted image
(pamacius foto,prisiminiau,ir pridejau lapukus prie gelyciu rankoje)
user posted image

Maskarpones (cia tik seip labai norejau pabandyti,tai i torta pati nekriepkit demesio biggrin.gif )

user posted image

Noriu paklausti:

Kai darau varskes gaivumeli su zele,kita diena tos zele atrodo nebelieka,na ji isblunka,praranda tas ryskias spalvas kol pabuna torte,permatoma pasidaro. Tai dabar man iskilo klausymas kodel? Ar buna jums taip? As pagalvojau,gali paskui zmogus pagalvoti kad apgavau ir be zele padariau unsure.gif Maniau kad gal cia angliska zele tokia,bet ne,nusipirkau lietuviskos ir viestiek tas pats g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 21 sausio 2012 - 15:55
vat būtent, kad rankinuko norėjo balto-rožinio, o batelio raudono ir kad daug blizgesio būtų...yra ten ir rožinių dalių 4u.gif

Dzokada, puikūs darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o dėl kursų, kiek man teko domėtis Lietuvoje kol kas nėra tokių, nebent pasisamdytumėte meistrą/ę iš užsienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 21 sausio 2012 - 15:58
O jau geliu grazumas wub.gif

dzokada ar tau netirpo pastilazas ant maskarpones torto? g.gif
Atsakyti
Tirpo,dar ir kaip lotuliukas.gif Bet norejau paziuret kaip atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 21, 17:25)
Tirpo,dar ir kaip  lotuliukas.gif Bet norejau paziuret kaip atrodytu.

Man labai graziai tas tortas atrodo su ta mergyte ir roze. thumbup.gif
Olesta batelis su rankine tai fantastiski thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 21, 15:49)
Maskarpones (cia tik seip labai norejau pabandyti,tai i torta pati nekriepkit demesio biggrin.gif )

bigsmile.gif vau sitas tai vau thumbup.gif isduok paslapti kaip padarei taip? 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 01 21, 15:57)
vat būtent, kad rankinuko norėjo balto-rožinio, o batelio raudono ir kad daug blizgesio būtų...yra ten ir rožinių dalių

thumbup.gif vistiek viskas super, o ypac batelis. tik isduokit paslapti kaip suklijuojat detales? kaip nesukrenta pastiliazas? gal kokia nuoroda i batelio gaminima pazingsniui? blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2012 01 21, 15:41)
bigsmile.gif vau sitas tai vau thumbup.gif isduok paslapti kaip padarei taip? 4u.gif  4u.gif
thumbup.gif vistiek viskas super, o ypac batelis. tik isduokit paslapti kaip suklijuojat detales? kaip nesukrenta pastiliazas? gal kokia nuoroda i batelio gaminima pazingsniui? blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Paprastai,tiesiog ispjoviau is juodos mases toki trafareta ir uzdejau ant torto,ir dar gele ant virsaus,vsio smile.gif
Atsakyti
seniai cia besirodziau 4u.gif tik kartais"paloju" atejus hihihi.gif zaviuosi Jusu visu darbais wub.gif ale geles,geles wub.gif tsakant....nuvirst nuo grozio wub.gif
mano siandieniniai:
snikersas,sokoladine aplikacija(nlb vykusi,baltas sokoladas dar nebuvo sustinges,nors juodam viskas tvarkoj)
user posted image
ir siandienine perkepta pieniska mergaite,ana,sunemniosim
user posted image
nieko blatno,ale vistiek,pasirodau-kad netinginiauju cool.gif
Atsakyti
uoj Jūs mergės mergės lotuliukas.gif viskas panosėj, ale dar pabaksnok lotuliukas.gif dariau pagal Kirbės duotas iškarpas, klijavau maistiniais klijais, bet tikiu, kad ir karštu pastilažu, ir baltymu prisiklijuotų, aišku gal ne taip lengvai kaip klijais, bet manau misija įmanoma 4u.gif pirma išsipjoviau pado dalį ir iš karto prisiklijavau vidurinį liežuvėlį, patepiau vos vos kraštelius klijais, kad nesušlaptų visas padas, kad man greičiau džiūtų... kitą dieną pagal iškarpas išsikirpau užkulnę (jai panaudojau vaikiško batelio priekio šabloną, turiu išsipiešus iš rankos kadaise), o priekį pagal šabloną irgi iš karto priklijavau, o kadangi man reikėjo ale Louboutin batelio, tai dar pasiklijavau ir tą pastortinimui juostelę palei perimetrą... nežinau ar aiškiai paaiškinau... ir kulniuką pasiklijavau iš karto irgi, per kulną smeigiau bambukinę lazdelę, ties padu išploninau ir paplatinau ir priklijavau, sustingo ir tada rytojaus dieną likusias detales priklijavau, tada dažymas kas beliko ir dekoracijos 4u.gif
Atsakyti