Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(tute28 @ 2012 01 21, 12:57)
Olesta, Asseni, gėlės nuostabios  wub.gif clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  Sakykit, iš kokios masės darot?

as palaikau tute28 superrrr
Atsakyti
olesta, labai labai grazu, aciu ir uz mano torciuko ivertinima, o tuos puokstes tai superines, kaip as noreciau, kad kas pamokintu, girdejau, kad kazkokiuose kursuose buvot? na kaip suprantu draugiskuose ne siaip kur organizuojamuose, as irgi ziauriai noreciau.... blush2.gif
Asseni...na tokiu geliu tik pavydeti, jos fantastiskos, tokios tikroviskos...pasistengus dar gal islipdyciau kazka i ta puse, bet visas ju apipavidalinimas, lapeliu spalvos padarymas, visos puokstes sukombinavimas - man neiveikiama uzduotis...
beje gal kas atsakys, norejau padaryt gulbes, na tie sparniukai daromi kaip lapeliai, kiekvienas ju ant vielutes uzdedamas, bet viskas kai apdziuvo, reikejo i viena susukt ir niekas man nesigavo, tas visas sparniukas sukasi ant tos vielutes ir jokio stabilumo, o kaip jus darot? kaip lapeli pritvirtint prie vielutes taip, kad jis nesisukiotu? 4u.gif
o dbr ne i tema...varciau senas nuotraukas, pries du metus mano didziajai buvo 1metukas, ir mano padarytas tortas buvo is sausainiu ir varskes, nes vien perskaitymas recepto - man buvo per sunki uzduotis, man jie tokie ilgi atrodydavo...neatsistebiu, kad as kazka jau sugebu...ir jei ne jus, mamytes, merginos, mociutes...tai as niekada net nebuciau suradusi sio, tokio malonaus uzsiemimo, dziaugiuosi kiekviena diena siuo atradimu... wub.gif
Atsakyti
pastilažas + gum tralialia 4u.gif

pipirėli, prašom išsistudijuoti šią temą, o kas bus neaišku, ateisite čia pasiklausti 4u.gif rekomenduočiau pastilažą dengimui 4u.gif
Papildyta:
galiu pasakyti tik tiek, kad namie sėdint būčiau galėjus akis pražiūrėti į visus youtube, schemas ir t.t., kol nepamatai gyvai kaip dirba meistras savo srities, tol žalio supratimo negali turėti apie tokių puokščių surinkimą, gaminimą ir t.t. aišku yra moteryčių, kurios sugeba iš knygų išmokti šio meno, o bet tačiau aš toks sutvėrimas, kad man reikia pamatyti gyvai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sakes kokios grazios geles doh.gif wub.gif O cia Lietuvoj kazkur moko? (aisku jeigu ne paslaptis) Nes as jau zvilgcioju i uzsieni, butu laaaaabai smagu pasimokinti smile.gif
Atsakyti
Asseni,pasaka wub.gif
Atsakyti
kokios nuostabios puokstes, turite auksines rankas tiek Olesta, tiek Asseni, kuriu darbais as zaviuosi. wub.gif
O kiek mazdaug laiko uzima vienai puostei padaryti?
Tortai irgi nuostabus, visu merginu kurios juos cia sudejusios. daugeli darbu issisaugau. jus ESATESAUNUOLES is didziosios raides. smile.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites

zibute77, man reikejo daugiau nei 12 val kazkur padaryti ta puokste kur ant torto, cia jeigu susumavus laika. O siaip sedejau 3 dienas

Atsakyti
Ačiū mergaitės,
Olesta labai daili rankinė, fantastiškas batelis, nuostabios puokštės
Asseni labai prabangi puokštė ir tortas
Pritariu, kad turite auksines rankas, tačiau tokiam grožiui sukurti reikia labai daug laiko
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2012 01 21, 10:50)
Aciu, mergaites

zibute77, man reikejo daugiau nei 12 val kazkur padaryti ta puokste kur ant torto, cia jeigu susumavus laika. O siaip sedejau 3 dienas

tikrai tai nustabu, o kantrybes kantrybes dar kiek reik ir kruopstumo, nemoku net issireiksti zodziais. tiesiog nuostabu. first.gif
O as begu maisytis pastilaza, reik boruzeliu ir gelyciu torciukui pasidaryti.
Atsakyti
Olesta nuostabios puoksteles,niekada nepasakyciau,kad jos netikros!
Asseni,labai grazi ne tik puokste bet ir tortas,isbaigtas,lygus
Atsakyti
Olesta, Asseni nera zodziu siam groziui thumbup.gif thumbup.gif kada taip ismoksiu ? verysad.gif mergaites , o is ko pas jus tos sakeles ?
Atsakyti
šakelės iš vielučių, apteipuota ir tiek 4u.gif jooo, norint tokias puokštes padaryti, reikia 10-12 valandų kaip nieko sėdėti ištisai, bet kadangi kai kur reikia padžiovinti, kai kur sulaukti tam tikros formos kol įgaus, taip va ir susidėlioja į kelias dienas... kad ir batelis, pradėjau trečiadienį, baigiau vakar vakare doh.gif bet rezultatas visai mane tenkina, kaip pirmam kartui smile.gif
Atsakyti