olesta, labai labai grazu, aciu ir uz mano torciuko ivertinima, o tuos puokstes tai superines, kaip as noreciau, kad kas pamokintu, girdejau, kad kazkokiuose kursuose buvot? na kaip suprantu draugiskuose ne siaip kur organizuojamuose, as irgi ziauriai noreciau....
Asseni...na tokiu geliu tik pavydeti, jos fantastiskos, tokios tikroviskos...pasistengus dar gal islipdyciau kazka i ta puse, bet visas ju apipavidalinimas, lapeliu spalvos padarymas, visos puokstes sukombinavimas - man neiveikiama uzduotis...
beje gal kas atsakys, norejau padaryt gulbes, na tie sparniukai daromi kaip lapeliai, kiekvienas ju ant vielutes uzdedamas, bet viskas kai apdziuvo, reikejo i viena susukt ir niekas man nesigavo, tas visas sparniukas sukasi ant tos vielutes ir jokio stabilumo, o kaip jus darot? kaip lapeli pritvirtint prie vielutes taip, kad jis nesisukiotu?
o dbr ne i tema...varciau senas nuotraukas, pries du metus mano didziajai buvo 1metukas, ir mano padarytas tortas buvo is sausainiu ir varskes, nes vien perskaitymas recepto - man buvo per sunki uzduotis, man jie tokie ilgi atrodydavo...neatsistebiu, kad as kazka jau sugebu...ir jei ne jus, mamytes, merginos, mociutes...tai as niekada net nebuciau suradusi sio, tokio malonaus uzsiemimo, dziaugiuosi kiekviena diena siuo atradimu...