labukas visu tortukai pasakiski, atnesu auksinems vestuvems torta, varskinis gaivumelis, pastilazas
tinulia84 grazus tortukas , o ziedeliai labai labai
TINULIA,super
JURATEL,labai aciu
JURATEL,labai aciu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 20, 15:39)
pirma kempiniuka dariau praktiskai pries metus.dabar antrasis
varskinis su persikais,2800gr.pastilazas
varskinis su persikais,2800gr.pastilazas
Kaip as taip praleidau tavo kempiniuka gal foto nerode
tortukas nuostabus
O-RE-AR labai grazi barbe, bet sutinku su kitom kad biskiuka talijos reiketu jai
*saules_zuikutis* nuostabus kempiniukas!!! pasiziuriu ir sypsaus
O tie tinulios ziedai, tikrai galvojau kad jie tikri
*saules_zuikutis* nuostabus kempiniukas!!! pasiziuriu ir sypsaus
O tie tinulios ziedai, tikrai galvojau kad jie tikri
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 20, 18:50)
labukas visu tortukai pasakiski, atnesu auksinems vestuvems torta, varskinis gaivumelis, pastilazas
tortas tai nuostabus..
visgi kokia aš bjauri.. kai pirmąkart pamačiau tortą, tai pagalvojau, kad jei būtų užmušęs, tai jau būtų atsėdėjęs ir sėkmingai vedęs antrą karta
aciuuu
tinulia, pasakiskas tortas
QUOTE(naitas @ 2012 01 20, 20:44)
tortas tai nuostabus..
visgi kokia aš bjauri.. kai pirmąkart pamačiau tortą, tai pagalvojau, kad jei būtų užmušęs, tai jau būtų atsėdėjęs ir sėkmingai vedęs antrą karta
tai jau tikrai
ačiū visoms už įvertinimą, bet jis tikrovėj gražesnis, fotografavau iš trijų kartų vokiom pozom ir neina išgauti to tikrojo vaizdo, gėlės tokios be gyvybės gaunas, kažkokios murzinos
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 20, 20:41)
tai jau tikrai
ačiū visoms už įvertinimą, bet jis tikrovėj gražesnis, fotografavau iš trijų kartų vokiom pozom ir neina išgauti to tikrojo vaizdo, gėlės tokios be gyvybės gaunas, kažkokios murzinos
man tai lb grazu.o del apsvietimo tai jau taip,siuo metu turbut visos turim ta beda
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 20, 21:43)
man tai lb grazu.o del apsvietimo tai jau taip,siuo metu turbut visos turim ta beda
ačiū labai, smagu išgirst gražius žodžius iš profesionalių beje kempiniukas - nerealus