Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

labukas wink.gif visu tortukai pasakiski, atnesu auksinems vestuvems torta, varskinis gaivumelis, pastilazas wink.gif
user posted image
Atsakyti
tinulia84 grazus tortukas thumbup.gif , o ziedeliai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Barbe gal ir neproporcinga truputi, bet dzibukai- puikiai

Kempiniukas...kaip galima neparasyti komentaro- komplimento, kai vien pamacius sedziu su nemazesne sypsena, nei jis biggrin.gif

Tinulia, ziedai verti ne valgyti, o pasimatuoti ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 20 sausio 2012 - 17:01
TINULIA,super bigsmile.gif

JURATEL,labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 20, 15:39)
pirma kempiniuka dariau praktiskai pries metus.dabar antrasis  smile.gif
varskinis su persikais,2800gr.pastilazas

Kaip as taip praleidau tavo kempiniuka doh.gif gal foto nerode unsure.gif
tortukas nuostabus thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O-RE-AR labai grazi barbe, bet sutinku su kitom kad biskiuka talijos reiketu jai smile.gif 4u.gif

*saules_zuikutis* nuostabus kempiniukas!!! pasiziuriu ir sypsaus biggrin.gif

O tie tinulios ziedai, tikrai galvojau kad jie tikri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 20, 18:50)
labukas wink.gif visu tortukai pasakiski, atnesu auksinems vestuvems  torta, varskinis gaivumelis, pastilazas wink.gif

tortas tai nuostabus.. wub.gif

visgi kokia aš bjauri.. kai pirmąkart pamačiau tortą, tai pagalvojau, kad jei būtų užmušęs, tai jau būtų atsėdėjęs ir sėkmingai vedęs antrą karta laugh.gif
Atsakyti
aciuuu smile.gif
Atsakyti
tinulia, pasakiskas tortas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 20, 20:44)
tortas tai nuostabus..  wub.gif

visgi kokia aš bjauri.. kai pirmąkart pamačiau tortą, tai pagalvojau, kad jei būtų užmušęs, tai jau būtų atsėdėjęs ir sėkmingai vedęs antrą karta laugh.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai biggrin.gif

ačiū visoms už įvertinimą, bet jis tikrovėj gražesnis, fotografavau iš trijų kartų vokiom pozom ir neina išgauti to tikrojo vaizdo, gėlės tokios be gyvybės gaunas, kažkokios murzinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 20, 20:41)
lotuliukas.gif tai jau tikrai biggrin.gif

ačiū visoms už įvertinimą, bet jis tikrovėj gražesnis, fotografavau iš trijų kartų vokiom pozom ir neina išgauti to tikrojo vaizdo, gėlės tokios be gyvybės gaunas, kažkokios murzinos smile.gif

man tai lb grazu.o del apsvietimo tai jau taip,siuo metu turbut visos turim ta beda
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 20, 21:43)
man tai lb grazu.o del apsvietimo tai jau taip,siuo metu turbut visos turim ta beda

ačiū labai, smagu išgirst gražius žodžius iš profesionalių 4u.gif beje kempiniukas - nerealus wub.gif
Atsakyti