QUOTE(miskouoga @ 2012 01 19, 23:09)
noriu paklaust, ar reikia is anksto ta kalnieriu susidziovint darant torta marskinelius is pastilazo arba saldainiu mases? aciu uz ats
O va man klausimas iskilo-kvailas aisku, bet...
kaip tos palmes Nevutes torte "istatytos" - ismeigtos?
nu labai jis man, labai
kaip tos palmes Nevutes torte "istatytos" - ismeigtos?
nu labai jis man, labai
ramune.v su mediniu smeigtuku ismeigtos (dantu krapstuku ar kaip ten vadinasi)
QUOTE(Nevute @ 2012 01 19, 23:01)
ramune.v su mediniu smeigtuku ismeigtos (dantu krapstuku ar kaip ten vadinasi)
aciu, taip ir maniau, bet sakau pasitikslinsiu
Nevute
kas tenklausete del kalnieriaus...dariau is pastilazo dengimui,tai nieko nedziovinau,iskart tiesiai ant torto pastaciau
kas tenklausete del kalnieriaus...dariau is pastilazo dengimui,tai nieko nedziovinau,iskart tiesiai ant torto pastaciau
Labas mergaites kaip visada jusu darbai labai grazus.SLUOTAtai superine gal galetu suzinoti is ko sluotraziai padaryt ivis spoksojau ir nedaejo tikrai super darbas
@adrijos tai kaip visada nerealus darbai kruopstumas neispasakytas tuose tortukuose .BEJE GAL GALECIAU KLAUSIMELI JAU DAUG KARTU KLAUSIAU BET KAZKAIP ATSAKYMO NEGAVAU IR UZMACIAU VEL KAD PAS JUS TA SPALVA DAZNIAUSIAI ANT TORTU YRA.Kaip jus isgaunate ta tamsiai ruda spalva kaip su juodu atspalviu kaip tik piratu laivas padarytas pas jus tokios spalvos.Labai noreciau pabandyti buciau labai dekinga uz atsakyma
@adrijos tai kaip visada nerealus darbai kruopstumas neispasakytas tuose tortukuose .BEJE GAL GALECIAU KLAUSIMELI JAU DAUG KARTU KLAUSIAU BET KAZKAIP ATSAKYMO NEGAVAU IR UZMACIAU VEL KAD PAS JUS TA SPALVA DAZNIAUSIAI ANT TORTU YRA.Kaip jus isgaunate ta tamsiai ruda spalva kaip su juodu atspalviu kaip tik piratu laivas padarytas pas jus tokios spalvos.Labai noreciau pabandyti buciau labai dekinga uz atsakyma
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 19, 21:15)
Nevute
aciu aciu, as klausiau
dar klasuimukas: darant paguldyta pinigu maisa monetas kaip nors klijuojat ar tik sudedat? na kas dare gal supras ko klausiu
O-RE-AR grazus dzibukai. O koks svoris, koks tortukas? Jauciu reiks savo panai gimtadieniui irgi barbe daryt-kazi kaip gausis
O-RE-AR grazus dzibukai. O koks svoris, koks tortukas? Jauciu reiks savo panai gimtadieniui irgi barbe daryt-kazi kaip gausis
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 20, 11:39)
Aciu,va net pasveriau,tai 1,8kg.Medutis su serbentais,tikiuos bus liuks,nes megstam rugstesnius,gaivesnius
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 20, 14:39)
dar klasuimukas: darant paguldyta pinigu maisa monetas kaip nors klijuojat ar tik sudedat? na kas dare gal supras ko klausiu
aš sudedu.. man taip gražiau.. nekenčiu aplipusių popieriukų paprastai jau kas nors iš karto nori paimti monetų.. tai jeigu bus priklijuotos, sudarkys tortą, to ir labai nenorėdamas.