Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(adiavl @ 2012 01 19, 21:10)
nebloga kieki pirkus

aš ne tortams.. nekenčių tų šaratų ant tortų laugh.gif galima dantis išlaužyt. Tiek sunaudojau gėlyčių viduriukams užpildyt.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 19, 20:12)
aš ne tortams.. nekenčių tų šaratų ant tortų laugh.gif galima dantis išlaužyt. Tiek sunaudojau gėlyčių viduriukams užpildyt.

as suprantu, bet tos gelytes vistiek ant tortu papuola 4u.gif as ta turejau omeny biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai dar ir reik suskaičiuot kiek jų yra lotuliukas.gif Naitas statistika suvedęs pabarstukų kiekio biggrin.gif Tikra Pelenė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 19, 21:23)
as suprantu, bet tos gelytes vistiek ant tortu papuola  4u.gif  as ta turejau omeny  biggrin.gif

kai ant gėlytės, tai jau galima pasirinkti - valgyt ar ne, o kai kur nors kremo "bangoj", "sniege", tai va šito netikėtumo nemėgstu.

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 19, 21:24)
Bet tai dar ir reik suskaičiuot kiek jų yra  lotuliukas.gif Naitas statistika suvedęs pabarstukų kiekio  biggrin.gif Tikra Pelenė  biggrin.gif

tai taip. 15 žirniukų kubilistano pajamų mokestis, 30 žirniukų - SODRA, ir t.t. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 19, 18:56)
Kazkaip seniai kas dejo tortukus  g.gif  turbut savaitagli ju padauges smile.gif

Dedu savaji papludimi, greiciau ateitu vasara  rolleyes.gif  (laukiu kada galesiu raides nusipirkt) smile.gif

user posted image

kaip uzsinorejau atoooostoguuu blink.gif Susizavejau..., ziurint atskirai tokios paprastos detales, bet bendroj visumoj tortas tiesiog spinduliuoja nuotaika- vasarisku atostogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2012 01 19, 22:13)
kaip uzsinorejau atoooostoguuu  blink.gif  Susizavejau..., ziurint atskirai tokios paprastos detales, bet bendroj visumoj tortas tiesiog spinduliuoja nuotaika- vasarisku atostogu  thumbup.gif

bet patikėkit... kai reikia tas "paprastas" detales surinkti į visumą, tai tikrai ne juokai.. 4u.gif šitas tortas tooks išbaigtas, toks tobulas wub.gif
Atsakyti
Aaaaaaciu labai 4u.gif man tai didelis ivertinimas smile.gif labai bijojau kad nebutu perkrautas rolleyes.gif
Atsakyti
nevute, ir aš tą patį norėjau pasakyt, labai gražus raštas, net raidžių įspaudai nebūtini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 19, 15:59)
Panevėžio Maximose senai senai nebėra tų sidabrinių pabarstukų jokiais gramais, Jūs čia gal dar kur neišsipardavusius pačiupot, 100 metų nebegaunu jų pirkti doh.gif jau ko gero apie metus laiko mūsų prekybcentriuose nesimato ax.gif nebent aš žiūrėti nemoku smile.gif

Dasitoj pilna sito gerio biggrin.gif lygtai bazese dar yra mazesniais kiekiais.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 01 19, 22:55)
Dasitoj pilna sito gerio biggrin.gif lygtai bazese dar yra mazesniais kiekiais.

Dasitoj yra, bet jie ne tokie blizgūs. Dasitos sidabriniai rutuliukai yra tokie "niaukto" sidabro. Turėjau kilogramą.. išdalinau praktiškai..
Atsakyti
Turiu ir is bazes ir is dasitos, net palyginsiu g.gif g.gif nors velnias, dabar ir nepamenu is kur tie rutukliukai indukuose nedideliuose, bet lyg is baziu. O is dasitos tai kilograma emiau ( g.gif ten kur marcipana pirkdavau, lyg dasita vadinas). Man tai kazkaip naudojasi jie. Tik kartais norisi ciut didesniu.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 19, 20:57)
"niaukto" sidabro.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti