as ir pirkau maximoj... anksciau esu parsisiuntusi, tik mazuliukus, tai tie maximiniai tikrai maziau blizgus, nelabai kokybiski, bet ne kampuoti ir nesulipe. Va cia matosi ant batuko sagteles ir apacioje. Ju diametras apie 4mm.
Uploaded with ImageShack.us
paliginau maxsiminius su cake-deko 4mm, nes pirkau anksciau is cia. Tai maxsiminiai yra didesni kaip 6mm. ir ciut mazesniu yra (tai bus 5 ir 6mm pamaisytu
is cake-deko grazus visi ligus apvalus, o sitie nera tokie ligus, bet i akis nekrenta ir visai nesulipe, blizgumas vienodas abieju firmu (net neatskirsi)
Papildyta:
va situos as pirkau maxsimoje http://www.oetker.nl...-8e6hlr.nl.html
is cake-deko grazus visi ligus apvalus, o sitie nera tokie ligus, bet i akis nekrenta ir visai nesulipe, blizgumas vienodas abieju firmu (net neatskirsi)
Papildyta:
va situos as pirkau maxsimoje http://www.oetker.nl...-8e6hlr.nl.html
Kazkaip seniai kas dejo tortukus turbut savaitagli ju padauges
Dedu savaji papludimi, greiciau ateitu vasara (laukiu kada galesiu raides nusipirkt)
Dedu savaji papludimi, greiciau ateitu vasara (laukiu kada galesiu raides nusipirkt)
Sitam papludimy ir as noreciau paguleti grazus tortas daug detaliu,zodziu svajone zmogaus tikrai bus ispildyta ir be kitko labai graziai tvarkingai uzrasyta
mallena, Nevute, - labai gražūs tortai
QUOTE(Olesta @ 2012 01 19, 16:59)
Panevėžio Maximose senai senai nebėra tų sidabrinių pabarstukų jokiais gramais, Jūs čia gal dar kur neišsipardavusius pačiupot, 100 metų nebegaunu jų pirkti jau ko gero apie metus laiko mūsų prekybcentriuose nesimato nebent aš žiūrėti nemoku
niu niu, dar pries savaite maciau toj kur prie Rimi yra. Juokingiausiai, kad tik buvau nusipirkus is Vilniaus o cia vyras rodo-sako ziurek tavo pabarstukai kur is Vilniaus vezei anksciau tikrai nebuvo, dabar yra visu siu rusiu http://www.oetker.lt...dai/pabarstukai
Nevute, mallena - puikus tortukai
as ir nusipirkau pries pora savaiciu, tai jie yra zymiai stambesni negu tie kuriuos turejau pries tai
QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 18, 10:51)
QUOTE(mallena @ 2012 01 19, 16:53)
nors jau giriau anksciau, tai dar karta
QUOTE(Nevute @ 2012 01 19, 17:56)
Nerealus tortukas, net labai
kai šitoks gražus raštas, tai ir pirktinės raidės nebūtinos labai dailus ir tvarkingas tortas
QUOTE(Nevute @ 2012 01 19, 19:56)
Kazkaip seniai kas dejo tortukus turbut savaitagli ju padauges
nei pridėsi, nei atimsi. Meno kūrinys
Dirbtinės raidės neatrodytų taip svajingai, kaip dabar..
QUOTE(Olesta @ 2012 01 19, 20:38)
kai šitoks gražus raštas, tai ir pirktinės raidės nebūtinos labai dailus ir tvarkingas tortas
pritariu 100 proc
QUOTE(naitas @ 2012 01 19, 16:54)
ne, nu čia tai geras kalbėjau su ofisu, tai jie irgi nežino diametro ir sakė, kad jau MAXIMA tai TIKRAI neprekiauja
ar jie labai skiriasi nuo tų, kurie buvo anksčiau pardavinėjami? ir kokia jų kaina, gal prisimenat?
ar jie labai skiriasi nuo tų, kurie buvo anksčiau pardavinėjami? ir kokia jų kaina, gal prisimenat?
neturiu su kuo lyginti, nes pirma karta juos pirkau, mokejau 5,99 uz juos, pirkau akropolio maximoje (kaune), taip pat kaune maciau hypermaximoje savanoriuose, kiek zinau ju buna ir iki parduotuvej, bet va pvz kedainiuose nei vienoj maximoj ir iki jau senai nera
QUOTE(naitas @ 2012 01 19, 17:12)
matei.. aš buvau jų > 100 buteliukų nuspirkus liko pas mane dabar 8.. tai pergyvenu, kur reiks jamti.. o šiaip tai jie dingo pernai pavasarį..
nebloga kieki pirkus as viena nusipirkau ir rami nors as retai ir tortus kepu
siandien va vestuvini viena padariau brolienei, bet vyras fotika i austrija issiveze tai negaliu nufotkinti