Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

as ir pirkau maximoj... anksciau esu parsisiuntusi, tik mazuliukus, tai tie maximiniai tikrai maziau blizgus, nelabai kokybiski, bet ne kampuoti ir nesulipe. Va cia matosi ant batuko sagteles ir apacioje. Ju diametras apie 4mm.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
paliginau maxsiminius su cake-deko 4mm, nes pirkau anksciau is cia. Tai maxsiminiai yra didesni kaip 6mm. ir ciut mazesniu yra (tai bus 5 ir 6mm pamaisytu ax.gif
is cake-deko grazus visi ligus apvalus, o sitie nera tokie ligus, bet i akis nekrenta ir visai nesulipe, blizgumas vienodas abieju firmu (net neatskirsi)
Papildyta:
va situos as pirkau maxsimoje http://www.oetker.nl...-8e6hlr.nl.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 sausio 2012 - 17:01
Aš va čia pirkau 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip seniai kas dejo tortukus g.gif turbut savaitagli ju padauges smile.gif

Dedu savaji papludimi, greiciau ateitu vasara rolleyes.gif (laukiu kada galesiu raides nusipirkt) smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sitam papludimy ir as noreciau paguleti smile.gif grazus tortas 4u.gif daug detaliu,zodziu svajone zmogaus tikrai bus ispildyta thumbup.gif ir be kitko labai graziai tvarkingai uzrasyta 4u.gif
Atsakyti
mallena, Nevute, - labai gražūs tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 19, 16:59)
Panevėžio Maximose senai senai nebėra tų sidabrinių pabarstukų jokiais gramais, Jūs čia gal dar kur neišsipardavusius pačiupot, 100 metų nebegaunu jų pirkti doh.gif jau ko gero apie metus laiko mūsų prekybcentriuose nesimato ax.gif nebent aš žiūrėti nemoku smile.gif

niu niu, dar pries savaite maciau toj kur prie Rimi yra. Juokingiausiai, kad tik buvau nusipirkus is Vilniaus biggrin.gif o cia vyras rodo-sako ziurek tavo pabarstukai kur is Vilniaus vezei doh.gif lotuliukas.gif anksciau tikrai nebuvo, dabar yra visu siu rusiu http://www.oetker.lt...dai/pabarstukai

Nevute, mallena - puikus tortukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 19 sausio 2012 - 18:44
as ir nusipirkau pries pora savaiciu, tai jie yra zymiai stambesni negu tie kuriuos turejau pries tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 18, 10:51)

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(mallena @ 2012 01 19, 16:53)

nors jau giriau anksciau, tai dar karta thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 01 19, 17:56)

Nerealus tortukas, net labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kai šitoks gražus raštas, tai ir pirktinės raidės nebūtinos 4u.gif labai dailus ir tvarkingas tortas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 19, 19:56)
Kazkaip seniai kas dejo tortukus  g.gif  turbut savaitagli ju padauges smile.gif

Dedu savaji papludimi, greiciau ateitu vasara  rolleyes.gif  (laukiu kada galesiu raides nusipirkt) smile.gif

nei pridėsi, nei atimsi. Meno kūrinys wub.gif
Dirbtinės raidės neatrodytų taip svajingai, kaip dabar.. wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 01 19, 20:38)
kai šitoks gražus raštas, tai ir pirktinės raidės nebūtinos  4u.gif  labai dailus ir tvarkingas tortas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

pritariu 100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 19, 16:54)
ne, nu čia tai geras  lotuliukas.gif  kalbėjau su ofisu, tai jie irgi nežino diametro  lotuliukas.gif  ir sakė, kad jau MAXIMA tai TIKRAI neprekiauja  lotuliukas.gif

ar jie labai skiriasi nuo tų, kurie buvo anksčiau pardavinėjami? ir kokia jų kaina, gal prisimenat?

neturiu su kuo lyginti, nes pirma karta juos pirkau, mokejau 5,99 uz juos, pirkau akropolio maximoje (kaune), taip pat kaune maciau hypermaximoje savanoriuose, kiek zinau ju buna ir iki parduotuvej, bet va pvz kedainiuose nei vienoj maximoj ir iki jau senai nera rolleyes.gif

QUOTE(naitas @ 2012 01 19, 17:12)
matei.. aš buvau jų > 100 buteliukų nuspirkus  cool.gif liko pas mane dabar 8.. tai pergyvenu, kur reiks jamti.. o šiaip tai jie dingo pernai pavasarį..

nebloga kieki pirkus lotuliukas.gif as viena nusipirkau ir rami biggrin.gif nors as retai ir tortus kepu smile.gif
siandien va vestuvini viena padariau brolienei, bet vyras fotika i austrija issiveze tai negaliu nufotkinti sad.gif
Atsakyti