Mergaites, reik jusu pagalbos...turiu padaryti salia vienas kito krepsinio ir futbolo kamuoli...vienas didesnis, kitas mazesnis...na, cia viskas aisku, bet nori, kad jie kaip nors susijungtu... o kaip??? suglaust? man rodos nebus vaizdo tada... kaip jum atrodo?
QUOTE(gabijux @ 2012 01 08, 17:37)
Mergaites, reik jusu pagalbos...turiu padaryti salia vienas kito krepsinio ir futbolo kamuoli...vienas didesnis, kitas mazesnis...na, cia viskas aisku, bet nori, kad jie kaip nors susijungtu... o kaip??? suglaust? man rodos nebus vaizdo tada... kaip jum atrodo?
o butinaituri buti 2kamuoliai?netiktu 1didelis tortas-kamuolys,dengtas puse futbolo,puse krepsinio kamuolio? kitaip kazkaip neisivaizduoju kaip juos i tema sujungti
radau graziu vaikisku figureliu darymo video, cia nelabai tortui bet siaip viskas labai panasu ir labai aiskiai, gal kam pravers: http://www.youtube.c...feature=related
ten desinej yra daugiau
ten desinej yra daugiau
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 08, 17:54)
radau graziu vaikisku figureliu darymo video, cia nelabai tortui bet siaip viskas labai panasu ir labai aiskiai, gal kam pravers: http://www.youtube.c...feature=related
ten desinej yra daugiau
ten desinej yra daugiau
Kazkada as ta zujki bandziau lipdyt atrodo taip lengvai jai ten gaunasi su tuo moliu, galvoju ir as pabandysiu bet mano ne toks grazus gavosi, nors dukterecia greit ji suvalge, jai patiko
Va koks toks susikuprines
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 08, 16:52)
PASTA222 o jau barbes grozis svaigstu savo mergytei kazko tokio,bet tai liks tik svaigimas ,nes per greit gimtadienis
aciu
....o tu bandyk, niekada nepasiduok ir niekada nesakyk kad neiseis, pirmi blinai visada buna prisvyle bet matysi ir dziaugsis, kad tai tavo darbas darytas is sirdies ir dydeles meiles dukrytei
....na gal kiek persistengiau
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 08, 16:41)
aciu
....o tu bandyk, niekada nepasiduok ir niekada nesakyk kad neiseis, pirmi blinai visada buna prisvyle bet matysi ir dziaugsis, kad tai tavo darbas darytas is sirdies ir dydeles meiles dukrytei
Na siaip as ne is tu,kurios greit pasiduoda Dekui,bandysiu
QUOTE(Nevute @ 2012 01 08, 18:30)
Kazkada as ta zujki
nu bet koks simpatulka oi kaip man knieti pabandyt, bet vaikai ramybes neduos
cia dar keli:
kate
pingvinas
gulintis meskiukas
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 08, 19:13)
nu bet koks simpatulka oi kaip man knieti pabandyt, bet vaikai ramybes neduos
cia dar keli:
cia dar keli:
ir kate "gniauzo" ir figureles lipdo sknu butu gauti tokia ant torto
QUOTE(keno @ 2012 01 08, 19:24)
ir kate "gniauzo" ir figureles lipdo sknu butu gauti tokia ant torto
tai kad cia ne valgoma ji ten kaip is modulino ar pan. daro, figureles, pakabukus, bet principas panasus labai.
Na bet kaip fain .... bent kalbėti turite apie ką , ... kitą kartą ūsus prilipinsiu ant kaktos , tai gal ir temą pribaigsite per dieną ...o šiaip , tai čia su tuo tortu juokinga ir įdomi istorija buvo , bet ilgai pasakoti , tai nesivarginsiu , kas sužinojo tam dabar aišku .
pasta222 , klausei apie gėlių lapukus ( kiek supratau žiedelio ) , ne , ne pavieniai , iškalta gėlytė , ir pereita kraštukas rutuliuku .
Ačiū visoms , už tortų įvertinimą
pasta222 , klausei apie gėlių lapukus ( kiek supratau žiedelio ) , ne , ne pavieniai , iškalta gėlytė , ir pereita kraštukas rutuliuku .
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 08, 09:43)
Na bet kaip fain .... bent kalbėti turite apie ką , ... kitą kartą ūsus prilipinsiu ant kaktos , tai gal ir temą pribaigsite per dieną ...o šiaip , tai čia su tuo tortu juokinga ir įdomi istorija buvo , bet ilgai pasakoti , tai nesivarginsiu , kas sužinojo tam dabar aišku .
ot negadejos,driso pajudint karuna
QUOTE(Noiraite @ 2012 01 08, 19:14)
ot negadejos,driso pajudint karuna
... ir vėl dozė adrenalino , mane tiesiog " veža " tai , dėkui tau , , einu ką nors gražaus pasigaminsiu tortams puošti .