Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Mergaites, reik jusu pagalbos...turiu padaryti salia vienas kito krepsinio ir futbolo kamuoli...vienas didesnis, kitas mazesnis...na, cia viskas aisku, bet nori, kad jie kaip nors susijungtu... o kaip??? suglaust? man rodos nebus vaizdo tada... kaip jum atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 01 08, 17:37)
Mergaites, reik jusu pagalbos...turiu padaryti salia vienas kito krepsinio ir futbolo kamuoli...vienas didesnis, kitas mazesnis...na, cia viskas aisku, bet nori, kad jie kaip nors susijungtu... o kaip??? suglaust? man rodos nebus vaizdo tada... kaip jum atrodo? g.gif

o butinaituri buti 2kamuoliai?netiktu 1didelis tortas-kamuolys,dengtas puse futbolo,puse krepsinio kamuolio? g.gif kitaip kazkaip neisivaizduoju kaip juos i tema sujungti
Atsakyti
radau graziu vaikisku figureliu darymo video, cia nelabai tortui bet siaip viskas labai panasu ir labai aiskiai, gal kam pravers: http://www.youtube.c...feature=related
ten desinej yra daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 sausio 2012 - 17:15
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 08, 17:54)
radau graziu vaikisku figureliu darymo video, cia nelabai tortui bet siaip viskas labai panasu ir labai aiskiai, gal kam pravers: http://www.youtube.c...feature=related
ten desinej yra daugiau mirksiukas.gif

Kazkada as ta zujki bandziau lipdyt smile.gif atrodo taip lengvai jai ten gaunasi su tuo moliu, galvoju ir as pabandysiu smile.gif bet mano ne toks grazus gavosi, nors dukterecia greit ji suvalge, jai patiko biggrin.gif
Va koks smile.gif toks susikuprines blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 08, 16:52)
PASTA222 o jau barbes grozis bigsmile.gif svaigstu savo mergytei kazko tokio,bet tai liks tik svaigimas ,nes per greit gimtadienis  ax.gif

aciu 4u.gif
....o tu bandyk, niekada nepasiduok ir niekada nesakyk kad neiseis, pirmi blinai visada buna prisvyle biggrin.gif bet matysi ir dziaugsis, kad tai tavo darbas darytas is sirdies ir dydeles meiles dukrytei mirksiukas.gif
....na gal kiek persistengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 01 08, 16:41)
aciu 4u.gif
....o tu bandyk, niekada nepasiduok ir niekada nesakyk kad neiseis, pirmi blinai visada buna prisvyle biggrin.gif bet matysi ir dziaugsis, kad tai tavo darbas darytas is sirdies ir dydeles meiles dukrytei mirksiukas.gif
  ....na gal kiek persistengiau lotuliukas.gif

Na siaip as ne is tu,kurios greit pasiduoda ax.gif Dekui,bandysiu
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 08, 18:30)
Kazkada as ta zujki

nu bet koks simpatulka wub.gif wub.gif wub.gif oi kaip man knieti pabandyt, bet vaikai ramybes neduos doh.gif
cia dar keli:
kate
pingvinas
gulintis meskiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 sausio 2012 - 18:18
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 08, 19:13)
nu bet koks simpatulka wub.gif  wub.gif  wub.gif oi kaip man knieti pabandyt, bet vaikai ramybes neduos doh.gif
cia dar keli:

ir kate "gniauzo" ir figureles lipdo schmoll.gif sknu butu gauti tokia ant torto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 01 08, 19:24)
ir kate "gniauzo" ir figureles lipdo schmoll.gif sknu butu gauti tokia ant torto laugh.gif

tai kad cia ne valgoma biggrin.gif ji ten kaip is modulino ar pan. daro, figureles, pakabukus, bet principas panasus labai.
Atsakyti
Na bet kaip fain .... bent kalbėti turite apie ką , bigsmile.gif ... kitą kartą ūsus prilipinsiu ant kaktos , tai gal ir temą pribaigsite per dieną lotuliukas.gif ...o šiaip , tai čia su tuo tortu juokinga ir įdomi istorija buvo , bet ilgai pasakoti , tai nesivarginsiu , kas sužinojo tam dabar aišku tongue.gif .

pasta222 , klausei apie gėlių lapukus ( kiek supratau žiedelio ) , ne , ne pavieniai , iškalta gėlytė , ir pereita kraštukas rutuliuku 4u.gif .

Ačiū visoms , už tortų įvertinimą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 08, 09:43)
Na bet kaip fain .... bent kalbėti turite apie ką ,  bigsmile.gif ... kitą kartą ūsus prilipinsiu ant kaktos , tai gal ir temą pribaigsite per dieną lotuliukas.gif ...o šiaip , tai čia su tuo tortu juokinga ir įdomi istorija buvo , bet ilgai pasakoti , tai nesivarginsiu , kas sužinojo tam dabar aišku  tongue.gif .

pasta222 , klausei apie gėlių lapukus ( kiek supratau žiedelio )  , ne , ne pavieniai , iškalta gėlytė , ir pereita kraštukas rutuliuku  4u.gif .

Ačiū visoms , už tortų įvertinimą  aciuks.gif

ot negadejos,driso pajudint karuna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Noiraite @ 2012 01 08, 19:14)
ot negadejos,driso pajudint karuna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

clap.gif clap.gif clap.gif ... ir vėl dozė adrenalino , mane tiesiog " veža " tai , dėkui tau , aciuks.gif , einu ką nors gražaus pasigaminsiu tortams puošti assa.gif .

Atsakyti