Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 12:56)
As vel su klausimeliu  blush2.gif  O pries kiek laiko galima is lipdomojo pastiliazo pasidaryti figureles torto puosimui ? (kada nera per anksti ?) O gal geriau is saldainiu mases lipdyti ? Su kuria lengviau dirbti ?

as darau is to pacio pastilazo
tai gali ir pries savaite ir pries 2
Atsakyti
Noriu paklausti - ar jau naudojot OETKER sidabrinius pabarstukus? Žiūriu, mano tie 4 mm diametro, kur po 65 gramus stikliniam indely, baiginėjas, tai pradėjau dairytis naujos partijos. Nustebau, kad jie bepardavinėja po 42 gramus sidabrinių pabarstukų, bet tokio pačio dydžio indely lygtai. Sakė, RIMI prekiauja. bet ten neparašyta, koks diametras.
Tai manau paklausiu čia. Gal kas jau pirkot?
ačiuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 19, 16:37)
Noriu paklausti - ar jau naudojot OETKER sidabrinius pabarstukus? Žiūriu, mano tie 4 mm diametro, kur po 65 gramus stikliniam indely, baiginėjas, tai pradėjau dairytis naujos partijos. Nustebau, kad jie bepardavinėja po 42 gramus sidabrinių pabarstukų, bet tokio pačio dydžio indely lygtai. Sakė, RIMI prekiauja.  bet ten neparašyta, koks diametras.
Tai manau paklausiu čia. Gal kas jau pirkot?
ačiuks  4u.gif

nuejau pazet net, pirkau maximoj pries pora savaiciu. tai svoris 42 g tikrai, o diametro neraso..
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 19, 17:45)
nuejau pazet net, pirkau maximoj pries pora savaiciu. tai svoris 42 g tikrai, o diametro neraso..

ne, nu čia tai geras lotuliukas.gif kalbėjau su ofisu, tai jie irgi nežino diametro lotuliukas.gif ir sakė, kad jau MAXIMA tai TIKRAI neprekiauja lotuliukas.gif

ar jie labai skiriasi nuo tų, kurie buvo anksčiau pardavinėjami? ir kokia jų kaina, gal prisimenat?
Atsakyti
Panevėžio Maximose senai senai nebėra tų sidabrinių pabarstukų jokiais gramais, Jūs čia gal dar kur neišsipardavusius pačiupot, 100 metų nebegaunu jų pirkti doh.gif jau ko gero apie metus laiko mūsų prekybcentriuose nesimato ax.gif nebent aš žiūrėti nemoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 19, 17:59)
Panevėžio Maximose senai senai nebėra tų sidabrinių pabarstukų jokiais gramais, Jūs čia gal dar kur neišsipardavusius pačiupot, 100 metų nebegaunu jų pirkti doh.gif jau ko gero apie metus laiko mūsų prekybcentriuose nesimato ax.gif nebent aš žiūrėti nemoku smile.gif

matei.. aš buvau jų > 100 buteliukų nuspirkus cool.gif liko pas mane dabar 8.. tai pergyvenu, kur reiks jamti.. o šiaip tai jie dingo pernai pavasarį..
Atsakyti
Naitai, žiūrėjau pas mus IRL Outker tuos sidabrinius pabarstukus, tai labai nekokybiški. Ta prasme nevienodo dydžio jie ten labai, todėl ir nerašo dydžio turbūt. Va tokie http://www.mysuperma...pearls_45g.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 19 sausio 2012 - 16:18
QUOTE(Olesta @ 2012 01 19, 16:59)

aš preitą sav mačiau maximoje prie savo namų-net pakilnojau,....sakau negali būt ir pigesni ar tik ne apie 5 lt kainavo
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 01 19, 18:15)
Naitai, žiūrėjau pas mus IRL Outker tuos sidabrinius pabarstukus, tai labai nekokybiški. Ta prasme nevienodo dydžio jie ten labai, todėl ir nerašo dydžio turbūt.

eina sau.. tada man bankrotas gresia.. reiks persiorientuot unsure.gif

aš esu pirkusi iš UK kilograminį poką, mišinį - ružavi, mėlyni, žali ir auksiniai tokie žėrintys rutuliukai, gal Arlekinu vadinami, nežinau. Atsirinkau visus pagal spalvas. Dirbau kaip Pelenė visą vakarą laugh.gif tai tie auksiniai yra ne tas žodis nekokybiški bash.gif: praktiškai trečdalis yra net ne apvalūs, o kampuoti, po du tris sulipę.. o bjauriausia, kad jie pabūna šviesoj mėnesį du ir pajuoduoja, oksiduojas kažkaip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2012 01 19, 18:15)
Naitai, žiūrėjau pas mus IRL Outker tuos sidabrinius pabarstukus, tai labai nekokybiški. Ta prasme nevienodo dydžio jie ten labai, todėl ir nerašo dydžio turbūt. Va tokie http://www.mysuperma...pearls_45g.html

QUOTE(adriu @ 2012 01 19, 18:16)
aš preitą sav mačiau maximoje prie savo namų-net pakilnojau,....sakau negali būt ir pigesni ar tik ne apie 5 lt kainavo

bet tai įsivaizduojat, kiek navaro ima LT ofisas bigsmile.gif vien tik skirtumas tarp parduotuvių yra 1 litas. O juk perka tai tokiom pačiom sąlygom iš Vengrijos.. ko gero..
Atsakyti
Preitą savaitę tikrai pirkau Klaipėdos maximoje, kainavo 5,99 lt. 42 gr. dydis man atrodo panašus kaip ankstesnių, neturiu su kuo palygint, biggrin.gif nebeturėjau jau. Bet pakuotės dydis tikrai toks pat, nesuprantu, kodėl skiriasi gramai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2012 01 19, 18:31)
Preitą savaitę tikrai pirkau Klaipėdos maximoje, kainavo 5,99 lt. 42 gr. dydis man atrodo panašus kaip ankstesnių, neturiu su kuo palygint,  biggrin.gif  nebeturėjau jau. Bet pakuotės dydis tikrai toks pat, nesuprantu, kodėl skiriasi gramai  g.gif

turėtų būti žymiai stambesni. Nes tų tilpdavo apie 950 - 1000 žirniukų. Šitie stambesni žirniukai turėtų būti, daugiau oro tarpų. O gal buteliukas siauresnis.. reikės nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2012 01 19, 16:31)
Preitą savaitę tikrai pirkau Klaipėdos maximoje, kainavo 5,99 lt. 42 gr. dydis man atrodo panašus kaip ankstesnių, neturiu su kuo palygint,  biggrin.gif  nebeturėjau jau. Bet pakuotės dydis tikrai toks pat, nesuprantu, kodėl skiriasi gramai  g.gif

As irgi pirkau po 5,99lt. 42gr. sidabrinius,(raso Zachte Parels) dabar atidariau specialai, paziurejau didziai skiriasi, bet ne taip stipriai kaip cia deta nuoroda (etikete ciut skiriasi) bet isiziurejus atidziau tai truputi gal kai kurie ir kampoti, bet i akis nekrenta, dar norajau daugiau prisipirkti, bet persigalvojau,
buvo dar tokiu smulkiu http://images.mysupe...d/65/215065.jpg tik dvieju spalvu bonkuteje, tokie geltoni kaip auksiniai su baltais maisyti, buvo pirkti dar ivairiu spalvu sirdeliu mazuciu cukriniu (pastilaziniu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 sausio 2012 - 16:53