Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Naitai, o tu kur UK ta aparata makaronams gaminti pirkai ji galima plauti su vandeniu, ir kiek peiliuku prie jo yra?... Ta prasme kiek budu galima supjaustyti tesla?
Nes as kuri pirkau tai instrukcijoje parasyta kad negalima plauti galima, tik sausai isvalyti ax.gif Prisiminiau kur ji pirkau, as ji nusipirkau select internetineje parduotuveje....
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 01 19, 00:13)
Naitai, o tu kur UK ta aparata makaronams gaminti pirkai ji galima plauti su vandeniu, ir kiek peiliuku prie jo yra?... Ta prasme kiek budu galima supjaustyti tesla?
Nes as kuri pirkau tai instrukcijoje parasyta kad negalima plauti galima, tik sausai isvalyti  ax.gif Prisiminiau kur ji pirkau, as ji nusipirkau select internetineje parduotuveje....

dėl makaronų - tai aš pirkau tokį štai - jis skirtas grynai cukraus masei pjaustyt.. bet š o š biggrin.gif 10 nuotrauka į apačią - multi ribbon cutter, 9.18 kaina
http://www.surbitona.....l#a1373#a1373

ir labai norėčiau nusipirkti tą rankena sukamą tešlos "kočiotoją".. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
Man reiketu Jusu patarimo 4u.gif Kuo galima puosti napoleono torta, isskyrus trupinius ir sokolada g.gif Kokie papuosimai geriausiai tiktu ? Kadangi tortus kepu tik sau ir labai retai, tai net nezinau kas galetu tikti.
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 10:14)
Labas rytelis,
Man reiketu Jusu patarimo  4u.gif  Kuo galima puosti napoleono torta, isskyrus trupinius ir sokolada  g.gif  Kokie papuosimai geriausiai tiktu ? Kadangi tortus kepu tik sau ir labai retai, tai net nezinau kas galetu tikti.

napaleona galima puosti viska ta pati kaip ir biskvitini
sokoladu,beze,trupiniais,dengimo mase..
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 01 19, 09:15)
napaleona galima puosti viska ta pati kaip ir biskvitini
sokoladu,beze,trupiniais,dengimo mase..

Aciu labai 4u.gif , as kaip tik apie dengimo mase ir galvojau, bet neisivaizdavau ar tinka. Prisiziurejau cia pas jus visokiu grozybiu ir panizo rankos isbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 10:17)
Aciu labai  4u.gif , as kaip tik apie dengimo mase ir galvojau, bet neisivaizdavau ar tinka. Prisiziurejau cia pas jus visokiu grozybiu ir panizo rankos isbandyt  ax.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal galite dar patarti pagal koki recepta geriausiai daryti mase torto apdengimui. Radau keleta receptu, bet kuris geriausias nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 11:50)
O gal galite dar patarti pagal koki recepta geriausiai daryti mase torto apdengimui. Radau keleta receptu, bet kuris geriausias nezinau  blush2.gif

as tai darau pastilaza pagal cipciuka ,man jis geriausas
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif Noriu dukrytei antro gimtadienio proga ka nors sumeistrauti, jeigu kazkas panasaus i torta gausis atnesiu parodyti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 11:59)
Aciu labai uz atsakymus  4u.gif Noriu dukrytei antro gimtadienio proga ka nors sumeistrauti, jeigu kazkas panasaus i torta gausis atnesiu parodyti  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 10:59)
Noriu dukrytei antro gimtadienio proga ka nors sumeistrauti, jeigu kazkas panasaus i torta gausis atnesiu parodyti  blush2.gif  ax.gif

Aš irgi dabar planuoju savo mažiukui antro gimtad proga ką nors gražaus sumeistraut ir irgi parodysiu, jei gausis drinks_cheers.gif . O žiūriu, mūsų vaikų gimtadieniai tik 1 diena skiriasi bigsmile.gif .
Atsakyti
As vel su klausimeliu blush2.gif O pries kiek laiko galima is lipdomojo pastiliazo pasidaryti figureles torto puosimui ? (kada nera per anksti ?) O gal geriau is saldainiu mases lipdyti ? Su kuria lengviau dirbti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 19 sausio 2012 - 12:04