Naitai, o tu kur UK ta aparata makaronams gaminti pirkai ji galima plauti su vandeniu, ir kiek peiliuku prie jo yra?... Ta prasme kiek budu galima supjaustyti tesla?
Nes as kuri pirkau tai instrukcijoje parasyta kad negalima plauti galima, tik sausai isvalyti Prisiminiau kur ji pirkau, as ji nusipirkau select internetineje parduotuveje....
QUOTE(Atize @ 2012 01 19, 00:13)
Naitai, o tu kur UK ta aparata makaronams gaminti pirkai ji galima plauti su vandeniu, ir kiek peiliuku prie jo yra?... Ta prasme kiek budu galima supjaustyti tesla?
Nes as kuri pirkau tai instrukcijoje parasyta kad negalima plauti galima, tik sausai isvalyti Prisiminiau kur ji pirkau, as ji nusipirkau select internetineje parduotuveje....
dėl makaronų - tai aš pirkau tokį štai - jis skirtas grynai cukraus masei pjaustyt.. bet š o š 10 nuotrauka į apačią - multi ribbon cutter, 9.18 kaina
http://www.surbitona.....l#a1373#a1373
ir labai norėčiau nusipirkti tą rankena sukamą tešlos "kočiotoją"..
Labas rytelis,
Man reiketu Jusu patarimo Kuo galima puosti napoleono torta, isskyrus trupinius ir sokolada Kokie papuosimai geriausiai tiktu ? Kadangi tortus kepu tik sau ir labai retai, tai net nezinau kas galetu tikti.
Man reiketu Jusu patarimo Kuo galima puosti napoleono torta, isskyrus trupinius ir sokolada Kokie papuosimai geriausiai tiktu ? Kadangi tortus kepu tik sau ir labai retai, tai net nezinau kas galetu tikti.
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 10:14)
Labas rytelis,
napaleona galima puosti viska ta pati kaip ir biskvitini
sokoladu,beze,trupiniais,dengimo mase..
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 01 19, 09:15)
napaleona galima puosti viska ta pati kaip ir biskvitini
Aciu labai , as kaip tik apie dengimo mase ir galvojau, bet neisivaizdavau ar tinka. Prisiziurejau cia pas jus visokiu grozybiu ir panizo rankos isbandyt
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 10:17)
Aciu labai , as kaip tik apie dengimo mase ir galvojau, bet neisivaizdavau ar tinka. Prisiziurejau cia pas jus visokiu grozybiu ir panizo rankos isbandyt
O gal galite dar patarti pagal koki recepta geriausiai daryti mase torto apdengimui. Radau keleta receptu, bet kuris geriausias nezinau
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 11:50)
O gal galite dar patarti pagal koki recepta geriausiai daryti mase torto apdengimui. Radau keleta receptu, bet kuris geriausias nezinau
as tai darau pastilaza pagal cipciuka ,man jis geriausas
Aciu labai uz atsakymus Noriu dukrytei antro gimtadienio proga ka nors sumeistrauti, jeigu kazkas panasaus i torta gausis atnesiu parodyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 11:59)
Aciu labai uz atsakymus Noriu dukrytei antro gimtadienio proga ka nors sumeistrauti, jeigu kazkas panasaus i torta gausis atnesiu parodyti
QUOTE(Auksinė @ 2012 01 19, 10:59)
Noriu dukrytei antro gimtadienio proga ka nors sumeistrauti, jeigu kazkas panasaus i torta gausis atnesiu parodyti
Aš irgi dabar planuoju savo mažiukui antro gimtad proga ką nors gražaus sumeistraut ir irgi parodysiu, jei gausis . O žiūriu, mūsų vaikų gimtadieniai tik 1 diena skiriasi .
As vel su klausimeliu O pries kiek laiko galima is lipdomojo pastiliazo pasidaryti figureles torto puosimui ? (kada nera per anksti ?) O gal geriau is saldainiu mases lipdyti ? Su kuria lengviau dirbti ?