Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 17, 23:59)
Šį su rožėm dariau tokį pirmą kartą:rožės pirmą kartą,lapeliai irgi,krepšelį formavau irgi pirmą kartą.Laukiu komentarų ar gėlės gerai išdėstytos,kas galėjo būti kitaip
Juodasis miškas

Geliu reiketu daugiau, kad tarpu nebutu.
Atsakyti
Ateinu su mažu tortuku, kriaušinis-karamelinis, 2 kg.

user posted image

ir su truputį didesniu - kriaušinis-karamelinis, 3 kg
user posted image

Dianaaa, tai kokio svorio gavosi tortukas - krepšelis? "įsipaišei" į 1 kg? bigsmile.gif
Atsakyti
Aišku kad neįsipaišiau smile.gif , tortą apipjoviau biški,mano vyrai tuoj suraitė nuopjovas torto.pats tortas gavosi 1,3 kg, o su papuošimu 1,9 kg.Bet tai ant 12 žmonių torto apie 1 kg neįsivaizduoju kokiom riekelėm reikėtų supjaustyti.Natūroj kažkaip nesimatė tokių didelių tarpelių tarp rožių
Atsakyti
Kokie grazus zaismingi tortukai ir pelyte kazkur matyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 18, 08:20)
Čia gal geriau matosi vaizdas

As glausciau vidury arb vienam sone sudeciau geles ir aplink lapelius.Nes kai pjaustysit torta,greit visas dekoraciajs teks numetyt,o vidury jos liktu ilgeliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 01 18, 12:27)
Kokie grazus zaismingi tortukai ir pelyte kazkur matyta  blush2.gif

ačiū smile.gif pelytė aga, truputį nuo tavęs, truputį nuo kitos kepėjos blush2.gif bet nesigavo gražiai.. bet man nepatinka, jau galiausiai įsitikinau, lipdyti iš dengiamo pastilažo. na nesilaiko man, susmenga figūrėlės. va, zuikis, pvz, standus, laiko formą, nes dariau iš lipdomojo pastilažo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 18, 12:31)
ačiū smile.gif pelytė aga, truputį nuo tavęs, truputį nuo kitos kepėjos  blush2.gif  bet nesigavo gražiai.. bet man nepatinka, jau galiausiai įsitikinau, lipdyti iš dengiamo pastilažo. na nesilaiko man, susmenga figūrėlės. va, zuikis, pvz, standus, laiko formą, nes dariau iš lipdomojo pastilažo... smile.gif

Mano dazniausiai irgi gaunasi tokios pasikuprinusios, bet tai mokais ir tobuleji smile.gif siaip geriausiai kai kuna pasidarai, biski palaikai, jis apdziuna ir tada gerai, bet aisku ne visada iseina laukt kol jis apdzius smile.gif bet siaip viskas grazu labai, tie kaciukai tai pasakiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 01 18, 10:03)
pranesk,kas gavosi,nes man irgi idomu laugh.gif

Niu va, padejau siltai... Ant zidinio sieneles smile.gif plakiau plakiau, niekas nesikeicia... velniop ikisau atgal i saldytuva, galvoju sunaudosiu po biski imaisydama i kita sviestini... nu daba ziu, kad apstinges jau, tvirtokas... issigelbejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 01 18, 13:32)
Niu va, padejau siltai... Ant zidinio sieneles smile.gif plakiau plakiau, niekas nesikeicia... velniop ikisau atgal i saldytuva, galvoju sunaudosiu po biski imaisydama i kita sviestini... nu daba ziu, kad apstinges jau, tvirtokas... issigelbejo wub.gif

nemanau jog kazkas baisaus nutiko, man irgi karta taip buvo, as tiesiog ji perpkaliau dar karta ir viskas buvo gerai, susiplake kuo puikiausiai tie atsiskyre rutukiujai su tuo skysciu. tikrai dekit viska i mikseri ir plakit. turi pavykti.
Atsakyti
Merginukes,darant meduti ir po to dziubuojant sviestiniu kremu ar reikia ta pacia pertepimo grietinele aptept virsu ir sonus?ar sviestiniu geriau ir paskui dziubuot?
Kas nepatingesit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 18, 19:03)
Merginukes,darant  meduti ir po to dziubuojant sviestiniu kremu ar reikia ta pacia pertepimo grietinele aptept virsu ir sonus?ar sviestiniu geriau ir paskui dziubuot?
Kas nepatingesit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai tik sviestiniu plonai aptepk ir tuo paciu sviestiniu kaip supratau dzibuosi, tai nereik papildomai grietinele tept, nes poto sviestini krema bus sunkiau tik uzpelti ant grietineles. manau ne per velu
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 01 18, 19:39)
tai tik  sviestiniu plonai aptepk ir tuo paciu sviestiniu kaip supratau dzibuosi, tai nereik papildomai grietinele tept, nes poto sviestini krema bus sunkiau tik uzpelti ant grietineles. manau ne per velu

Aciu,ne per velu biggrin.gif
Atsakyti