Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Laba diena,
Gal kas nors gales man padeti Is tikro net geda toki klausima uzduoti, bet labai reikia atsakymo Nusipirkau stai tokius antgalius tortu puosimui http://www.arevitosi...s...oup=3&id=11 ir maiseli, bet nelabai suprantu kaip man tuos antgaliukus pritvirtinti, ar juos kazkaip reikia deti is vidaus to maiselio ? Ar cia dar kazko truksta, nesuprantu nors tu ka blush2.gif
Atsiprasau, kad nelabai i tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 17 sausio 2012 - 14:32
Jei neturi kaplerio (baltas toks su suktuku daiktelis) tuomet nukirpk galiuka konditerinio maiselio ir per vidu ikisk antgaliuka. 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, taip ir bandysiu daryti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklaust- ar galima pastiliazu dengimui puosti torta napoleona?
Atsakyti
spyglis2 Nuostabus tortukai, ipac su masina wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Atize @ 2012 01 17, 10:28)
As si aparata pirkausi kazkokioje elektronineje parduotuvje, nebepamenu tiksliai (ju bukletus daznai i pasto dezutes meto).
Man jis nepamainomas kepant skruzdelyna  biggrin.gif  Mokejau nepilnai 40 Lt

nebrangiai visai bigsmile.gif o jis turi kelis rastus ?

QUOTE(*Svajone* @ 2012 01 17, 10:55)
Sakykite ar ši masė ant torto  nebus kieta?Gal sakau kaip cukrine masė gėlytėm kuri sukietėja.Galvoju medaus tortuką ja apdengti,tik va dar norėjau pirma pasiklausti ar nebus kieta ta kočiojima masė?  blush2.gif

As pirma savo tortuka su sia mase dengiau, tai privargau doh.gif Man atrodo kad sio recepto nieks jau nenaudoja ax.gif
As dabar darau pagal cipciuka torto dengimui kur nera baltymo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zaniatja @ 2012 01 17, 15:43)
Sveikos,

nesu bandziusi, bet kai kas dengia torta ir pastilazu, bet jej tik virsu puosti ko nors, tai prasome, viska is jo galima daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2012 01 17, 16:43)
Sveikos,

sudetingiau nei eilini torta,bet imanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 17, 16:47)
As pirma savo tortuka su sia mase dengiau, tai privargau doh.gif Man atrodo kad sio recepto nieks jau nenaudoja ax.gif
As dabar darau pagal cipciuka torto dengimui kur nera baltymo mirksiukas.gif

Dėkui už patarimą,o tai būčiau prie pirmo rimtesnio puošimo privargus doh.gif Jei nesunku imeskit nuorodėlę kur ieškoti cipciuko receptuko torto dengimui? blush2.gif

P.S jau radau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 17 sausio 2012 - 16:47
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 16:28)
blush2.gif .... 27 metus kepu tortus .

Tuo net neabejoju smile.gif nesupykit, jei šiek tiek ne į temą, bet noriu padėkot už tortą bokalą, kur su sūrio gabaliukais šalia - f a n t a s t i š k o skonio, vyras buvo labai patenkintas staigmena thumbup.gif
Ačiū ačiū ačiū ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 17, 17:02)
sudetingiau nei eilini torta,bet imanoma  smile.gif

o kas ten sudėtingiau? man kaip tik labai patinka, tvirtas tortas.. man sudėtingiau grietinėle perteptus apdengti.. tiksliau sunkiausia lyginamąjį sluoksniuką padaryti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2012 01 17, 11:10)
@drij@, ačiū už patarimą. O sakykit, tą kremą pasidaryt iš grietinėlės ir cukraus pudros (ar cukraus?) ir viskas? Ar dar reikia koki standikli ideti?

Jei grietinėlė 36 procentų ( arba naminė seperuota , konditerinė - profesionali ) standiklio nereik, tik paprasto cukraus .

Labas vakaras smile.gif .

Šiandieninis , su keksiukais priedo ...."Rafaelo " , paprasta beze .

user posted image..user posted image
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 17, 10:08)
mergaites vel su klausimu, kai darot pastilaza su tra lia lia tuo, ji reikia brandinti ar is karto dirbti?

Atsakyti
Kam tra lia lia pastilaže ? unsure.gif ...užsitampyti galima paskui negyvai doh.gif , ar aš kažką praleidau ? g.gif
Atsakyti