Laba diena,
Gal kas nors gales man padeti Is tikro net geda toki klausima uzduoti, bet labai reikia atsakymo Nusipirkau stai tokius antgalius tortu puosimui http://www.arevitosi...s...oup=3&id=11 ir maiseli, bet nelabai suprantu kaip man tuos antgaliukus pritvirtinti, ar juos kazkaip reikia deti is vidaus to maiselio ? Ar cia dar kazko truksta, nesuprantu nors tu ka
Atsiprasau, kad nelabai i tema
Jei neturi kaplerio (baltas toks su suktuku daiktelis) tuomet nukirpk galiuka konditerinio maiselio ir per vidu ikisk antgaliuka.
Aciu uz atsakyma, taip ir bandysiu daryti
Sveikos,
norejau paklaust- ar galima pastiliazu dengimui puosti torta napoleona?
norejau paklaust- ar galima pastiliazu dengimui puosti torta napoleona?
spyglis2 Nuostabus tortukai, ipac su masina
nebrangiai visai o jis turi kelis rastus ?
As pirma savo tortuka su sia mase dengiau, tai privargau Man atrodo kad sio recepto nieks jau nenaudoja
As dabar darau pagal cipciuka torto dengimui kur nera baltymo
Papildyta:
nesu bandziusi, bet kai kas dengia torta ir pastilazu, bet jej tik virsu puosti ko nors, tai prasome, viska is jo galima daryti
QUOTE(Atize @ 2012 01 17, 10:28)
As si aparata pirkausi kazkokioje elektronineje parduotuvje, nebepamenu tiksliai (ju bukletus daznai i pasto dezutes meto).
Man jis nepamainomas kepant skruzdelyna Mokejau nepilnai 40 Lt
Man jis nepamainomas kepant skruzdelyna Mokejau nepilnai 40 Lt
nebrangiai visai o jis turi kelis rastus ?
QUOTE(*Svajone* @ 2012 01 17, 10:55)
Sakykite ar ši masė ant torto nebus kieta?Gal sakau kaip cukrine masė gėlytėm kuri sukietėja.Galvoju medaus tortuką ja apdengti,tik va dar norėjau pirma pasiklausti ar nebus kieta ta kočiojima masė?
As pirma savo tortuka su sia mase dengiau, tai privargau Man atrodo kad sio recepto nieks jau nenaudoja
As dabar darau pagal cipciuka torto dengimui kur nera baltymo
Papildyta:
QUOTE(zaniatja @ 2012 01 17, 15:43)
nesu bandziusi, bet kai kas dengia torta ir pastilazu, bet jej tik virsu puosti ko nors, tai prasome, viska is jo galima daryti
QUOTE(zaniatja @ 2012 01 17, 16:43)
sudetingiau nei eilini torta,bet imanoma
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 17, 16:47)
As pirma savo tortuka su sia mase dengiau, tai privargau Man atrodo kad sio recepto nieks jau nenaudoja
As dabar darau pagal cipciuka torto dengimui kur nera baltymo
As dabar darau pagal cipciuka torto dengimui kur nera baltymo
Dėkui už patarimą,o tai būčiau prie pirmo rimtesnio puošimo privargus Jei nesunku imeskit nuorodėlę kur ieškoti cipciuko receptuko torto dengimui?
P.S jau radau...
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 16:28)
Tuo net neabejoju nesupykit, jei šiek tiek ne į temą, bet noriu padėkot už tortą bokalą, kur su sūrio gabaliukais šalia - f a n t a s t i š k o skonio, vyras buvo labai patenkintas staigmena
Ačiū ačiū ačiū !
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 17, 17:02)
sudetingiau nei eilini torta,bet imanoma
o kas ten sudėtingiau? man kaip tik labai patinka, tvirtas tortas.. man sudėtingiau grietinėle perteptus apdengti.. tiksliau sunkiausia lyginamąjį sluoksniuką padaryti...
QUOTE(justina77a @ 2012 01 17, 11:10)
@drij@, ačiū už patarimą. O sakykit, tą kremą pasidaryt iš grietinėlės ir cukraus pudros (ar cukraus?) ir viskas? Ar dar reikia koki standikli ideti?
Jei grietinėlė 36 procentų ( arba naminė seperuota , konditerinė - profesionali ) standiklio nereik, tik paprasto cukraus .
Labas vakaras .
Šiandieninis , su keksiukais priedo ...."Rafaelo " , paprasta beze .
QUOTE(adiavl @ 2012 01 17, 10:08)
mergaites vel su klausimu, kai darot pastilaza su tra lia lia tuo, ji reikia brandinti ar is karto dirbti?