Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

@adrij@,aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
naitai, turiu si makaronu aparaciuka, esu patenkinta, gavau per Kaledas, bet jau pora kart panaudojau. Man patinka ir as jo neplaunu ax.gif , juk tai sausi produktai, nieko jam nenutinka, niekas neprilimpa smile.gif
O tas reztukas panasus i si
user posted image

tik ant virsaus dar toks plastikinis gaubtas yra saugumui uztikrinti smile.gif

Aciu, mergaites, uz tortuku ivertinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 00:05)
Labas vakaras visoms :  kepusioms , puošusioms , atsisakiusioms kepti ir puošti , geroms ir blogoms ...visoms  4u.gif .

Tortai visų puikūs  wub.gif .

Kas klausė dėl pistoleto .... aš ne apie tam skirtą kalbėjau , apie virvelėms , plaukams ir t.t daryti ....dezodorantams neturiu ir nesuprantu kam jo reik , juk šukuosenas kai standiname , nededame ant lako buteliuko jokio papildomo pistoleto  schmoll.gif , bet jei jis yra , matyt kažką gero duoda  g.gif .

Sunki savaitė buvo , keli mano .

Bokaliukas .

user posted image...user posted image

Mūrininkui , 50 metų .

user posted image..user posted image

Piratui .

Mašinų mylėtojui .

O čia tai torčiukai tikriems vyrams clap.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 16:28)
blush2.gif .... 27 metus kepu tortus .

irnesakyk.gif tik tiek?- as tada seniau, jei tie smelio tortai i praktika ieina lotuliukas.gif ...o istikruju, tai nenuostabu, nes tos aguonos man akyse stovi 4u.gif

Eda.ditos smuikas ir mane is klumpiu isverte, is ko tas smuikelis padarytas (?), toks suptilus, kad ui wub.gif

Pamirsau nic'a, bet pirmasis keptas tortas su rozemis- thumbup.gif

Aciu gyrusioms mergaitems wub.gif
Atsakyti
sveikos,
simtas metu cia nesirodziau ir nerasiau, saunuoles mergaites, garziai tortus puosiat wink.gif

mano pora darbeliu:
Barbes ir Keno masina
user posted image

Twilight cake
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 16, 16:44)
bigsmile.gif Pirmas,bet tikrai neprisviles  thumbup.gif Man patinka

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 16, 19:07)
pirmas blynas bigsmile.gif  labai labai  grazus tortukas wub.gif

Dėkui 4u.gif Na, į tokį aukštąjį pilotažą, kaip čia rodoma, tikrai nepretenduoju, bet iš esmės labai smagu išmokti kažko naujo ir va taip pasipuošti savo tortus pačiai. Ačiū JUMS VISOMS už pamokėles, patarimus bei vaizdinę medžiagą 4u.gif Toliau stebėsiu ir dėsiu į savo galvą naudingą info biggrin.gif . Dabar savo eilės laukia vaikiškas tortas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2012 01 16, 21:00)
o kaip su juo naudotis? gal galetum paaiskint blush2.gif  kokia mase naudojai? nes as bandziau ir man niekas neissispaudzia g.gif

dedu ir šokoladinę - saldaininę masę ir pastiliažą lipdymui ir pastiliažą dengimui, tik jis turi būti labai minkštas. Aišku tas švirkštas nėra labai didelis, nedaug masės telpa, norėtųsi išsispaust kokį kilometrą biggrin.gif , bet gerai kaip yra. Jeigu pastiliažas gavosi per kietas ir nenori lyst per skylutę, tai švirkštą dedu į maišelį ir labai trumpam į šiltą vandenį, tada pastiliažas atsileidžia, tampa minkštutis ir lengvai išsispaudžia. Palieku juosteles keliom minutėm apdžiūti, kad labai neliptų prie pirštų ir tada galima drąsiai su jom dirbti 4u.gif
Atsakyti
mergaites vel su klausimu, kai darot pastilaza su tra lia lia tuo, ji reikia brandinti ar is karto dirbti?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 16, 14:47)
O šiaip tai jau seniai ganau akis į va tokį tešlos aparatą: man reiktų masęs su juo tipo kočioti. Ar tiktų jis tokiam tikslui? neleidzia kopinti paveiksliuko, tai keliu nuorodą:
http://www.ebay.co.u...=item43a182c150
kas dabar bus, kai balionų pasiges vaikas..  unsure.gif

As si aparata pirkausi kazkokioje elektronineje parduotuvje, nebepamenu tiksliai (ju bukletus daznai i pasto dezutes meto).
Man jis nepamainomas kepant skruzdelyna biggrin.gif Mokejau nepilnai 40 Lt
Atsakyti
spyglis2,smagu,kad atejai,tikiuosi nepabegsi ir atnesi dar ne viena nuostabu tortuka wub.gif labai grazus tortai 4u.gif ypac pirmas bigsmile.gif kiek darbo daug ideta Barbe su Kevinu padaryt blink.gif o masina tai irgi kaip tikra...saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2008 10 10, 23:31)
Mergaites ..... man negaila , jus tik klauskite as viska atsakysiu mirksiukas.gif
Tie dzibukai is beze isspausti pro konditerini maiseli su antgaliu  , labai nediduku .

Mase dariau taip :

500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas schmoll.gif )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ).

I dubeni supili persijota !!!!! pudra , imusi baltima ( is trynio pasidarai gogolio mogoloi  lotuliukas.gif  nestuke.gif ir skaniai suvalgai ) ,ipili alieju ir istirpinta zelatina . Viska labai gerai isminkai , bet as beminkydama dar kazkiek pudros dadejau , kad gautusi kociojama mase , kas dare gelytes , tos zinos kietuma ( ciut kietesne kaip koldunam ).
Mase iskocioji ant stolo pabarstyto pudra , suvynioji ant kocelo , ir taip pat vel atvynioji ant tortuko , gerai islygini pavirsiu , paskui sonus , kad nebutu staltiese ir nupjauni nereikalinga apacia , na , o paskui jau cia jusu fantazija ka toliau daryti  smile.gif
Tiesa , sita mase reikia kloti ant kremu patepto torto virsaus ir sonu , o ne ant sauso schmoll.gif nes ji neprilips ir styros atsokusi .
Taip pat , ji gaji saldytuve stoveti suvyniota i plevele , kad ir pora savaiciu ( o gal ir dar ilgiau , nebandziau rolleyes.gif )

Jei kas neaisku , klauskite  mirksiukas.gif

Sakykite ar ši masė ant torto nebus kieta?Gal sakau kaip cukrine masė gėlytėm kuri sukietėja.Galvoju medaus tortuką ja apdengti,tik va dar norėjau pirma pasiklausti ar nebus kieta ta kočiojima masė? blush2.gif
Atsakyti
@drij@, ačiū už patarimą. O sakykit, tą kremą pasidaryt iš grietinėlės ir cukraus pudros (ar cukraus?) ir viskas? Ar dar reikia koki standikli ideti?
Atsakyti