Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 01 16, 14:36)
bigsmile.gif
@adrij@, kiek Jūs metų kepat tortus? Manau , kad daug kas Jūsų to jau klausė, bet jei dar turit kantrybės .....( man labai įdomu ) , nes Jūsų tortai visi 100 proc  wub.gif

O man idomu kada atsirado lietuvoje tortu dengimo mases, pastilazo pradazia? ir kas is kepejeliu cia is forumo pirmas ja panauduojo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 16, 14:42)
O man idomu kada atsirado lietuvoje tortu dengimo mases, pastilazo pradazia? ir kas is kepejeliu cia is forumo pirmas ja panauduojo? unsure.gif

As airijoj jau pries 8 metus maciau,tai atrode mistika kazkokia,bet daugiausiai tik vaikiski tortai taip buvo puosti ax.gif
Atsakyti
Gal kas toki daikta nauduoja juosteliu pjaustimui, kaip suprantu cia skirtas svogunui, bet manau kad ir juostelems puikiai tiks, zinoma plonom ax.gif

http://www.buyincoin...duct-10220.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 sausio 2012 - 15:57
blush2.gif .... 27 metus kepu tortus .
Atsakyti
Sveikos,
po tokių grožybių visgi pasirodysiu ir savo pirmąjį blyną ax.gif :

user posted image
Tortas: trupininė tešla ir varškės žele (1 sluoksnis su šokoladiniais "Sonata" saldainiais, kitas - su keptais obuoliais)...gėlės iš marshmallow saldainių masės bei balto šokolado-medaus masės.
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 16, 15:30)
Sveikos,
po tokių grožybių visgi pasirodysiu ir savo pirmąjį blyną  ax.gif  :

bigsmile.gif Pirmas,bet tikrai neprisviles thumbup.gif Man patinka
Atsakyti
Gal kas skubiai atsakytų ar gausis karamelinis kremas jei išplaksiu grietinėlę ir bebeigiant plakti įdėčiau rududu ir šaukštą ištirpintos kavos? Ačiū atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 16, 15:47)
nubraukus glušių isterijas ir susireikšminimus, tai pailsėjo akys  wub.gif

sunku kokį nors pagiriamąjį žodį surasti  wub.gif
zuikiai zuikiai zuikiai  wub.gif
aa jotklmn... šitas mačiau gyvai.. patikėkit, nuotrauka neperteikia net pusės šito grožio..  wub.gif  wub.gif  wub.gif
dar viena tortų Mocartė  wub.gif
drinks_cheers.gif  ryte prunkščiau skaitydama..  lotuliukas.gif
Man atrodo, ir aš tokį rėžtuką turiu.. baltas volelis, keičiasi pločiai kerpamų juostelių?
O šiaip tai jau seniai ganau akis į va tokį tešlos aparatą: man reiktų masęs su juo tipo kočioti. Ar tiktų jis tokiam tikslui? neleidzia kopinti paveiksliuko, tai keliu nuorodą:
http://www.ebay.co.u...=item43a182c150
kas dabar bus, kai balionų pasiges vaikas..  unsure.gif

as turiu ta makaronu aparatau,kad per ta laika kol ji prisisuksi ,paskui dar isplausi,tai greiciau su koceliuku darbuotis
ji naudoju kai darau srustus,tada neblogai pasitarnauja,iskocioju paciu ploniausiu ir tada dar su kocelu paocioju,tai gaunasi super
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 16, 12:05)
Mergaitės reikia patarimo.norėčiau daryti krepšelį štai tokį
http://s61.radikal.r...c141e601612.jpg
Kaip padaryti vienodo storio juosteles?Ir mau supinsiu krepšelį jį biški padžiovinsiu ir tada bandysiu prie torto montuoti ax.gif Tortai mane užvaldė doh.gif

Prisispaudžiu juostelių su SUGARCRAFT GUN ir pinu biggrin.gif
user posted image

Kai neturėjau to prietaiso tai išsikočiojau masės gabalą ir susipjausčiau lygiom juostelėm, tada krepšelis gaunasi iš plokščių juostelių. gal ką įžiūrėsit, nes nuotrauka nelabai kokybiška blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 16 sausio 2012 - 18:59
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 16:28)
blush2.gif .... 27 metus kepu tortus .

O kad pirma kart su pastilazu dengete ? jej nepaslaptis ax.gif

QUOTE(konfetti @ 2012 01 16, 16:30)
Sveikos,
po tokių grožybių visgi pasirodysiu ir savo pirmąjį blyną  ax.gif  :

pirmas blynas bigsmile.gif labai labai grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 01:05)
Labas vakaras visoms :  kepusioms , puošusioms , atsisakiusioms kepti ir puošti , geroms ir blogoms ...visoms  4u.gif .

mmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaa nu ner ka pasakyt,neberandu zodziu wub.gif

ir visu kitu aisku super duper thumbup.gif nes as taip nemoku,net cia nededu ka darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2012 01 16, 17:58)
Prisispaudžiu juostelių su SUGARCRAFT GUN ir pinu biggrin.gif

o kaip su juo naudotis? gal galetum paaiskint blush2.gif kokia mase naudojai? nes as bandziau ir man niekas neissispaudzia g.gif
Atsakyti