Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
@adrij@ doh.gif thumbup.gif
JurateL. wub.gif
eda.dita tas su popierium ir smuikas blink.gif

net smagiau nuo ryto smile.gif o tai nosis bega iki zemes doh.gif bet va sedziu su arbata ir gera dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 sausio 2012 - 11:53
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 11:46)
visoms balionėliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

grizau is parduotuves,prisedau prie pc ir... pamirsau vaikui balionu nupirkti! doh.gif biggrin.gif

nuostabus tortai,mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 16, 11:58)
grizau is parduotuves,prisedau prie pc ir... pamirsau vaikui balionu nupirkti! doh.gif  biggrin.gif

nuostabus tortai,mergaites  smile.gif

Kaka mamytė bicycle.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 13:14)

auč!
Atsakyti
atskirai nevardysiu, bet jau tortu groziai wub.gif wub.gif wub.gif tas su smuiku nerealus bigsmile.gif negaliu atsigrozeti 4u.gif
@adrij@,koks bokalas skersmens g.gif ir kiek biskvito sluoksniu g.gif
Atsakyti
Bokalas tesvėrė 1.200 g. smile.gif ..tortas medutis ( cipciuko ) , o va lakštelių nepamenu , ar tai 8 ar 10 , skersmuo 16 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 16 sausio 2012 - 13:22
Sveikos kepejeles. Jūsų torčiukai neapsakomo grožio 4u.gif Aš Jūsų lygio niekada nepasieksiu, bet labai noriu ką nors pabandyti išsikepti. Artėja dukrytės gimtadienis, tad usprendžiau iškepti tortą su maskarpone. Tik va, didžiulis galvosūkis dėl papuošimo g.gif Padaryti su aplipdoma mase (sorry, nežinau tiksliaus pavadinimo) man dar tamsus miškas, bijau net bandyt, tad pradžiai kažką paprasčiau norėčiau padaryt. Galvoju abdziubuot (lygtais taip vadinat smile.gif ) su konditeriniu švirkštu ir kaip nors papuošt viršų. Tik gal patartumėt kokį kremą pasidaryt. Kaip kremas beze? Ar jis gaunasi kietas kaip morengas ar ne? Galvoju gal nelabai toks tiks maskarpone tortui? g.gif O kiek skaičiau, paprasta grietinėlė su cukrumi netinka, nubėgs. Tad nežinau ką pasirinkt. Ačiū labai už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Tai , kad atvirkščiai ....beze greičiau nubėgs , grietinėlė tikrai ne , be to ji šiam tortui tiktų labiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 16, 02:27)

Smuiko virtuozui, 2.8kg. Napoleonas

bigsmile.gif

@adrij@, kiek Jūs metų kepat tortus? Manau , kad daug kas Jūsų to jau klausė, bet jei dar turit kantrybės .....( man labai įdomu ) , nes Jūsų tortai visi 100 proc wub.gif
Atsakyti
nubraukus glušių isterijas ir susireikšminimus, tai pailsėjo akys wub.gif
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 02:05)

Sunki savaitė buvo , keli mano .

sunku kokį nors pagiriamąjį žodį surasti wub.gif

QUOTE(JurateL. @ 2012 01 16, 02:38)
O as , kad ne tusciomis: lipdiniai is MMG

zuikiai zuikiai zuikiai wub.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 03:19)
Mano kelios naujos gėlės ....labanakt visoms  smile.gif .

aa jotklmn... šitas mačiau gyvai.. patikėkit, nuotrauka neperteikia net pusės šito grožio.. wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(eda.dita @ 2012 01 16, 04:27)

Ikeliu keleta savo tortuku, kadangi senokai cia nebuvau, tai ju bus siek tiek daugiau nei visuomet smile.gif

dar viena tortų Mocartė wub.gif

QUOTE(miskouoga @ 2012 01 16, 09:36)
Ojazus, kaip prajuokinot 

drinks_cheers.gif ryte prunkščiau skaitydama.. lotuliukas.gif

QUOTE(eda.dita @ 2012 01 16, 13:51)
As turiu reztuka, kuris vienu metu atpjauna net 5 juosteles, o dar turiu toki makaronu darymui skirta prietaisa, kuris gali padaryti platesnes juosteles (kaip lakstinius makaronus) arba labai plonus it siulas (kaip spageti makaronai) smile.gif Dar yra toks ale pistoletas, kur keiciasi antgaliukai ir spaudziama mase pro tuos antgalius visuomet buna vienodo storio. Bet jei neturi nieko is siu prietaisu, tai teks kocioti paciai.

Man atrodo, ir aš tokį rėžtuką turiu.. baltas volelis, keičiasi pločiai kerpamų juostelių?
O šiaip tai jau seniai ganau akis į va tokį tešlos aparatą: man reiktų masęs su juo tipo kočioti. Ar tiktų jis tokiam tikslui? neleidzia kopinti paveiksliuko, tai keliu nuorodą:
http://www.ebay.co.u...=item43a182c150

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 16, 13:58)
grizau is parduotuves,prisedau prie pc ir... pamirsau vaikui balionu nupirkti! doh.gif  biggrin.gif

kas dabar bus, kai balionų pasiges vaikas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 16, 14:47)

O šiaip tai jau seniai ganau akis į va tokį tešlos aparatą: man reiktų masęs su juo tipo kočioti. Ar tiktų jis tokiam tikslui? neleidzia kopinti paveiksliuko, tai keliu nuorodą:
http://www.ebay.co.u...=item43a182c150
kas dabar bus, kai balionų pasiges vaikas..  unsure.gif

WOW ir as toki uzsinorejau, kai prisiziurejau video kad su jo ir tesla galima kocioti, tik vis neprisiruosiu nuvaziuoti nusipirkti, zinoma jai dar ju ten yra, nes labai senai maciau pard, po 55 lt. tokioj isparduotuveje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 16, 15:47)
kas dabar bus, kai balionų pasiges vaikas..  unsure.gif

nu kas gi gali buti..?mama antra karta i parduotuve sulakste biggrin.gif
Atsakyti