kokie groziai
@adrij@
JurateL.
eda.dita tas su popierium ir smuikas
net smagiau nuo ryto o tai nosis bega iki zemes bet va sedziu su arbata ir gera dabar
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 11:46)
visoms balionėliai .
grizau is parduotuves,prisedau prie pc ir... pamirsau vaikui balionu nupirkti!
nuostabus tortai,mergaites
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 16, 11:58)
grizau is parduotuves,prisedau prie pc ir... pamirsau vaikui balionu nupirkti!
Kaka mamytė .
atskirai nevardysiu, bet jau tortu groziai tas su smuiku nerealus negaliu atsigrozeti
@adrij@,koks bokalas skersmens ir kiek biskvito sluoksniu
@adrij@,koks bokalas skersmens ir kiek biskvito sluoksniu
Sveikos kepejeles. Jūsų torčiukai neapsakomo grožio Aš Jūsų lygio niekada nepasieksiu, bet labai noriu ką nors pabandyti išsikepti. Artėja dukrytės gimtadienis, tad usprendžiau iškepti tortą su maskarpone. Tik va, didžiulis galvosūkis dėl papuošimo Padaryti su aplipdoma mase (sorry, nežinau tiksliaus pavadinimo) man dar tamsus miškas, bijau net bandyt, tad pradžiai kažką paprasčiau norėčiau padaryt. Galvoju abdziubuot (lygtais taip vadinat ) su konditeriniu švirkštu ir kaip nors papuošt viršų. Tik gal patartumėt kokį kremą pasidaryt. Kaip kremas beze? Ar jis gaunasi kietas kaip morengas ar ne? Galvoju gal nelabai toks tiks maskarpone tortui? O kiek skaičiau, paprasta grietinėlė su cukrumi netinka, nubėgs. Tad nežinau ką pasirinkt. Ačiū labai už patarimus
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 16, 02:27)
@adrij@, kiek Jūs metų kepat tortus? Manau , kad daug kas Jūsų to jau klausė, bet jei dar turit kantrybės .....( man labai įdomu ) , nes Jūsų tortai visi 100 proc
nubraukus glušių isterijas ir susireikšminimus, tai pailsėjo akys
sunku kokį nors pagiriamąjį žodį surasti
zuikiai zuikiai zuikiai
aa jotklmn... šitas mačiau gyvai.. patikėkit, nuotrauka neperteikia net pusės šito grožio..
Ikeliu keleta savo tortuku, kadangi senokai cia nebuvau, tai ju bus siek tiek daugiau nei visuomet
dar viena tortų Mocartė
ryte prunkščiau skaitydama..
Man atrodo, ir aš tokį rėžtuką turiu.. baltas volelis, keičiasi pločiai kerpamų juostelių?
O šiaip tai jau seniai ganau akis į va tokį tešlos aparatą: man reiktų masęs su juo tipo kočioti. Ar tiktų jis tokiam tikslui? neleidzia kopinti paveiksliuko, tai keliu nuorodą:
http://www.ebay.co.u...=item43a182c150
kas dabar bus, kai balionų pasiges vaikas..
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 02:05)
sunku kokį nors pagiriamąjį žodį surasti
QUOTE(JurateL. @ 2012 01 16, 02:38)
O as , kad ne tusciomis: lipdiniai is MMG
zuikiai zuikiai zuikiai
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 16, 03:19)
aa jotklmn... šitas mačiau gyvai.. patikėkit, nuotrauka neperteikia net pusės šito grožio..
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 16, 04:27)
Ikeliu keleta savo tortuku, kadangi senokai cia nebuvau, tai ju bus siek tiek daugiau nei visuomet
dar viena tortų Mocartė
QUOTE(miskouoga @ 2012 01 16, 09:36)
Ojazus, kaip prajuokinot
ryte prunkščiau skaitydama..
QUOTE(eda.dita @ 2012 01 16, 13:51)
As turiu reztuka, kuris vienu metu atpjauna net 5 juosteles, o dar turiu toki makaronu darymui skirta prietaisa, kuris gali padaryti platesnes juosteles (kaip lakstinius makaronus) arba labai plonus it siulas (kaip spageti makaronai) Dar yra toks ale pistoletas, kur keiciasi antgaliukai ir spaudziama mase pro tuos antgalius visuomet buna vienodo storio. Bet jei neturi nieko is siu prietaisu, tai teks kocioti paciai.
Man atrodo, ir aš tokį rėžtuką turiu.. baltas volelis, keičiasi pločiai kerpamų juostelių?
O šiaip tai jau seniai ganau akis į va tokį tešlos aparatą: man reiktų masęs su juo tipo kočioti. Ar tiktų jis tokiam tikslui? neleidzia kopinti paveiksliuko, tai keliu nuorodą:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 16, 13:58)
QUOTE(naitas @ 2012 01 16, 14:47)
WOW ir as toki uzsinorejau, kai prisiziurejau video kad su jo ir tesla galima kocioti, tik vis neprisiruosiu nuvaziuoti nusipirkti, zinoma jai dar ju ten yra, nes labai senai maciau pard, po 55 lt. tokioj isparduotuveje
QUOTE(naitas @ 2012 01 16, 15:47)
nu kas gi gali buti..?mama antra karta i parduotuve sulakste