Labas vakaras visoms : kepusioms , puošusioms , atsisakiusioms kepti ir puošti , geroms ir blogoms ...visoms .
Tortai visų puikūs .
Kas klausė dėl pistoleto .... aš ne apie tam skirtą kalbėjau , apie virvelėms , plaukams ir t.t daryti ....dezodorantams neturiu ir nesuprantu kam jo reik , juk šukuosenas kai standiname , nededame ant lako buteliuko jokio papildomo pistoleto , bet jei jis yra , matyt kažką gero duoda .
Sunki savaitė buvo , keli mano .
Bokaliukas .
Mūrininkui , 50 metų .
Piratui .
Mašinų mylėtojui .
[quote=yrakaipyra,2012 01 15, 23:02]
o as tai nesuprantu, kam tos diskusijos.na, negavo zmogus kazkur informacijos, pasiklause cia. koks daugiau ko reikalas. kam cia reikia leistis i diskusijas, nei mes zinom situacija, nei smulkmenas.ir man, tiesa sakant, neidomu.
bet, kaip visada, kur tik bobincius, tuoj prasideda... ta ne tokia, ta anokia... paziurekim, kokios pacios esam, turbut labai teigiamos ir idealios
[/quote]
QUOTE(kice @ 2012 01 15, 21:46)
as irgi ta pati norejau pasakyti.. yra tokia kategorija zmoniu, su kuriais geriau netureti reikalo.. O bendraujant su zmonemis tai labai jauciasi is pimo sakinio
[/quote]
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 01 15, 18:56)
nežinau jūsų situacijos bet asmeniškai aš tai kai kuriems žmonėms nekepčiau net jei 200lt ar dar daugiau pasiūlytų
[/quote]
QUOTE(zibute77 Vakar, 22:13)
pritariu visu simtu procentu
[/quote]
Nu bet susireiksminimas jusu, tai ziaurus. o jus nepagalvojat, kad ir pas jus butu nelabai malonu uzsisakineti Ko paklausi, to negausi, kam noriu tam kepu, nu jau poziuris i zmogu ir savo darba, tai jau atsiprasau......
Atsiprasau, nesusilaikiau
o as tai nesuprantu, kam tos diskusijos.na, negavo zmogus kazkur informacijos, pasiklause cia. koks daugiau ko reikalas. kam cia reikia leistis i diskusijas, nei mes zinom situacija, nei smulkmenas.ir man, tiesa sakant, neidomu.
bet, kaip visada, kur tik bobincius, tuoj prasideda... ta ne tokia, ta anokia... paziurekim, kokios pacios esam, turbut labai teigiamos ir idealios
[/quote]
QUOTE(kice @ 2012 01 15, 21:46)
as irgi ta pati norejau pasakyti.. yra tokia kategorija zmoniu, su kuriais geriau netureti reikalo.. O bendraujant su zmonemis tai labai jauciasi is pimo sakinio
[/quote]
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 01 15, 18:56)
nežinau jūsų situacijos bet asmeniškai aš tai kai kuriems žmonėms nekepčiau net jei 200lt ar dar daugiau pasiūlytų
[/quote]
QUOTE(zibute77 Vakar, 22:13)
pritariu visu simtu procentu
[/quote]
Nu bet susireiksminimas jusu, tai ziaurus. o jus nepagalvojat, kad ir pas jus butu nelabai malonu uzsisakineti Ko paklausi, to negausi, kam noriu tam kepu, nu jau poziuris i zmogu ir savo darba, tai jau atsiprasau......
@adrij@ - nerealu Visi tortai - fantastiski, bet jau bokalas - dar niekad tokio grazaus nebuvau maciusi... ir vargu ar dar kur kitur pamatysiu
Saunuoles mergaites, tiek tortuku prikepet, tobulejat ne dienomis, bet valandomis.
O uzsakovams geriausia sioje temoje neaptarineti kepeju ir ju kainu bei visokiu 'apsimoka ar neapsimoka, atsiperka ar neatsiperka', tema skirta mokytis puosti tortus, dalintis savo pasiekimais tortu puosyboje.
Ikeliu keleta savo tortuku, kadangi senokai cia nebuvau, tai ju bus siek tiek daugiau nei visuomet
Kaledinis kepuriukas, 3 kg. varskes gaivumelis, puostas pirktine mase, pridejus gum tralialia
Pingvinuku Kaledos, 2.8kg. Rafaelo Svajone. Buveine daryta is tos pacios dengimo mases, tik idejus daugiau gum tragachan.
Menesienoje, 2.5kg. Medutis
Kaledu senelis, 3.2kg Rafaelo svajone, dekoruota valgomu popieriumi.
Smuiko virtuozui, 2.8kg. Napoleonas
Saunuoles mergaites, tiek tortuku prikepet, tobulejat ne dienomis, bet valandomis.
O uzsakovams geriausia sioje temoje neaptarineti kepeju ir ju kainu bei visokiu 'apsimoka ar neapsimoka, atsiperka ar neatsiperka', tema skirta mokytis puosti tortus, dalintis savo pasiekimais tortu puosyboje.
Ikeliu keleta savo tortuku, kadangi senokai cia nebuvau, tai ju bus siek tiek daugiau nei visuomet
Kaledinis kepuriukas, 3 kg. varskes gaivumelis, puostas pirktine mase, pridejus gum tralialia
Pingvinuku Kaledos, 2.8kg. Rafaelo Svajone. Buveine daryta is tos pacios dengimo mases, tik idejus daugiau gum tragachan.
Menesienoje, 2.5kg. Medutis
Kaledu senelis, 3.2kg Rafaelo svajone, dekoruota valgomu popieriumi.
Smuiko virtuozui, 2.8kg. Napoleonas
QUOTE(ruta19 @ 2012 01 16, 00:09)
Ojazus, kaip prajuokinot
Stebukliukas pavaro , ateit i foruma ir skustis, kad kazkas torto nekepe. Nenorejo ir nekepe. Niekas neprivalo daryti, ko nenori ar negali.
labas rytas
is pasisakymu is karto atskirsi, kas protingas o zmogus, man rodos, atsiprase uz off topica. ai, ka cia aiskinti...protingas supras, kvailam ir neverta.
nuostabus tortukai, va cia tai profesionalumas
linkiu visom darbingos dienos ir daugiau teigiamu emociju i tortus ideti
is pasisakymu is karto atskirsi, kas protingas o zmogus, man rodos, atsiprase uz off topica. ai, ka cia aiskinti...protingas supras, kvailam ir neverta.
nuostabus tortukai, va cia tai profesionalumas
linkiu visom darbingos dienos ir daugiau teigiamu emociju i tortus ideti
QUOTE(miskouoga @ 2012 01 16, 07:36)
Ojazus, kaip prajuokinot
Stebukliukas pavaro , ateit i foruma ir skustis, kad kazkas torto nekepe. Nenorejo ir nekepe. Niekas neprivalo daryti, ko nenori ar negali.
Iki profesionalumo ir profesinio bendravimo su klientais, matyti, čia dar toli... bendravimo kultūra turėtų būt geresnė norint jų iš viso turėti...
QUOTE(lyggi.. @ 2012 01 16, 08:50)
Iki profesionalumo ir profesinio bendravimo su klientais, matyti, čia dar toli... bendravimo kultūra turėtų būt geresnė norint jų iš viso turėti...
O jus matet sios temos pavadinima?
Mes cia dalijames patirtim, kaip puosti tortus, mokomes. Niekur nemaciau skelbimo, kad cia yra kazkokiu profesionaliu kepeju, kurios priima uzsakymus, kepa tortus klientams, ir turi kazkokia profesine atsakomybe pries juos.
QUOTE(ruta19 @ 2012 01 16, 00:09)
nesusireikšminimas,nesu kepėja,kepou laaaaaabai retai,tai nėra veikla iš kurios gyvenu,kodėl turėčiau kepti žmogui kuris žinau kad po to sudirbs mano darbą
QUOTE(miskouoga @ 2012 01 16, 07:36)
Ojazus, kaip prajuokinot
kažką sumaišėt,man niekas nekepa nes pati kepu sau
tortai NEREALŪS
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 01 16, 09:51)
Stebukliuk ,
, atsiprasau labai Sumaisiau nicka.