Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Labas vakaras visoms : kepusioms , puošusioms , atsisakiusioms kepti ir puošti , geroms ir blogoms ...visoms 4u.gif .

Tortai visų puikūs wub.gif .

Kas klausė dėl pistoleto .... aš ne apie tam skirtą kalbėjau , apie virvelėms , plaukams ir t.t daryti ....dezodorantams neturiu ir nesuprantu kam jo reik , juk šukuosenas kai standiname , nededame ant lako buteliuko jokio papildomo pistoleto schmoll.gif , bet jei jis yra , matyt kažką gero duoda g.gif .

Sunki savaitė buvo , keli mano .

Bokaliukas .

user posted image...user posted image

Mūrininkui , 50 metų .

user posted image..user posted image

Piratui .

Mašinų mylėtojui .

Atsakyti
[quote=yrakaipyra,2012 01 15, 23:02]
o as tai nesuprantu, kam tos diskusijos.na, negavo zmogus kazkur informacijos, pasiklause cia. koks daugiau ko reikalas. kam cia reikia leistis i diskusijas, nei mes zinom situacija, nei smulkmenas.ir man, tiesa sakant, neidomu.
bet, kaip visada, kur tik bobincius, tuoj prasideda... ta ne tokia, ta anokia... paziurekim, kokios pacios esam, turbut labai teigiamos ir idealios biggrin.gif
[/quote]
thumbup.gif

QUOTE(kice @ 2012 01 15, 21:46)
as irgi ta pati norejau pasakyti.. yra tokia kategorija zmoniu, su kuriais geriau netureti reikalo.. O bendraujant su zmonemis tai labai jauciasi is pimo sakinio
[/quote]

QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 01 15, 18:56)
nežinau jūsų situacijos bet asmeniškai aš tai kai kuriems žmonėms nekepčiau net jei 200lt ar dar daugiau pasiūlytų
[/quote]
QUOTE(zibute77 Vakar, 22:13)
pritariu visu simtu procentu
[/quote]

Nu bet susireiksminimas jusu, tai ziaurus. o jus nepagalvojat, kad ir pas jus butu nelabai malonu uzsisakineti schmoll.gif Ko paklausi, to negausi, kam noriu tam kepu, nu doh.gif jau poziuris i zmogu ir savo darba, tai jau atsiprasau......

Atsiprasau, nesusilaikiau
Atsakyti
Su praejusiomis sventemis, visoms linkiu- TOLERANCIJOS 4u.gif

Paskaiciau paskutini puslapi ir nekyla ranka perziureti visos temos, todel matau tik nerealu Adrijos bokala, su nerealia rankena- nu Jus ir PAVAROT thumbup.gif

O as , kad ne tusciomis: lipdiniai is MMG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurateL.: 16 sausio 2012 - 00:40
JurateL. , nuostabūs kedukai , ir visi lipdiniai wub.gif .... bet širdutės bigsmile.gif , rodos tuoj sprogs nuo plakimo , nerealios thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
Mano kelios naujos gėlės ....labanakt visoms smile.gif .

Atsakyti
@adrij@ - nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visi tortai - fantastiski, bet jau bokalas - dar niekad tokio grazaus nebuvau maciusi... ir vargu ar dar kur kitur pamatysiu smile.gif

Saunuoles mergaites, tiek tortuku prikepet, tobulejat ne dienomis, bet valandomis.
O uzsakovams geriausia sioje temoje neaptarineti kepeju ir ju kainu bei visokiu 'apsimoka ar neapsimoka, atsiperka ar neatsiperka', tema skirta mokytis puosti tortus, dalintis savo pasiekimais tortu puosyboje.

Ikeliu keleta savo tortuku, kadangi senokai cia nebuvau, tai ju bus siek tiek daugiau nei visuomet smile.gif
Kaledinis kepuriukas, 3 kg. varskes gaivumelis, puostas pirktine mase, pridejus gum tralialia smile.gif

user posted image

Pingvinuku Kaledos, 2.8kg. Rafaelo Svajone. Buveine daryta is tos pacios dengimo mases, tik idejus daugiau gum tragachan.
user posted image

Menesienoje, 2.5kg. Medutis
user posted image

Kaledu senelis, 3.2kg Rafaelo svajone, dekoruota valgomu popieriumi.
user posted image

Smuiko virtuozui, 2.8kg. Napoleonas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 01 16, 00:09)
Nu bet susireiksminimas jusu, tai ziaurus. o jus nepagalvojat, kad ir pas jus butu nelabai malonu uzsisakineti  schmoll.gif Ko paklausi, to negausi, kam noriu tam kepu, nu  doh.gif jau poziuris i zmogu ir savo darba, tai jau atsiprasau......

Ojazus, kaip prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Stebukliukas pavaro thumbup.gif , ateit i foruma ir skustis, kad kazkas torto nekepe. Nenorejo ir nekepe. Niekas neprivalo daryti, ko nenori ar negali. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

is pasisakymu is karto atskirsi, kas protingas wub.gif o zmogus, man rodos, atsiprase uz off topica. ai, ka cia aiskinti...protingas supras, kvailam ir neverta.

nuostabus tortukai, va cia tai profesionalumas thumbup.gif
linkiu visom darbingos dienos ir daugiau teigiamu emociju i tortus ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 01 16, 07:36)
Ojazus, kaip prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Stebukliukas pavaro  thumbup.gif , ateit i foruma ir skustis, kad kazkas torto nekepe. Nenorejo ir nekepe. Niekas neprivalo daryti, ko nenori ar negali.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Iki profesionalumo ir profesinio bendravimo su klientais, matyti, čia dar toli... bendravimo kultūra turėtų būt geresnė norint jų iš viso turėti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 01 16, 08:50)
Iki profesionalumo ir profesinio bendravimo su klientais, matyti, čia dar toli... bendravimo kultūra turėtų būt geresnė norint jų iš viso turėti...  g.gif

O jus matet sios temos pavadinima?
Mes cia dalijames patirtim, kaip puosti tortus, mokomes. Niekur nemaciau skelbimo, kad cia yra kazkokiu profesionaliu kepeju, kurios priima uzsakymus, kepa tortus klientams, ir turi kazkokia profesine atsakomybe pries juos.
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 01 16, 00:09)
Nu bet susireiksminimas jusu, tai ziaurus. o jus nepagalvojat, kad ir pas jus butu nelabai malonu uzsisakineti  schmoll.gif Ko paklausi, to negausi, kam noriu tam kepu, nu  doh.gif jau poziuris i zmogu ir savo darba, tai jau atsiprasau......

nesusireikšminimas,nesu kepėja,kepou laaaaaabai retai,tai nėra veikla iš kurios gyvenu,kodėl turėčiau kepti žmogui kuris žinau kad po to sudirbs mano darbą 4u.gif

QUOTE(miskouoga @ 2012 01 16, 07:36)
Ojazus, kaip prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Stebukliukas pavaro  thumbup.gif , ateit i foruma ir skustis, kad kazkas torto nekepe. Nenorejo ir nekepe. Niekas neprivalo daryti, ko nenori ar negali.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kažką sumaišėt,man niekas nekepa nes pati kepu sau 4u.gif

tortai NEREALŪS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 01 16, 09:51)
kažką sumaišėt,man niekas nekepa nes pati kepu sau  4u.gif

Stebukliuk ,
, atsiprasau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sumaisiau nicka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 16 sausio 2012 - 09:57