Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Labai gražūs tortai, ir batelis, ir traukinukas, ir tas, kur su beze puoštas wub.gif
Dar niekad nebandžiau daryt beze...bet reiks bandyt, nes įtariu, kad mano šeimynai irgi patiktų toks valgomas apdengimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 15, 12:07)
švelniai sudrėkinat teptuką (vandenuku ar kiaušinio baltymu), brūkštelit per tas pastilažo vietas, ir pilat ar po vieną klijuojat pabarstukus.

lotuliukas.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 15, 12:09)
Mergaites ar gerai jei tarp torto ir padeklo bus kepimo popierius,juk nedesi torto tiesiai ant padeklo blush2.gif

As visada dedu kepimo popieriu (pas mane tas brangesnis) bet visdelto reiktu nusipirkti tu kartoniniu padekliuku ax.gif

Erina Labai grazus tortukas wub.gif batelis thumbup.gif o raides ant ko klijotos? ten pastilazas ar popierius blizgantis ?

MergickaN, traukinukas nuostabus thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2012 01 15, 01:11)
Sveikos,

o situacija tokia: paprasiau kepejos, kad iskeptu 1 auksto tortuka, ji papuostu zalia mase, ant virsaus sniegu, ant to sniego padarytu koki mazuliuka kalniuka, o nuo jo su rogutem ciuozianti zuiki...

pasakykit jus man  unsure.gif AR TAI LABAI SUDETINGAS PUOSIMAS?

nes kepeja atsisake taip puosti. gal as kazko nesuprantu, gal tikrai yra kazkoks cia sudetingas niuansas...bet esu cia macius ir daug kartu sudetingesniu tortu  unsure.gif

ir dar... ar ant 1 auksto 2 kg torto negali buti pvz. kokiu 5 figureliu, nes jos per sunkios?

paaiskinkit kas nors kur cia sakes pakastos  doh.gif

gal praset nedidelio tortuko ?
Man asmeniskai toks TIK papuosimas uztruktu apie 10 val. jej nedaugiau unsure.gif Kur torta dariau su spidermenu tai visas pauosimas ir mases darymas su dengimu uztruko net 20h doh.gif (cia neskaitant kepimo, sutepimo ir ttt...) Tai po tokio darbo jau nesugebejau sau padaryti tortuka naujiems metams, nuvaziavau ir nupirkau Bijoloje 2 tortukus lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 sausio 2012 - 14:27
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2012 01 15, 00:11)
Sveikos,

noriu pasiklausti kepeju profesionaliu del vienos situacijos, kuri, tiesa, sakant, mane labai suglumino...
perziurejau beveik visas tortu puosimo temas, maciau, kad kepate paprastesnius ir sudetingesnius tortus.

o situacija tokia: paprasiau kepejos, kad iskeptu 1 auksto tortuka, ji papuostu zalia mase, ant virsaus sniegu, ant to sniego padarytu koki mazuliuka kalniuka, o nuo jo su rogutem ciuozianti zuiki...

pasakykit jus man  unsure.gif AR TAI LABAI SUDETINGAS PUOSIMAS?

nes kepeja atsisake taip puosti. gal as kazko nesuprantu, gal tikrai yra kazkoks cia sudetingas niuansas...bet esu cia macius ir daug kartu sudetingesniu tortu  unsure.gif

as galeciau pasakyti taip, galbut tas kas nekepa ir niekada to nera dares tai atrodo nesudetingai, aisku tai ir nera kazkas tokio labai labai, bet vistik uzima laiko.
kad suprasti kaip ir kas tiesiog viena diena, geriausia butu pasibandyti paciam, tiesiog siaip ir viskas tuomet labai gerai paaiskeja ar tai sudetinga ar tai labai paprasta.
O delko ji atsisake jums taip puosti tai ji tik viena tai zino. beto kepejeliu yra ne viena, pasirinkimas nemazas, taip kad jusu pasirinkimo laisve.....
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 15, 11:14)
Koks grazus traukinys,o kaip suformuojat pati torta traukiniui,misija neimanoma

yra jau tokios sio traukinuko formos, kuriose gali kepti arba tiesiog pjaustai kaip minejo kepeja.
Atsakyti
nesamonė, kam jai bandyt, padaryt papuošimus, dėl to, kad sužinot, koks tai sunkus darbus, ir dėl ko kepėja galėjo atsisakyt smile.gif juk tam ir kreipiamės į profesionalus, kad gautume ko norime, jei aš nemoku megzti, aš kreipiuosi į mezgėja ir nebandysiu to pati padaryt, kad sužinočiau kaip jai sunku. Man irgi vyras sako, imk už tortą daugiau, kiek tu čia vargai ir t. t. bet žmogui tai giliai vienodai, mano čia tik neprofesionalumas jei aš gaištu laiką ir viską darau ilgiau nei profė smile.gif
Atsakyti
as tiesiog kaip pavyzdi parasiau, neliepiau jai nieko lipdyt o tik siaip kartais buna jog atrodo ka tai reiskia padaryti viena ar kita.
taip kad isiskaitykit pirma, o poto komentuokit kas samone, o kas ne. soriux
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 01 15, 18:19)
as tiesiog kaip pavyzdi parasiau, neliepiau jai nieko lipdyt o tik siaip kartais buna jog atrodo ka tai reiskia padaryti viena ar kita.
taip kad isiskaitykit pirma, o poto komentuokit kas samone, o kas ne. soriux

viską aš supratau,ką jūs turėjot minty, tiesiog kai lipdo kokį tais meškį profas, per kelias minutes ir jam tai neatrodo sudėtinga, ir kai tai daro niekada nelipdęs, tai žinoma, kad yra du skirtingi dalykai..
Atsakyti
[quote=daluze77,2012 01 15, 10:55]
[quote=kirbe,2012 01 14, 17:28]
sveikutes kepejeles...nuostabus torčiukai.....šaunuolės...... thumbup.gif
keletas maniškių...

Kirbe,as be zodziu man tie pirmi vaikiski tokie fainuciai.Norejau paklausti kur Jus perkat tuos baltus padekliukus kur po servetele ir is ko tas didele musmire padaryta turbut ne vien is pastilazo joje tortas viduj ar kas?
[/quote]

padekliukus perku Kaune Maisto institute 6 aukste...ten tokia parduotuvele yra..ir dezuciu tortams ir dazu ir visa kita.....

o ta didele musmire tusciavidure....isdziovintas kotelis ir atskirai galvute ir tada suklijuota.....
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 15, 15:24)
viską aš supratau,ką jūs turėjot minty, tiesiog kai lipdo kokį tais meškį profas, per kelias minutes ir jam tai neatrodo sudėtinga, ir kai tai daro niekada nelipdęs, tai žinoma, kad yra du skirtingi dalykai..

4u.gif smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Erina - lb grazus batelis
Kirbe - man pirmas lb lb grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 15, 10:26)
lotuliukas.gif

ieškokit kitos kepėjos  4u.gif

kad su kepejom ne kazin kas... prisipazinkit, i kokius jus pogrindzius sulindusios, kad rast neimamoma biggrin.gif per paieskas ieskant toks vaizdas, kad klaipedoj kepa tik 1-2 zmones, o kur dar rasti, jei visagalis google neranda doh.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 01 15, 12:27)
tai neaisku kodel ji atsisake  kepti...gal tiesiog ne del papuosimo,o del to ,kad neturejo laiko ar tiesiog kitos  priezastys......

man rodos, truko tik noro unsure.gif

QUOTE(naitas @ 2012 01 15, 12:38)
sunku pasakyt, kas tas "tortukas". Jeigu tai iki vieno kilogramo svorio, su rogutėmis, su zuikiu.. tai suprantu, kad darbo daug, ir liks tai kepėjai tik darbas. tai viena.. o antra, kai nesudėtingas puošimas, tai galima ir pačiai pasidaryt  4u.gif

prasiau 2 kg svorio torto su tokiu puosimu.pati nesu kepusi tortu ir blyno vaiko sventei nesinori, todel ir ieskau profesionalu pagalbos wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 15, 16:25)
gal praset nedidelio tortuko ?
Man asmeniskai toks TIK papuosimas uztruktu apie 10 val. jej nedaugiau unsure.gif Kur torta dariau su spidermenu tai visas pauosimas ir mases darymas su dengimu uztruko net 20h doh.gif (cia neskaitant kepimo, sutepimo ir ttt...) Tai po tokio darbo jau nesugebejau sau padaryti tortuka naujiems metams, nuvaziavau ir nupirkau Bijoloje 2 tortukus lotuliukas.gif blush2.gif

prasiau 2 kg, bet taip ir supratau, kad zmogus nenori "terliotis" del tokio menko uzsakymo verysad.gif nors pasisiuliau uz 2 kg torta sumoketi kaip uz 3 kg, bet taip ir likau be atsakymo, o laikas eina ir nebezinau, gal tikrai pradeti mokintis paciai kepti verysad.gif jau juokas per asaras tikrai unsure.gif

QUOTE(zibute77 @ 2012 01 15, 17:38)
as galeciau pasakyti taip, galbut tas kas nekepa ir niekada to nera dares tai atrodo nesudetingai, aisku tai ir nera kazkas tokio labai labai, bet vistik uzima laiko.
kad suprasti kaip ir kas tiesiog viena diena, geriausia butu pasibandyti paciam, tiesiog siaip ir viskas tuomet labai gerai paaiskeja ar tai sudetinga ar tai labai paprasta.
O delko ji atsisake jums taip puosti tai ji tik viena tai zino. beto kepejeliu yra ne viena, pasirinkimas nemazas, taip kad jusu pasirinkimo laisve.....
Papildyta:
yra jau tokios sio traukinuko formos, kuriose gali kepti arba tiesiog pjaustai kaip minejo kepeja.

kad laiko uzima as nesiginciju ir suprantu, kad net kiekviena smulkemnyte papuosime reikalauja kantrybes, kruopstumo, laiko. bet juk tai ir yra kepejos toks darbas doh.gif visur reikia ideti pastangu...tik... kai nori, ieskai galimybiu, kai NENORI - priezasciu...galu gale profesinis smalsumas, rezultato dziaugsmas gal irgi kazka reiskia?

QUOTE(tinulia84 @ 2012 01 15, 17:58)
nesamonė, kam jai bandyt, padaryt papuošimus, dėl to, kad sužinot, koks tai sunkus darbus, ir dėl ko kepėja galėjo atsisakyt smile.gif juk tam ir kreipiamės į profesionalus, kad gautume ko norime, jei aš nemoku megzti, aš kreipiuosi į mezgėja ir nebandysiu to pati padaryt, kad sužinočiau kaip jai sunku. Man irgi vyras sako, imk už tortą daugiau, kiek tu čia vargai ir t. t. bet žmogui tai giliai vienodai, mano čia tik neprofesionalumas jei aš gaištu laiką ir viską darau ilgiau nei profė smile.gif

zinot...jei zmogus pasake kaina, tai as ir galvoju, kad i ta kaina ieina papuosimas. o jei kepeja mano, kad jai per daug vargo, tegu raso tiesiai, kad reikes primoketi. kokios problemos? gal ir primokesiu. juolab, kad tortus kepa grazius tikrai. visi esam zmones ir viska suprantam. bet kai taip palieka be atsakymo ir paaiskinimo, kas negerai, tai...kam tada dirbti toki darba is viso.

cia mano nuomone, nieko nenoriu izeisti 4u.gif

ir dar...kokia kaina butu tokio, kaip rasiau su zuikiu, 2 kg torciuko? pasirodo, pasiulyti 90 Lt neatperka vargo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulesSmiltys: 15 sausio 2012 - 18:15
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2012 01 15, 17:52)
ir dar...kokia kaina butu tokio, kaip rasiau su zuikiu, 2 kg torciuko? pasirodo, pasiulyti 90 Lt neatperka vargo...

nežinau jūsų situacijos bet asmeniškai aš tai kai kuriems žmonėms nekepčiau net jei 200lt ar dar daugiau pasiūlytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 01 15, 20:56)
nežinau jūsų situacijos bet asmeniškai aš tai kai kuriems žmonėms nekepčiau net jei 200lt ar dar daugiau pasiūlytų  smile.gif

situacija paprasta, jokiu asmeniskumu. tik parasiau, ko noreciau.
ai, tiek to, kiekvienas turi teise rinktis, ka nori dirbti.
tik visada reikia su zmonemis kalbetis, kad ir kaip bebutu, ar nori, ar nenori, gali - negali. visi turi galvas ir visi suprastu. tik tiek. viskas labai paprasta.
Atsakyti