Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(SaulesSmiltys @ 2012 01 15, 03:11)
o situacija tokia: paprasiau kepejos, kad iskeptu 1 auksto tortuka, ji papuostu zalia mase, ant virsaus sniegu, ant to sniego padarytu koki mazuliuka kalniuka, o nuo jo su rogutem ciuozianti zuiki...

pasakykit jus man  unsure.gif AR TAI LABAI SUDETINGAS PUOSIMAS?

paaiskinkit kas nors kur cia sakes pakastos  doh.gif

sunku pasakyt, kas tas "tortukas". Jeigu tai iki vieno kilogramo svorio, su rogutėmis, su zuikiu.. tai suprantu, kad darbo daug, ir liks tai kepėjai tik darbas. tai viena.. o antra, kai nesudėtingas puošimas, tai galima ir pačiai pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2012 01 14, 17:28]
sveikutes kepejeles...nuostabus torčiukai.....šaunuolės...... thumbup.gif
keletas maniškių...

Kirbe,as be zodziu man tie pirmi vaikiski tokie fainuciai.Norejau paklausti kur Jus perkat tuos baltus padekliukus kur po servetele ir is ko tas didele musmire padaryta turbut ne vien is pastilazo joje tortas viduj ar kas?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 15, 11:38)
kai nesudėtingas puošimas, tai galima ir pačiai pasidaryt  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 15, 07:53)
sveikos as su klausimeliu, kuom aptepat pastilaza jei toj vietoj dedat smulku pabarstuka? nes siaip pabarscius nuo pastilazo gi  nuciuos viskas  g.gif

Mane irgi domina blush2.gif Gal kas patars
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 15, 13:56)
Mane irgi domina  blush2.gif Gal kas patars

švelniai sudrėkinat teptuką (vandenuku ar kiaušinio baltymu), brūkštelit per tas pastilažo vietas, ir pilat ar po vieną klijuojat pabarstukus.
Atsakyti
Mergaites ar gerai jei tarp torto ir padeklo bus kepimo popierius,juk nedesi torto tiesiai ant padeklo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 01 12, 22:52)
Labą vakarą  biggrin.gif
Labai reikia Jūsų, mielosios, pagalbos  4u.gif Bandau daryti draugės gimtadieniui tortą su bateliu, bet bėda tame, kad batelis ėmė ir sulūžo  doh.gif Tikriausiai per ploną padą padariau  Klausimas- iš kokios masės įmanoma padaryti aukštakulnį batelį iki šeštadienio? (aišku, jei iš viso įmanoma per tokį laiką)  4u.gif

Dariau iš pastiliažo lipdymui (pagal asseni) viršutinėj temoj receptas yra. Gavosi labai tvirtas batelis

user posted image

Pirmiausia padariau ir išformavau padą ir leidau jam gerai išdžiūti, tada pagaminau kitas detales ir jas jau gerai išdžiūvusias klijavau su stipria tirpinta želatina. Laikė super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 15 sausio 2012 - 12:13
Labai nuostabus torciukai Jusu visu 4u.gif 4u.gif
Man vis dar sunku be celiulito apsieiti, bet stengiuos labai blush2.gif
Thomas snikersinis 2.5kg marcipanas.
user posted image
Atsakyti
Koks grazus traukinys,o kaip suformuojat pati torta traukiniui,misija neimanoma
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 15, 11:07)
švelniai sudrėkinat teptuką (vandenuku ar kiaušinio baltymu), brūkštelit per tas pastilažo vietas, ir pilat ar po vieną klijuojat pabarstukus.

Aciu,maniau,kad istirpt gali blush2.gif

Labai grazus torciukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 15, 13:14)
Koks grazus traukinys,o kaip suformuojat pati torta traukiniui,misija neimanoma

Aciu 4u.gif Is staciakampio sutepto torto ispjausciau traukinuka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergickaN: 15 sausio 2012 - 12:19
Stebiu Jūsų, Kepėjos, tortus ir žaviuosi. Pagarba Jūsų užsispyrimui, kruopštumui ir meno pajautai. Nes tortai jau tampa meno kūriniais clap_1.gif
Kepu tortus savo šventėms, puošiau masėmis tik keletą tortų ir rodžiausi čia, tačiau ir toliau lieka mistika, kaip formuoti tortus "traukinukus", "šluotas", "gitaras" ir kt. Gal galėtumėte, profesionalės, kada nufotografuoti visą gaminimo procesą?
Šios pamokos būtų ypatingai vertingos mums, pradedančioms.

P. S. dėl masės dengimo vaizdinės priemonės esu iki šiol dėkinga Olestai 4u.gif
Atsakyti