Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Akvilyte blink.gif nepraeis, teks ir torta rodyt ne tik sluota biggrin.gif tik va mastau kaip sumaste uzsakovai toki, gal sakau cia zentas uosvei? lotuliukas.gif
konfetti wub.gif
Evelinčiksa vykes net labai thumbup.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 14, 15:36)
turbut perilgai soliariume uzsibuvo  biggrin.gif

lotuliukas.gif
likta wub.gif
kirbe aisku be komentaru smile.gif

Kad ne tusciom tai ax.gif
Varskes gaivumelis, 2,6kg, (slap. beze).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 sausio 2012 - 19:59

kirbe labai grazus tortukai thumbup.gif O antras ir trecias LABAI LABAI wub.gif wub.gif wub.gif smile.gif

ramune.v grazi spalvyte tortuko wub.gif , man labai patinka toks papuosimas (mano svajone taip kada papuosti tortuka wub.gif )
O slapia beze, tai ji is tikruju tokia skystoka ir turetu buti ? nes dar nekarto nesu darusi jokios beze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 14, 21:08)
ramune.v grazi spalvyte tortuko wub.gif , man labai patinka toks papuosimas (mano svajone taip kada papuosti tortuka wub.gif )
O slapia beze, tai ji is tikruju tokia skystoka ir turetu buti ? nes dar nekarto nesu darusi jokios beze blush2.gif

aciukas smile.gif
papuosimas cia labai greitas, kadangi MB pageidauja naminiam vartojimui su beze (ir kuo rugsciau doh.gif ) tai sis budas labai tinka, tik ji dariau antra kart (o jei rimtesni tai pirma), dabar jau zinau savo klaidas, reikejo kita antgaliuka pasirinki ir siektiek palaukti kol beze atves labiau ir bus standesne. Nes vos pritrukus teko dadaryt ir tada jau pavyko super (na kita syk zinosiu blush2.gif ).
O skysta ji kai nedaplakta arba silta naudojama, siaip jei viskas ok atlikta-puikiai laiko forma ir laaabai skani smile.gif ten kur gabaliuko foto tai jau vaiku "pakoreguotas" virsus, todel kaip nubeges biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 sausio 2012 - 20:16
Nu jus ir isradingos - tai sluotos, gitaros, rankines,... wub.gif Oj dar kiek man ismokti... wub.gif
Dekui labai uz patarmus del wipping cream ir single cream grietiniu. Reiks dar single ismeginti. g.gif

Jau iskepiau ir parodau savo ,,Rafaelo svajone" torta. Padekit!!! blush2.gif
Virsu dekoravau su pertepimo mase, kurios uzteko dar ir visam torto virsui. Sudetis: wipping cream grietine + sviestas + kondenc. pienas. Torto sonus puosiau wipping cream grietine + truputis cukraus.
NEI VIENA MASE NEISSISPAUDE GRAZIAI. doh.gif Ka naudoti su grietine, kad butu dailus rastas ir islaikytu forma??? blush2.gif Jau i depresija krentu... doh.gif
Va kaip atrodo:
user posted image
Pjuvis ir papuosimai is arti doh.gif :
user posted image
Po baliona visoms, kurios atsakys i mano pagalbos sauksma. 4u.gif blush2.gif

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DykumosSniegas: 15 sausio 2012 - 01:09
Sveikos,

noriu pasiklausti kepeju profesionaliu del vienos situacijos, kuri, tiesa, sakant, mane labai suglumino...
perziurejau beveik visas tortu puosimo temas, maciau, kad kepate paprastesnius ir sudetingesnius tortus.

o situacija tokia: paprasiau kepejos, kad iskeptu 1 auksto tortuka, ji papuostu zalia mase, ant virsaus sniegu, ant to sniego padarytu koki mazuliuka kalniuka, o nuo jo su rogutem ciuozianti zuiki...

pasakykit jus man unsure.gif AR TAI LABAI SUDETINGAS PUOSIMAS?

nes kepeja atsisake taip puosti. gal as kazko nesuprantu, gal tikrai yra kazkoks cia sudetingas niuansas...bet esu cia macius ir daug kartu sudetingesniu tortu unsure.gif

ir dar... ar ant 1 auksto 2 kg torto negali buti pvz. kokiu 5 figureliu, nes jos per sunkios?

paaiskinkit kas nors kur cia sakes pakastos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2012 01 15, 01:11)

ir dar... ar ant 1 auksto 2 kg torto negali buti pvz. kokiu 5 figureliu, nes jos per sunkios?

paaiskinkit kas nors kur cia sakes pakastos  doh.gif

lotuliukas.gif

ieškokit kitos kepėjos 4u.gif
Atsakyti
O man labai idomu, kazi ar as ipirkciau tokius tortus, kur kepejeles cia kepa ir puosia g.gif Manau neturetu buti paslaptis, kiek gi kainuoja toks tortas, na pvz 2 kg. su tom visom krutom figurelem, nes dar kokias gelytes as dar dar sugebu, bet pabandzius is modelino kokia figurele padaryti, nu visiskas fiasko, net dukryte juokiasi is ju blush2.gif
Atsakyti
sveikos as su klausimeliu, kuom aptepat pastilaza jei toj vietoj dedat smulku pabarstuka? nes siaip pabarscius nuo pastilazo gi nuciuos viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2012 01 15, 02:11)
paprasiau kepejos, kad iskeptu 1 auksto tortuka, ji papuostu zalia mase, ant virsaus sniegu, ant to sniego padarytu koki mazuliuka kalniuka, o nuo jo su rogutem ciuozianti zuiki...  kepeja atsisake taip puosti.

arba ji kazko nesuprato,arba tiesiog kazko nesugeba.bet siaip,tai tikrai nera sudetingas papuosimas.

neseniai buvau ikelus tortuka su 4teletabiais-lygiai 2kg. (20cm skersmens tortukas)
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 14, 16:15)
lotuliukas.gif mintis gera, bet čia sesuo savo broliui dovanojo... jis jau n metu risa tokias sluotas pardavimui  4u.gif

doh.gif o aš jau galvojau, kad vyras romantiškas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2012 01 15, 01:11)

nes kepeja atsisake taip puosti. gal as kazko nesuprantu, gal tikrai yra kazkoks cia sudetingas niuansas...bet esu cia macius ir daug kartu sudetingesniu tortu  unsure.gif

tai neaisku kodel ji atsisake kepti...gal tiesiog ne del papuosimo,o del to ,kad neturejo laiko ar tiesiog kitos priezastys......
Atsakyti