Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Aciu visoms uz pagyras del batuko 4u.gif
Akvilyte - super sluota thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte- super torciukas. labai tikroviskas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
akvilyte WOW nerealuuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif kokia tikroviska thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pagalvojau kas cia sluota atnese i tortu tema, o pasirodo cia ir yra tortas biggrin.gif akvilyte super, truksta zodziu smile.gif kaip tikra sluota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 14, 12:38)
niekada nebūčiau pagalvojus kad teks tokį tortą padaryt  lotuliukas.gif  ties sakant buvo galvos skausmas kaip tai išpildyt, bet rezulttu esu bais patenkinta  blush2.gif

juodas miškas  biggrin.gif

nu gerai.. o kur tortas lens.gif?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 14, 10:38)
niekada nebūčiau pagalvojus kad teks tokį tortą padaryt  lotuliukas.gif  ties sakant buvo galvos skausmas kaip tai išpildyt, bet rezulttu esu bais patenkinta  blush2.gif

juodas miškas  biggrin.gif

Nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Na gerai...niekas neatsakė, bet paskui radau, kad GALIMA daryti rožytes ir iš juodo šokolado-medaus masės... Bet visiškai nesigavo, šokoladas kaip buvo skystas, taip ir liko...Kodėl? g.gif Iš baltojo šokolado tai kažkaip be problemų "sušoko" visa masė į gumulą dar bekaitinant ant garų...O va iš juodo ne. Ar šokoladas ne toks?
Tai pridėjau į jį dar marshmallow saldainių, sviesto, culraus pudros...ir tikiuosi, kad bus įmanoma panaudot (skonis tai visai neblogas) blush2.gif

O va psirodysiu, ką jau pavyko padaryti:

keksiukai naujametiniai (masė iš marshmallow saldainių+aisingas)...besmegenius tai nusibeždžioniavau iš interneto blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o čia bandymai daryt papuošimus būsimam tortui...rožytės iš balto šokolado-medaus masės:
user posted image

meškiukas iš marshmallow saldainių/cukraus pudros masės:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2012 01 14, 12:57)

Labai grazus papuosimai wub.gif

kadangi is sios mases nesu dariusi tai ir nepatariau verysad.gif
Atsakyti
apgavike Akvilyte lotuliukas.gif ,nufotkino sluota ir sako-padariau torta.MUSU NEAPGAUSI !!!
Atsakyti
Akvilyte,nerealiai! bigsmile.gif o kokio svorio sluota? biggrin.gif kotas irgi tortas,ar mase? nu super atrodo thumbup.gif

mane dabar galima tik issluoti is temos su sitais ufonautais biggrin.gif
jau sakiau nebelipdysiu as ju,bet vistiek praso,praso... wacko.gif
varskinis su vysniom ir zele gabaliukais. pastilazas,sl beze.2kg.
user posted image
kazkada labai patiko @drijos tortukas su maluneliais,tai va ir as juos pritaikiau ax.gif aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 14, 13:55)
mane dabar galima tik issluoti is temos su sitais ufonautais  biggrin.gif
jau sakiau nebelipdysiu as ju,bet vistiek praso,praso...  wacko.gif

Jau tik nereikia kuklintis, pvz man ir iki tokių dar labai tooooli biggrin.gif
Labai gražus torčiukas.
Šluota tai išvis be komentarų...
Žodžiu - yra kur akis paganyt šioj temoj wub.gif Ir pamatai žmogus, kad reikia tobulintis, tobulintis...smile.gif
Savo pirmą puoštą tortą darysiu rytoj... Šiaip iki šiol praktikavau želinius tortus, nes juos be galo mėgstu, o ir draugai labai mėgsta smile.gif Bet va nutariau išmokt ir tikrus tortus daryt, tiksliau - puošt gražiai. Nes įtariu, kad mano tortai vistiek neapseis be žele sluoksnių ax.gif
Atsakyti
Laba diena
Jau tortai kokie gražus , šluota tai mis raganai liuksiška , ir kiti labai dailiai padaryti ir keksiukai patiko , tik gaila valgyt butu smile.gif
O mano šiandienos darbas tas biustas , nu kaip pirma kart manau vykes , nors man iki jūsų ir labai toli
Medutis su spanguoliu uogiene
user posted image
Atsakyti