Aciu visoms uz pagyras del batuko
Akvilyte - super sluota
akvilyte- super torciukas. labai tikroviskas
akvilyte WOW nerealuuuuuuuuuuuuuuuu kokia tikroviska
Pagalvojau kas cia sluota atnese i tortu tema, o pasirodo cia ir yra tortas akvilyte super, truksta zodziu kaip tikra sluota
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 14, 12:38)
niekada nebūčiau pagalvojus kad teks tokį tortą padaryt ties sakant buvo galvos skausmas kaip tai išpildyt, bet rezulttu esu bais patenkinta
juodas miškas
juodas miškas
nu gerai.. o kur tortas ?
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 14, 10:38)
niekada nebūčiau pagalvojus kad teks tokį tortą padaryt ties sakant buvo galvos skausmas kaip tai išpildyt, bet rezulttu esu bais patenkinta
juodas miškas
juodas miškas
Nuostabu .
Na gerai...niekas neatsakė, bet paskui radau, kad GALIMA daryti rožytes ir iš juodo šokolado-medaus masės... Bet visiškai nesigavo, šokoladas kaip buvo skystas, taip ir liko...Kodėl? Iš baltojo šokolado tai kažkaip be problemų "sušoko" visa masė į gumulą dar bekaitinant ant garų...O va iš juodo ne. Ar šokoladas ne toks?
Tai pridėjau į jį dar marshmallow saldainių, sviesto, culraus pudros...ir tikiuosi, kad bus įmanoma panaudot (skonis tai visai neblogas)
O va psirodysiu, ką jau pavyko padaryti:
keksiukai naujametiniai (masė iš marshmallow saldainių+aisingas)...besmegenius tai nusibeždžioniavau iš interneto
o čia bandymai daryt papuošimus būsimam tortui...rožytės iš balto šokolado-medaus masės:
meškiukas iš marshmallow saldainių/cukraus pudros masės:
Tai pridėjau į jį dar marshmallow saldainių, sviesto, culraus pudros...ir tikiuosi, kad bus įmanoma panaudot (skonis tai visai neblogas)
O va psirodysiu, ką jau pavyko padaryti:
keksiukai naujametiniai (masė iš marshmallow saldainių+aisingas)...besmegenius tai nusibeždžioniavau iš interneto
o čia bandymai daryt papuošimus būsimam tortui...rožytės iš balto šokolado-medaus masės:
meškiukas iš marshmallow saldainių/cukraus pudros masės:
QUOTE(konfetti @ 2012 01 14, 12:57)
Labai grazus papuosimai
kadangi is sios mases nesu dariusi tai ir nepatariau
apgavike Akvilyte ,nufotkino sluota ir sako-padariau torta.MUSU NEAPGAUSI !!!
Akvilyte,nerealiai! o kokio svorio sluota? kotas irgi tortas,ar mase? nu super atrodo
mane dabar galima tik issluoti is temos su sitais ufonautais
jau sakiau nebelipdysiu as ju,bet vistiek praso,praso...
varskinis su vysniom ir zele gabaliukais. pastilazas,sl beze.2kg.
kazkada labai patiko @drijos tortukas su maluneliais,tai va ir as juos pritaikiau aciu uz ideja
varskinis su vysniom ir zele gabaliukais. pastilazas,sl beze.2kg.
kazkada labai patiko @drijos tortukas su maluneliais,tai va ir as juos pritaikiau aciu uz ideja
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 14, 13:55)
Jau tik nereikia kuklintis, pvz man ir iki tokių dar labai tooooli
Labai gražus torčiukas.
Šluota tai išvis be komentarų...
Žodžiu - yra kur akis paganyt šioj temoj Ir pamatai žmogus, kad reikia tobulintis, tobulintis...
Savo pirmą puoštą tortą darysiu rytoj... Šiaip iki šiol praktikavau želinius tortus, nes juos be galo mėgstu, o ir draugai labai mėgsta Bet va nutariau išmokt ir tikrus tortus daryt, tiksliau - puošt gražiai. Nes įtariu, kad mano tortai vistiek neapseis be žele sluoksnių