Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 13, 22:11)
Reiks meginti draugauti su wipping cream.  thumbup.gif  Double cream - man tikrai riebokas - nu neskanus daugeliui pazystamu.  unsure.gif
Dekui labai!  thumbup.gif

Reikia skaniai pagaminti ir viskas visiems tiks tongue.gif whipping daug brangesnis,nenaudoju,jei norisi liesiau,ipili biski single cream ir viskas ten gerai gaunasi.
Atsakyti
[quote=p Raganyte,2012 01 13, 19:06]
Noriu kepti ,,Rafaelo svajone" torta, tik nezinau ka naudoti Anglijoje. blush2.gif Gal kas radote cia? 4u.gif Dekui is anksto!
Recepte parasyta:
450 gr.grietineles (reduced fat creme fraiche? creme fraiche? double cream?)
2 pakeliai tirstiklio (kas tas yra angliskai? )

Jei dar nevelu.Jei pas jus yra lenkistu parduotuviu,tai standiklio tikrai ten pilna ir kainuoja 29p uz 9gr pakeli vadinasi smietan-fix.O seip prekybos centruose nesimate bent jau pavadinimas manau turetu buti cream fix
Atsakyti
Prasymas Naitui-kiek cm ilgio tas kocelas?
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2012 01 14, 01:42)
Prasymas Naitui-kiek cm ilgio tas kocelas?

ilgis 60 cm, diametras 4 cm, svoris 750 gramų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 01 14, 01:14)
Reikia skaniai pagaminti ir viskas visiems tiks tongue.gif whipping daug brangesnis,nenaudoju,jei norisi liesiau,ipili biski single cream ir viskas ten gerai gaunasi.

ne į temą.. bet aš niekaip negaliu atsistebėti anglų kalbos konstrukcijomis.. single, double.. nu gerai, lova yra double.. tipo dvivietė.. nu bet grietinėlė double cool.gif ..arba single.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 13, 20:06)
Noriu kepti ,,Rafaelo svajone" torta, tik nezinau ka naudoti Anglijoje.  blush2.gif Gal kas radote cia?  4u.gif Dekui is anksto!
Recepte parasyta:
450 gr.grietineles (reduced fat creme fraiche? creme fraiche? double cream?)
2 pakeliai tirstiklio (kas tas yra angliskai? )

receptas cia.

idealiausiai, mano manymu, issiplaka naudojant puse Double ir puse Single grietineles su paprastu cukrumi, jei naudosit vien Double issiplaka per greit (tuomet jau reiktu naudoti Caster sugar - jis smulkesnis, o paprastas cukrus nespes istirpti) ir labai riebu, jei vien Single tai ji per liesa (tinka uzpilt ant desertu) neissiplaks. Creme Fraiche tai tas pat kaip Lietuvoje grietine, rugstoka, geriausiai tinka cepelinams, bet ne plakimui smile.gif. Grietineles deti i saldymo kamera tikrai nereikia, uztenka, kad butu is saldytuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuss: 14 sausio 2012 - 01:10
QUOTE(naitas @ 2012 01 13, 23:02)
ilgis 60 cm, diametras 4 cm, svoris 750 gramų  biggrin.gif
Papildyta:

ne į temą.. bet aš niekaip negaliu atsistebėti anglų kalbos konstrukcijomis.. single, double.. nu gerai, lova yra double.. tipo dvivietė.. nu bet grietinėlė double  cool.gif ..arba single.. bigsmile.gif

dvigubo riebumo,viengubo riebumo tongue.gif lotuliukas.gif kas cia neaisku dar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 01 13, 19:34)
Tai, kad nelaikiau.Štai pasirodau.Tortas iš plikytų sausainių.VIršuje plikyti sausainiai padengti šokoladu, kurie pastovėję šaldytuve "apsiverkė".

Labas rytas
Na kiek matosi man tai nuo želatinos manau, ties ja jie daugiausiai aprasoje.
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 14, 01:32)
dvigubo riebumo,viengubo riebumo tongue.gif  lotuliukas.gif kas cia neaisku dar?  biggrin.gif

Viskas aišku,tik pas mus procentus rašo riebumo,tai tas viengubas,dvigubas ausį "rėžia" smile.gif
Atsakyti
Su grietinelem kiekvienoje salyje savas cirkas:Anglijoje vienguba dviguba,Ispanijoje maisto gaminimui(18%) ir plakimui(35-36%),Lietuvoje tik procentai nurodyti....
Atsakyti
niekada nebūčiau pagalvojus kad teks tokį tortą padaryt lotuliukas.gif ties sakant buvo galvos skausmas kaip tai išpildyt, bet rezulttu esu bais patenkinta blush2.gif

juodas miškas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 01 14, 10:38)

juodas miškas  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif O kur tortas? umn.gif: super tikroviška, auksarankės darbas drinks_cheers.gif didis.gif
Atsakyti
AKVILYTE,jusu VISI tortai nerealus,kartas nuo karto ir fb pasiziuriu-nu nerealus rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti