QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 13, 20:06)
Noriu kepti ,,Rafaelo svajone" torta, tik nezinau ka naudoti Anglijoje.
Gal kas radote cia?
Dekui is anksto!
Recepte parasyta:
450 gr.grietineles (
reduced fat creme fraiche? creme fraiche? double cream?)
2 pakeliai tirstiklio (
kas tas yra angliskai? )
receptas cia.
idealiausiai, mano manymu, issiplaka naudojant puse Double ir puse Single grietineles su paprastu cukrumi, jei naudosit vien Double issiplaka per greit (tuomet jau reiktu naudoti Caster sugar - jis smulkesnis, o paprastas cukrus nespes istirpti) ir labai riebu, jei vien Single tai ji per liesa (tinka uzpilt ant desertu) neissiplaks. Creme Fraiche tai tas pat kaip Lietuvoje grietine, rugstoka, geriausiai tinka cepelinams, bet ne plakimui
. Grietineles deti i saldymo kamera tikrai nereikia, uztenka, kad butu is saldytuvo.