Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Solen @ 2012 01 13, 15:28)
Evelinčiksa,kokia didele gitara bigsmile.gif saunuole thumbup.gif

dekui , čia mano pirmasis už pinigus . Tikiuosi pataikiau , turi atvažiuot pasimti greit , o viena vieta beduoda man ramybes , eisiu turbut tvarkyt biggrin.gif

O dar ryt padaryt biusta reik , labai vulgaraus nenoriu padaryt , čia prieš kurį laika kurios tai buvo su žalia liemenele labai fainai padarytas , pagal ta bezdžioniausiu blush2.gif

O ta kur buvau įdejus balta su pingvinais ir eglutem, tai miela buvo žiuret kaip vaikams patiko, ir pingvinus kažkas nudžiove kai buvo puse torto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 13, 15:59)
Aciu  4u.gif

O kokie atsiliepimai apie WILTON dazus? ax.gif

Mano labai geri , viska nudažo ir beze ir marcipana
Papildyta:
QUOTE(absonata @ 2012 01 13, 17:13)
Norėjau paklausti, kodėl pastovėjęs šaldytuve šokolado glaistas aprasojo?

gal uždengete sandariai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinčiksa: 13 sausio 2012 - 19:13
Sveikos,
kasdien grožiuosi Jūsų visų šedevrais wub.gif ir mokausi tuo pačiu... Labai noriu nors minimaliai išmokt pati puošt tortus, nes nusimato kelios labai svarbios progos...
Kol kas pati puošiau tik keksiukus ir šiaip, atskirai rožytes bandau daryt kol kas... Gal kada ir parodysiu ax.gif
Norėjau paklaust: radau pamokėlę, kur rožytės daromos iš balto šokolado ir medaus...pabandžiau (tik naudojau natūralų medų, nes neturiu dirbtinio) - masė gavosi visai gal ir nebloga, gal kiek per minkšta, sakyčiau...nes kambario temperatūroj minkėsi kaip plastelinas be problemų smile.gif Tai va klausimas - ar iš juodo arba pieniško šokolado irgi galima daryti tokią masę rožytėms (su medum)?
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 13, 14:45)

saunuole thumbup.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 01 13, 17:12)

Batelis kaip tikras biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 01 13, 17:28)

Labai grazus tortukas, spalva roziu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 13, 19:10)

O dar ryt padaryt biusta reik , labai vulgaraus nenoriu padaryt , čia prieš kurį laika kurios tai buvo su žalia liemenele labai fainai padarytas , pagal ta bezdžioniausiu  blush2.gif 

va cia nemazai ideju http://www.google.lt...h...093&bih=538
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 13, 20:10)
gal uždengete sandariai ?

Tai, kad nelaikiau.Štai pasirodau.Tortas iš plikytų sausainių.VIršuje plikyti sausainiai padengti šokoladu, kurie pastovėję šaldytuve "apsiverkė".

user posted image
Atsakyti
Čia mano sukurtas draugei Rafaelo, 2,3 kg
user posted image

Olesta,o kaip reikia sujungti atlasinę juostelę
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti apie sal2 angaliukų rinkinį, gal kas turit? kaip kokybė? iš nuotraukos suprantu, kad tai mažieji antgaliai, ar taip? http://www.sal2.pusl...rmeles/antg.jpg Ačių už atsakymą wub.gif

Ir tortai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif pastaruoju metu, labiausiai vienetukas įstrigo ir crockenbush'o interpretacija. O tikrąjį crockenbush'ą kada nors ir aš padarysiu... smile.gif
Atsakyti
Noriu kepti ,,Rafaelo svajone" torta, tik nezinau ka naudoti Anglijoje. blush2.gif Gal kas radote cia? 4u.gif Dekui is anksto!
Recepte parasyta:
450 gr.grietineles (reduced fat creme fraiche? creme fraiche? double cream?)
2 pakeliai tirstiklio (kas tas yra angliskai? )

receptas cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 13 sausio 2012 - 21:11
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 13, 21:06)
Noriu kepti ,,Rafaelo svajone" torta, tik nezinau kur ieskoti [B]grietineles standiklio Anglijoje[/B].  blush2.gif Gal kas radote cia?  4u.gif Dekui is anksto!

Tas standiklis visai nebūtinas-gerai gaunasi ir be jo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 13, 22:06)
Noriu kepti ,,Rafaelo svajone" torta, tik nezinau kur ieskoti [b]grietineles standiklio Anglijoje[/B].  blush2.gif Gal kas radote cia?  4u.gif Dekui is anksto!

grietinele gerai atsaldykit, pries plakima kokiom 10min galima i saldikli ideti-issiplaks ir be jokiu standikliu mirksiukas.gif

QUOTE(vil24ka @ 2012 01 13, 22:06)
Sveikos gal kas galit pasakyt kur perkat dazus kaune? Arba idet nuorodele kur internete nusipirkt? Aciu

siek tiek atidumo ir visi atsakymai pries akis smile.gif
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 13, 16:56)
merginos,ar yra dar lietuviškų internetinių psl? Aš žinau sal2 ir cake-deko,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 13 sausio 2012 - 21:19
nieks neparašyta ant tų miltelių išskyrus „Krasitel Krasnyj, oranževyj, sinyj ir t.t.“, draugė davė, jai sesuo atvežė, parašyta, kad „pyščevoij krasytel“, maistinis dažas ir tiek, firma nenurodyta, tik parašyta, kad pagaminta Ukrainoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 13, 20:06)
Noriu kepti ,,Rafaelo svajone" torta, tik nezinau ka naudoti Anglijoje.  blush2.gif Gal kas radote cia?  4u.gif Dekui is anksto!
Recepte parasyta:
450 gr.grietineles (reduced fat creme fraiche? creme fraiche? double cream?)
2 pakeliai tirstiklio (kas tas yra angliskai? )

standiklio jokio nereik. geriausia naudoti double cream, nes tai ir yra grietinele tokia kaip lietuviska. kitas kur isvardinai tai yra grietine. Reduced fat creme fraiche- tai tikrai neisplaksi, nes isvertus tai mazesnio riebumo giretine butu, o creme fraiche- neplakiau niekad tai negaliu pasakyt, galbut isplakso gerai atsaldzius kaip kazkas minejo, nes ten normalaus riebumo giretine. Dar gali naudoti wipping cream- si grietinele netokia riebi kaip double cream. Manau padejau, jei dar nevelu.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 01 13, 22:46)
standiklio jokio nereik. geriausia naudoti double cream, nes tai ir yra grietinele tokia kaip lietuviska. kitas kur isvardinai tai yra grietine. Reduced fat creme fraiche- tai tikrai neisplaksi, nes isvertus tai mazesnio riebumo giretine butu, o creme fraiche- neplakiau niekad tai negaliu pasakyt, galbut isplakso gerai atsaldzius kaip kazkas minejo, nes ten normalaus riebumo giretine. Dar gali naudoti wipping cream- si grietinele netokia riebi kaip double cream. Manau padejau, jei dar nevelu.

Reiks meginti draugauti su wipping cream. thumbup.gif Double cream - man tikrai riebokas - nu neskanus daugeliui pazystamu. unsure.gif
Dekui labai! thumbup.gif
Atsakyti