Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

merginos, tobulėjate ne dienomis, o valandomis!!!

meilei nėra metų laikų wub.gif vestuvinis tortas, nuo apačios turtingas kavos, vaisinis, ir varškės vyšnių tortai, dengti pastilažu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 01 13, 17:12)
Braskiu sapnas, pastilazas, saldainiu mase. 3,8 kg

bigsmile.gif batelis kaip tikras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 01 13, 17:28)
bigsmile.gif batelis kaip tikras  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Olesta, nera nei ka pridurti 4u.gif 4u.gif 4u.gif o rozes is kokios mases g.gif jau tokios raudonos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 13, 17:28)

meilei nėra metų laikų wub.gif  vestuvinis tortas, nuo apačios turtingas kavos, vaisinis, ir varškės vyšnių tortai, dengti pastilažu...

Kodėl kai aš tekėjau tokių grožių nieks nekepė doh.gif , wub.gif . Ir dar labai rankinukai wub.gif
Atsakyti
kai aš tekėjau, ant stalo buvo tik vienas šakotis, apie tortus net svajonių nebuvo lotuliukas.gif o šiemet švęsiu 9-ąsias vedybų metines ir džiaugiuosi, kad galiu papuošti kitų nuotakų vestuves ax.gif
iš pradžių tai dažiau ukrainietiškais į želatiną dėjau į pastilažą raudonus, gavosi graži raudona spalva, bet manęs prašė skaudžiai raudonos... deja džiūdama ta rusiška spalva pasikeitė, taigi šįryt čiupau sausus radical red dažus ir užtonavau ant viršaus, spalva gavosi nepaaiškinama, bet ryškumo pakako tikrai ir gavosi man tikrai skaudžiai raudona, ant baltų taip būčiau neužtonavus 100%...iš pastilažo dariau, dažai pamaišė masei, norėjo trupėti kiek į pabaigą, bet vis tiek susukau tongue.gif
Atsakyti
Aš tekėjau jau seniai-rugpjūtį bus 17metų.Per mano vestuves stovėjo 3aukštų tortas.Aukštus skyrė tokios kaip kolonos. Buvo stebuklų stebuklas,tai man keista,kaip čia prieš 9 metus nebuvo torto g.gif
Beje,tortas buvo kažkoks sausas,lyg į Jaunystę panašus,bet ne Jaunystė (neatsimenu kaip vadinosi)Bet puoštas,aišku,ne taip pasakiškai puoštas buvo.Kažkas iš baltos sausos,trupančios masės,panašios į morengą,ir rožytėm..Bet man jis dar ir dabar gražus wub.gif Vai-net užsimaniau torto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 13 sausio 2012 - 17:55
nebuvo, nes nuo vaikystės tortų nebuvo ir man per vestuves kai + 35 karščio buvo, nei kiek aš jo nepasigedau, juolab, kad pirktinių nevalgau nuo vaikystės, kai teko apsinuodyti... man geriau kumpis ir rauginti agurkai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, kodėl pastovėjęs šaldytuve šokolado glaistas aprasojo?
Atsakyti
Olesta,o tei milteliniai dazai kokios firmos g.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 01 13, 17:13)
Norėjau paklausti, kodėl pastovėjęs šaldytuve šokolado glaistas aprasojo?

drinks_cheers.gif Vat butent ir as klausiau kur laikyt sokoladines rozes,nes jos ir aprasojo,tiesiog minkstos ir lipnios pasidare,tai dabar eksperimentuoju laikydama vesiam kambary ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptukai @ 2012 01 13, 15:28)
Ačiū už atsakymą.  4u.gif Gal dar patarsite, kadangi papuošimų temoje neradau..., kaip galima įšgauti juodą spalvą, reikia labai labai nedaug (kempiniuko akims-vyzdžiams unsure.gif  biggrin.gif )?

O kokia nors melyna netiktu? kodel akys turi but juodos butinai? Arba dar buna tokie alia markeriai tik aš su jais niekad nebandžiau.

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 13, 18:02)
nebuvo, nes nuo vaikystės tortų nebuvo ir man per vestuves kai + 35 karščio buvo, nei kiek aš jo nepasigedau, juolab, kad pirktinių nevalgau nuo vaikystės, kai teko apsinuodyti... man geriau kumpis ir rauginti agurkai smile.gif  thumbup.gif

Supratau smile.gif
Atsakyti