merginos, tobulėjate ne dienomis, o valandomis!!!
meilei nėra metų laikų vestuvinis tortas, nuo apačios turtingas kavos, vaisinis, ir varškės vyšnių tortai, dengti pastilažu...
QUOTE(*Keila* @ 2012 01 13, 17:12)
batelis kaip tikras
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 01 13, 17:28)
batelis kaip tikras
Olesta, nera nei ka pridurti o rozes is kokios mases jau tokios raudonos
QUOTE(Olesta @ 2012 01 13, 17:28)
meilei nėra metų laikų vestuvinis tortas, nuo apačios turtingas kavos, vaisinis, ir varškės vyšnių tortai, dengti pastilažu...
Kodėl kai aš tekėjau tokių grožių nieks nekepė , . Ir dar labai rankinukai
kai aš tekėjau, ant stalo buvo tik vienas šakotis, apie tortus net svajonių nebuvo o šiemet švęsiu 9-ąsias vedybų metines ir džiaugiuosi, kad galiu papuošti kitų nuotakų vestuves
iš pradžių tai dažiau ukrainietiškais į želatiną dėjau į pastilažą raudonus, gavosi graži raudona spalva, bet manęs prašė skaudžiai raudonos... deja džiūdama ta rusiška spalva pasikeitė, taigi šįryt čiupau sausus radical red dažus ir užtonavau ant viršaus, spalva gavosi nepaaiškinama, bet ryškumo pakako tikrai ir gavosi man tikrai skaudžiai raudona, ant baltų taip būčiau neužtonavus 100%...iš pastilažo dariau, dažai pamaišė masei, norėjo trupėti kiek į pabaigą, bet vis tiek susukau
iš pradžių tai dažiau ukrainietiškais į želatiną dėjau į pastilažą raudonus, gavosi graži raudona spalva, bet manęs prašė skaudžiai raudonos... deja džiūdama ta rusiška spalva pasikeitė, taigi šįryt čiupau sausus radical red dažus ir užtonavau ant viršaus, spalva gavosi nepaaiškinama, bet ryškumo pakako tikrai ir gavosi man tikrai skaudžiai raudona, ant baltų taip būčiau neužtonavus 100%...iš pastilažo dariau, dažai pamaišė masei, norėjo trupėti kiek į pabaigą, bet vis tiek susukau
Aš tekėjau jau seniai-rugpjūtį bus 17metų.Per mano vestuves stovėjo 3aukštų tortas.Aukštus skyrė tokios kaip kolonos. Buvo stebuklų stebuklas,tai man keista,kaip čia prieš 9 metus nebuvo torto
Beje,tortas buvo kažkoks sausas,lyg į Jaunystę panašus,bet ne Jaunystė (neatsimenu kaip vadinosi)Bet puoštas,aišku,ne taip pasakiškai puoštas buvo.Kažkas iš baltos sausos,trupančios masės,panašios į morengą,ir rožytėm..Bet man jis dar ir dabar gražus Vai-net užsimaniau torto
Beje,tortas buvo kažkoks sausas,lyg į Jaunystę panašus,bet ne Jaunystė (neatsimenu kaip vadinosi)Bet puoštas,aišku,ne taip pasakiškai puoštas buvo.Kažkas iš baltos sausos,trupančios masės,panašios į morengą,ir rožytėm..Bet man jis dar ir dabar gražus Vai-net užsimaniau torto
nebuvo, nes nuo vaikystės tortų nebuvo ir man per vestuves kai + 35 karščio buvo, nei kiek aš jo nepasigedau, juolab, kad pirktinių nevalgau nuo vaikystės, kai teko apsinuodyti... man geriau kumpis ir rauginti agurkai
Norėjau paklausti, kodėl pastovėjęs šaldytuve šokolado glaistas aprasojo?
Olesta,o tei milteliniai dazai kokios firmos
QUOTE(absonata @ 2012 01 13, 17:13)
Norėjau paklausti, kodėl pastovėjęs šaldytuve šokolado glaistas aprasojo?
Vat butent ir as klausiau kur laikyt sokoladines rozes,nes jos ir aprasojo,tiesiog minkstos ir lipnios pasidare,tai dabar eksperimentuoju laikydama vesiam kambary
QUOTE(paslaptukai @ 2012 01 13, 15:28)
Ačiū už atsakymą. Gal dar patarsite, kadangi papuošimų temoje neradau..., kaip galima įšgauti juodą spalvą, reikia labai labai nedaug (kempiniuko akims-vyzdžiams )?
O kokia nors melyna netiktu? kodel akys turi but juodos butinai? Arba dar buna tokie alia markeriai tik aš su jais niekad nebandžiau.
QUOTE(Olesta @ 2012 01 13, 18:02)
nebuvo, nes nuo vaikystės tortų nebuvo ir man per vestuves kai + 35 karščio buvo, nei kiek aš jo nepasigedau, juolab, kad pirktinių nevalgau nuo vaikystės, kai teko apsinuodyti... man geriau kumpis ir rauginti agurkai
Supratau