Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Mergaites, prašau, patarkit iš savo patirties, su kuo geriausia klyjuoti pastilažo detales viena su kita? 4u.gif
Atsakyti
Vandenuku arba degtine, arba aisingu kystesniu , arba kai aš ta masyte truputuka praskiedžiu vandeniuku ir ta masyte/košyte klijuoju.
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 13, 12:01)
SOLEN,labai noreciau tokio torciuko su tokiom spalvom bigsmile.gif Kokia spalvele naudojot ? ax.gif

americolor electric pink mirksiukas.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 13, 12:09)
O kiek sverie jusu tortukas ?
As toki turiu, tai kelias formeles naudoju, ir tie koceliukai superiniai ir padekliukai thumbup.gif

3,9kg mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,ar yra dar lietuviškų internetinių psl? Aš žinau sal2 ir cake-deko,bet nei vienam nerandu skaičių ir raidžių formelių,o labai reikia
Atsakyti
Solen ,o netrodo kad jis tiek galėtų sverti,dar noriu paklausti iš kur imi tokius apvalius padėkliukus tortui?
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 13, 16:56)
merginos,ar yra dar lietuviškų internetinių psl? Aš žinau sal2 ir cake-deko,bet nei vienam nerandu skaičių ir raidžių formelių,o labai reikia

http://www.sal2.pusl...t/rinkiniai.htm cia tikrai yra 4u.gif
http://www_cake-deco...c...2&Itemid=54 va ir cia yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavl: 13 sausio 2012 - 16:20
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 13, 15:59)
Solen ,o netrodo kad jis tiek galėtų sverti,dar noriu paklausti iš kur imi tokius apvalius padėkliukus tortui?

as uzsieni juos pirkus mirksiukas.gif bet man atrodo,kad merginos ir lt juos perka,lygtais Kaune g.gif kazkur buvau skaicius,bet dabar nelabai atsimenu,bet ateis mergaites ir gal pasakys mirksiukas.gif

saules zuikutis,labai nuostabus tortukas 4u.gif
Evelinčiksa,kokia didele gitara bigsmile.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 13, 15:56)
Vandenuku arba degtine, arba aisingu kystesniu , arba kai aš ta masyte truputuka praskiedžiu vandeniuku ir ta masyte/košyte klijuoju.

Ačiū už atsakymą. 4u.gif Gal dar patarsite, kadangi papuošimų temoje neradau..., kaip galima įšgauti juodą spalvą, reikia labai labai nedaug (kempiniuko akims-vyzdžiams unsure.gif biggrin.gif )?
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2012 01 13, 16:17)

Pirmam parašyta "laikinai neturime",o antram tas "įspaudas" ir išsipjauna? Turbūt labai kvailai čia pasirodysiu,bet va tų,kur neturi,tai suprantu,o va kaip antrieji"veikia" tai ir suabejojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 13, 17:49)
Pirmam parašyta "laikinai neturime",o antram tas "įspaudas"  ir išsipjauna? Turbūt labai kvailai čia pasirodysiu,bet va tų,kur neturi,tai suprantu,o va kaip antrieji"veikia" tai ir suabejojau  blush2.gif

Tai kad laikinai neturi rinkinio mirksiukas.gif raides pati pries dvi savaites pirkau, o sitas uzrsas jau ir tada buvo mirksiukas.gif
o tie ispaudziami, nezinau, as nebandzius bet manau kad cia normalios raides, tik principas padarymo kitoks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2012 01 13, 14:44)
americolor electric pink mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

O kokie atsiliepimai apie WILTON dazus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 13 sausio 2012 - 17:05
Braskiu sapnas, pastilazas, saldainiu mase. 3,8 kg
user posted image
Atsakyti