SOLEN,labai noreciau tokio torciuko su tokiom spalvom Kokia spalvele naudojot ?
QUOTE(lollypop @ 2012 01 10, 13:36)
Aciu, mergaites Gaila, kad dar buvo tamsu siryt ir nejo perteikti tikruju spalvu su mano muilinuke Mane labai zavi ir ikvepia si meistre: http://maggieaustincake.com/ ]Maggie Austin[/URL] (spausti Portofolio). O ir pati tapyti turiu talenta, tad bandysiu tai perteikti ant tortu O dar suderinus su lengvomis cukrinemis gelemis... Tik reikia ismokti jas daryti Gal galetumete pasidalinti savo patirtimi ir parekomenduoti koki rinkinuka geliu darymui? Toki, kuriame butu beveik viskas, ko reikia Nes Wilton rinkinukas, stai sis: kiek skaiciau, nelabai vykes
as turiu toki, man tai labai jis pravercia naudoju iv gelems ir siaip jei ka reikia sulipdyti is mases.
QUOTE(Solen @ 2012 01 13, 11:52)
aciu uz ivertinima man tai svarbu,nes eini skatinimo tobuleti link
O kiek sverie jusu tortukas ?
QUOTE(Florexile @ 2012 01 13, 12:06)
as turiu toki, man tai labai jis pravercia naudoju iv gelems ir siaip jei ka reikia sulipdyti is mases.
As toki turiu, tai kelias formeles naudoju, ir tie koceliukai superiniai ir padekliukai
O su kuom galėčiau nuvalyti krakmolo likučius nuo pastilažinių rožių
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 13, 12:37)
O su kuom galėčiau nuvalyti krakmolo likučius nuo pastilažinių rožių
As valau visas detales su NAUJA indu kempinele
Ar radai sau patinkanti rankinuka ?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 01 13, 12:59)
as siandien viena rodau
Tortukas superinis
Ar kas nauduoja toki dideli balta kocela?, kaip cia
tik viena minute prasukit ir pamatysit, Ar jis vertas demesio? ar nebutinas, ir kokio ilgio geriausia tureti ?
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 13, 15:25)
aš turiu ir naudoju didelėms masėms kočiot. Kai mažai esu ką turėjus, tai geresnio daikto dar nemačiau kočiojimui.
Saulės Zuiki, tortas... galima nukristi iš akių malonumo
O tas kocelas sunkus, ar lengvas? jis neturi rankenu sonuose, delto ir susimasciau
[quote=erikiuxxx,2012 01 13, 14:25]
Ar kas nauduoja toki dideli balta kocela?,
Aš naudoju tokį , superinis daiktas
jis nelengvas , sunkokas, masė prie jo nelimpa, tikrai vertas dėmėsio. Rankenu nėra , bet kočioti tikrai patogu
Ar kas nauduoja toki dideli balta kocela?,
Aš naudoju tokį , superinis daiktas
jis nelengvas , sunkokas, masė prie jo nelimpa, tikrai vertas dėmėsio. Rankenu nėra , bet kočioti tikrai patogu
mano toksai is marmuro http://www.preparedp...dwood-base.aspx
jis sunkus, labai patogu su jo kocioti, mase nelimpa , bet man per siauras, gal apie 40cm
tai ir galvoju koki nusipirkus ilgesni
Papildyta:
Aciukas mergaites uz info, reiks tada toki paieskoti ir man
O kokia jo reali kainyte gali buti?
jis sunkus, labai patogu su jo kocioti, mase nelimpa , bet man per siauras, gal apie 40cm
tai ir galvoju koki nusipirkus ilgesni
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 13, 16:00)
kainos neprisimenu.. žinau, kad ilgai medžiojau, ir kai buvo akcija, tai pirkau. Tas kočėlas toks apylengvis. Rankenos kočėlo galuose mane nervintų
Tik šitą baltą kočėlą reikia saugoti nuo vaikų, o ir šiaip atsargiai su juo elgtis. Maniškiai tai vis ką nors nutveria ir eina pasišaudyt. Tai jeigu kada kočėlo šoną įlenktų, tai pasidarytų netinkamas naudojimui.