Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

rutcka,as esu darius is pastilazo lipdymui,tai puiki mase smile.gif aplamai is jos kitos daro ivairias figureles,gelytes...
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 01 12, 22:52)
Labą vakarą  biggrin.gif
Labai reikia Jūsų, mielosios, pagalbos  4u.gif Bandau daryti draugės gimtadieniui tortą su bateliu, bet bėda tame, kad batelis ėmė ir sulūžo  doh.gif Tikriausiai per ploną padą padariau (dariau iš masės pagal vieną anglišką receptą a la sugarpate, su gum tra lia lia). Klausimas- iš kokios masės įmanoma padaryti aukštakulnį batelį iki šeštadienio? (aišku, jei iš viso įmanoma per tokį laiką)  4u.gif
Čia pastiliažas lipdymuiblush2.gif

Aš dariau iš cukrinės gėlių masės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 01 12, 22:04)
is cukrines geliu mases...kur recepte tik zelatina,vanduo ir cukraus pudra

QUOTE(JOLKA999 @ 2012 01 12, 22:07)
rutcka,as esu darius is pastilazo lipdymui,tai puiki mase smile.gif aplamai is jos kitos daro ivairias figureles,gelytes...

QUOTE(Mileta @ 2012 01 12, 22:42)
Aš dariau iš cukrinės gėlių masės 4u.gif

Ačiū už pagalbą aciuks.gif Neprarandu vilties, kad pavyks kažką sukurpti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kvailas klausimas-padarytas sokoladines rozes kur laikyt-saldytuve ar kambario temperaturoj? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės ,kai darysit kuri tortą-rankinuką ,galėtumėt padaryti fotosesiją,kaip sukonstruoti rankinuką.Ačiū 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
pirma kart darytas vienetukas smile.gif
Rikotos su persikais,saldainiu mase mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Solen, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Solen,labai grazu wub.gif ,ir spalva ir forma vienetuko
Atsakyti
sveikos,

o gal kuri jau bande dekoruoti su siomis masemis?

http://www.tastyfun....o_sokolado_250g

butu idomu suzinoti ar gerai pavyksta ir kokiam kiekiui uztenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2012 01 13, 13:18)
sveikos,

o gal kuri jau bande dekoruoti su siomis masemis?

http://www.tastyfun....o_sokolado_250g

butu idomu suzinoti ar gerai pavyksta ir kokiam kiekiui uztenka  blush2.gif

aišku, čia kiekvienai spręsti atskirai.. bet jeigu pirksit, Jūs permokėsit 4 kartus doh.gif Jūs laisvai galit nusipirkti Minordijos masytės ir pasidažyti bent jau pastelinėmis spalvomis. 4u.gif 5 kilogramai masytes kainuoja apie 70 litų. Dar porą spalvų dažų nusiperkat, ir darot ką norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 09 14, 23:31)

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 05, 16:41)
Labai daug video kaip pasigaminti tortuku

RANKINUKAI

http://www.youtube.c...feature=related

NEKOMENTUOJAMA

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 13, 08:32)
Mergaitės ,kai darysit kuri tortą-rankinuką ,galėtumėt padaryti  fotosesiją,kaip sukonstruoti rankinuką.Ačiū 4u.gif  blush2.gif

O temoje kur virsuje nieko neradai ? ten daug visokiu rankinuku ax.gif

QUOTE(Solen @ 2012 01 13, 10:16)
pirma kart darytas vienetukas smile.gif

Fantastiskas tortukas bigsmile.gif labai labai thumbup.gif spalvos ir figureles man labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinima smile.gif man tai svarbu,nes eini skatinimo tobuleti link mirksiukas.gif
Atsakyti