Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Mileta @ 2012 01 12, 14:09)
Sveikutės, ar galiu kondensuota pieną pakeistu Rududu ruošiant kremą torto aptepimui prieš dengima mase g.gif sviestas plius kondensuotas pienas ( tik vietoj kondensuoto rududu )

gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2012 01 12, 14:09)
Sveikutės, ar galiu kondensuota pieną pakeistu Rududu ruošiant kremą torto aptepimui prieš dengima mase g.gif sviestas plius kondensuotas pienas ( tik vietoj kondensuoto rududu )

As visa laika tepu su kondensotu ir sviestu, 1*1 gramais
Atsakyti
user posted image
Labukas visoms, atnešu savo pirmąjį rankinuką, pastilažas, rafaelo svajonė wink.gif
Atsakyti
Dekui mamytei uz nuorodele! 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 11, 21:53)
...
As toki turejau dar tarybini, bet man tai nelabai patiko, tai ismeciau, neisejo normaliai atpjauti blush2.gif
As dabar pjaunu su ilgu dantuotu peiliu  thumbup.gif o nesenai pabandziau dar viena buda : peili ikisu i pilna dektuku dezute (kad dezute tvirta butu, delto pilna), taip kad dezute butu prie rankenos nustumta,
taip su ta dezute ant peilio ir pjaunu aplink torta, tokiu budu aplink ipjausyte lygiai ir vienodo aukscio, paskui galite ir su siulu baigti pjauti ax.gif

Hm, ar daugeliui nepatogu pjauti su tokiu prietaisu? blink.gif Gal neapsimoka pirkti? Pjaunu as taip: liniuote prisidejusi - truputi ipjaunu pagal norima auksti aplinkui visa torta; paskui su ilgu peiliu meginu tolygiai perpjauti pagal tas atzymas krastuose. ax.gif Uztrunku siek tiek..
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 12, 13:17)

vienas is geriausiu pirkiniu biggrin.gif niekam neatiduociau net jei mustu lotuliukas.gif nu bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti

tinulia84 koks tortukas wub.gif wub.gif wub.gif rankynukas kaip tikras thumbup.gif

ziuriu, kad raidziu visokiu esi prisipirkusi bigsmile.gif
Atsakyti
va dar viena padariau, pastilazas, snikersas, rafaelo wink.gif
user posted image
Atsakyti
tinulia84, toks fainas rankinukas,labai labai grazus, noreciau ir as tokio savo gimtadieniui, nors man ir ne 20 biggrin.gif
Atsakyti
Tinulia wub.gif Siandien turbut rankinuku diena biggrin.gif oi kiek as vargau su savuoju, bet dabar as ji perpratau ir kita karta jau turbut bus lengviau.

Va mano vargelis.

user posted image

Bet jau teletabiu grozis, man ju veidus padaryt labai sunku smile.gif
Atsakyti
tinulia84 grazus teletabiai wub.gif saunuole thumbup.gif

Nevute rankinukas nuostabus, toks dailus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labą vakarą biggrin.gif
Labai reikia Jūsų, mielosios, pagalbos 4u.gif Bandau daryti draugės gimtadieniui tortą su bateliu, bet bėda tame, kad batelis ėmė ir sulūžo doh.gif Tikriausiai per ploną padą padariau (dariau iš masės pagal vieną anglišką receptą a la sugarpate, su gum tra lia lia). Klausimas- iš kokios masės įmanoma padaryti aukštakulnį batelį iki šeštadienio? (aišku, jei iš viso įmanoma per tokį laiką) 4u.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 07 16, 07:55)

[url=http://www.radikal.ru]user posted image
Viduje tortas su bananais, batelis ir dangtis - pastilazas, Batelio dydis mazdaug 36

Čia pastiliažas lipdymui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 01 12, 21:52)
Klausimas- iš kokios masės įmanoma padaryti aukštakulnį batelį iki šeštadienio? (aišku, jei iš viso įmanoma per tokį laiką)  4u.gif

is cukrines geliu mases...kur recepte tik zelatina,vanduo ir cukraus pudra
Atsakyti