Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

pRaganyte: biskvitui pjauti

O krekembushas taigi cia paprasciausi plikyti pyrageliai apvalus iskepti su kremu vidui (pvz plikytu),ir tiesiog sudeti i piramide.

RiMami,aciu,bet pati ismasciau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 11 sausio 2012 - 19:20
QUOTE(naitas @ 2012 01 11, 13:39)

maistiniai klijai - ant ju turi buti parasytas galiojimo laikas. Kiek patyriau, tai ilgainiui jie bestovedami pavandeniuoja. Na, jeigu atidaryti metus ir ilgiau.

Ar su glicerinu, ar su tralialia (tragakano guma)? Tai cia ne pakaitalai vienas kito. Cia reikalingos ABI sudedamosios dalys. Be glicerino dar galima issiversti, is viso jo nepilant, arba dedant svaraus aliejaus, taciau jeigu recepte yra tragakano guma, tai be jos tada niekaip.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Naitas is kur isigyjote aerografui kompresoriu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
grazus jusu tortukai, o gitaros abi superines Naito net labai wub.gif wub.gif wub.gif
daluze77, grazutis tortukas, primena valentino diena wub.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 01 11, 19:14)

As toki turejau dar tarybini, bet man tai nelabai patiko, tai ismeciau, neisejo normaliai atpjauti blush2.gif
As dabar pjaunu su ilgu dantuotu peiliu thumbup.gif o nesenai pabandziau dar viena buda : peili ikisu i pilna dektuku dezute (kad dezute tvirta butu, delto pilna), taip kad dezute butu prie rankenos nustumta,
taip su ta dezute ant peilio ir pjaunu aplink torta, tokiu budu aplink ipjausyte lygiai ir vienodo aukscio, paskui galite ir su siulu baigti pjauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 sausio 2012 - 20:54
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 11, 17:11)
O kaip kepti kad to kalnelio neigautu  biggrin.gif
O kantelis ta torto viršaus ir šono briauna , kaip ja man apibrėžti juodai ant raudono. Ar ant aldainiu masės beze bus ok?  g.gif , ar geriau ta pačia mase per švirkšta , kurio neturiu  doh.gif .

beze bus gerai.
Negerai būtų grietinėlė, žele.

QUOTE(lilget @ 2012 01 11, 22:14)
Naitas is kur isigyjote aerografui kompresoriu  blush2.gif  4u.gif

atsisiunčiau iš UK, internetu pirkau.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 11, 22:28)
beze bus gerai.
Negerai būtų grietinėlė, žele.
atsisiunčiau iš UK, internetu pirkau.

ir kokia kaina isejo to kompresoriaus , jis gi sunkus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2012 01 11, 23:30)
ir kokia kaina isejo to kompresoriaus , jis gi sunkus  blush2.gif

siuntimas 25 svarai (lygtai), pats kompresorius su aerografu tokiu gan primityviu - 100 svarų. Vėliau atskirai pirkau dar vieną aerografą, tai tas "pistoletukas" kainavo daugiau už visą ankstesnį pirkinį ir jo pristatymą.
Atsakyti
biggrin.gif o as tai kepu tris ar keturis plonus biskvitus ir ju nereikia pjaustyti.Tiesiog imu sviestinio popieriaus,ant jo dedu torto forma be dugno.Pilu dali teslos ir kepu.pasidalinu tesla i kiek noriu lakstu.Ir nereikia pjaustyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2012 01 09, 15:59)

pistoletas
  biggrin.gif  maniskis toks

http://www.ebay.co.u...=item45fff69e55

Mano irgi toks ax.gif . Nežinau kaip dirba profės, bet jeigu darau "šniūrelius" krepšeliui pint, tai dedu pakankamai minkštą pastiliažą, o jeigu labai reikia plonų virvelių, tai dedu pastiliažą į prietaisą, visą tą pistoletą dedu į maišelį (kad nepatektų vandens) ir pamerkiu į puodelį su šiltu vandeniu, tai kai pastiliažas pistolete pašyla, tada viskas labai lengvai išsispaudžia. Tik nereikia peršildyt, nes tada pastiliažas tampa labai lipnus.
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2012 01 11, 21:09)
Mano irgi toks ax.gif . Nežinau kaip dirba profės, bet jeigu darau "šniūrelius" krepšeliui pint, tai dedu pakankamai minkštą pastiliažą, o jeigu labai reikia plonų virvelių, tai dedu pastiliažą į prietaisą, visą tą pistoletą dedu į maišelį (kad nepatektų vandens) ir pamerkiu į puodelį su šiltu vandeniu, tai kai pastiliažas pistolete pašyla, tada viskas labai lengvai išsispaudžia. Tik nereikia peršildyt, nes tada pastiliažas tampa labai lipnus.

deeeeeeeeekui,nors viena atsiliepe notworthy.gif
as tai dejau ta pistoleta virs garu,kad susiltu ir man viduj jo prisikaupe vandens siek tiek,tai visas slapiavo doh.gif kita karta labai susildziau tarp ranku,minkstutelis buvo,bet jau tada nieko nesugebejau isspausti,nekalbu net apie ta,kur plaukus galima padaryt,duag juosteliu,be sansu isvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 09, 23:54)
saulės zuikuti , pamiršai save įrašyti tarp " profių "

baikit juokus biggrin.gif
lygiai metai mano stazo sioje temoje ir apskritai tortu kepime,bet i profes dar nesirasau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar galiu kondensuota pieną pakeistu Rududu ruošiant kremą torto aptepimui prieš dengima mase g.gif sviestas plius kondensuotas pienas ( tik vietoj kondensuoto rududu )
Atsakyti