QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 11, 11:53)
labai fainute , iš ko grifas, vaflinis? ir iš ko daret ta kantelį gitaros , Man iki tokio aerografinio meno dar toli .Man reikes raudonos beveik bordo su juodais kanteliais tai galvoju ar ant mases juoda beze būtų gerai? Ir dar net nežinau ar į tema man biskvitai su kalnu gaunasi, gal kad tepu teptuku riebalus iš šonuose , ir gal kur rašete kaip pasiskaičiuot kiek reikia produktu jei didini kiekį , jei gerai išsireiškiau
Evelinciksa, viska parasiau vakar. Grifas - is tos pacios teslos. Kantelis? kas cia?
Kai biskvitas su kalnu gaunasi, tai ta kalneli nupjaunat ir arba seimai su pienu atiduodat sunaikint, arba panaudojat vidiniams sluoksniams.
Papildyta:
QUOTE(absonata @ 2012 01 11, 14:11)
Norėjau paklausti, kiek tie maistiniai klijai galioja.Galvoju nusipirkti, tačiau retai kada darau tuos papuošimus, tai ar apsimoka, ar nesuges bestovėdami.Dar domina gum tralia lia.Geriau su ja daryti ar su glicerinu?Tikiuosi, nesupyksite už tokius klausimėlius
maistiniai klijai - ant ju turi buti parasytas galiojimo laikas. Kiek patyriau, tai ilgainiui jie bestovedami pavandeniuoja. Na, jeigu atidaryti metus ir ilgiau.
Ar su glicerinu, ar su tralialia (tragakano guma)? Tai cia ne pakaitalai vienas kito. Cia reikalingos ABI sudedamosios dalys. Be glicerino dar galima issiversti, is viso jo nepilant, arba dedant svaraus aliejaus, taciau jeigu recepte yra tragakano guma, tai be jos tada niekaip.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...