Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 11, 11:37)
Adiavl kad pasidarbavo prieš šventes,gražu 4u.gif

joo pries sventes ta savaite pavariau biski,.. net netikejau kad spesiu doh.gif gerai kad skirtingom dienom dar reikejo, vieniems penktadieni, kitiems sestadieni, dar kitiems tik pirmadieniui, tai ir tortai pasiskirste biski smile.gif o ne viena diena doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, kiek tie maistiniai klijai galioja.Galvoju nusipirkti, tačiau retai kada darau tuos papuošimus, tai ar apsimoka, ar nesuges bestovėdami.Dar domina gum tralia lia.Geriau su ja daryti ar su glicerinu?Tikiuosi, nesupyksite už tokius klausimėlius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 11, 11:53)
labai fainute , iš ko grifas, vaflinis? ir iš ko daret ta kantelį gitaros , Man iki tokio aerografinio meno dar toli  .Man reikes raudonos beveik bordo su juodais kanteliais tai galvoju ar ant mases juoda beze būtų gerai? Ir dar net nežinau ar į tema man biskvitai su kalnu gaunasi, gal kad tepu teptuku riebalus iš šonuose , ir  gal kur rašete kaip pasiskaičiuot kiek reikia produktu jei didini kiekį , jei gerai išsireiškiau

Evelinciksa, viska parasiau vakar. Grifas - is tos pacios teslos. Kantelis? kas cia?
Kai biskvitas su kalnu gaunasi, tai ta kalneli nupjaunat ir arba seimai su pienu atiduodat sunaikint, arba panaudojat vidiniams sluoksniams.
Papildyta:
QUOTE(absonata @ 2012 01 11, 14:11)
Norėjau paklausti, kiek tie maistiniai klijai galioja.Galvoju nusipirkti, tačiau retai kada darau tuos papuošimus, tai ar apsimoka, ar nesuges bestovėdami.Dar domina gum tralia lia.Geriau su ja daryti ar su glicerinu?Tikiuosi, nesupyksite už tokius klausimėlius blush2.gif

maistiniai klijai - ant ju turi buti parasytas galiojimo laikas. Kiek patyriau, tai ilgainiui jie bestovedami pavandeniuoja. Na, jeigu atidaryti metus ir ilgiau.

Ar su glicerinu, ar su tralialia (tragakano guma)? Tai cia ne pakaitalai vienas kito. Cia reikalingos ABI sudedamosios dalys. Be glicerino dar galima issiversti, is viso jo nepilant, arba dedant svaraus aliejaus, taciau jeigu recepte yra tragakano guma, tai be jos tada niekaip.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 11, 13:39)

Ar su glicerinu, ar su tralialia (tragakano guma)? Tai cia ne pakaitalai vienas kito. Cia reikalingos ABI sudedamosios dalys. Be glicerino dar galima issiversti, is viso jo nepilant, arba dedant svaraus aliejaus, taciau jeigu recepte yra tragakano guma, tai be jos tada niekaip.

su tragakano guma 4u.gif zinau kad tai nepakaitalas 4u.gif kitoj temoj jau radau kaip naudoji smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,ar kaspino kilpos(iš pastilažo) laikytusi plaktoje grietinėlėje
http://www.make-fabu...-box-cake-8.jpg
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 11, 11:39)
Evelinciksa, viska parasiau vakar. Grifas - is tos pacios teslos. Kantelis? kas cia?
Kai biskvitas su kalnu gaunasi, tai ta kalneli nupjaunat ir arba seimai su pienu atiduodat sunaikint, arba panaudojat vidiniams sluoksniams.

O kaip kepti kad to kalnelio neigautu biggrin.gif
O kantelis ta torto viršaus ir šono briauna , kaip ja man apibrėžti juodai ant raudono. Ar ant aldainiu masės beze bus ok? g.gif , ar geriau ta pačia mase per švirkšta , kurio neturiu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 11, 14:11)
O kaip kepti kad to kalnelio neigautu  biggrin.gif
O kantelis ta torto viršaus ir šono briauna , kaip ja man apibrėžti juodai ant raudono. Ar ant aldainiu masės beze bus ok?  g.gif , ar geriau ta pačia mase per švirkšta , kurio neturiu  doh.gif .

O jeigu gatava spalvele,kaip kad buna tubelese pirkt?Berods 5 spalvu rinkinukai buna ax.gif labai plonai piesia
Atsakyti
Gal kuri uzmatete RECEPTUKA sito torto: Crockenbouche? Nei per google lietuviskai nerandu, nei per supermama. doh.gif
Dekutis is anksto! 4u.gif

+ kur pirkote toki iranki, kuris skirtas tortu blynams (biskvitams) pjaustyti? Kaip atrodo - gal ivairiu buna? Gal angliska pavadinima butu galima? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 11, 16:50)
O jeigu gatava spalvele,kaip kad buna tubelese pirkt?Berods 5 spalvu rinkinukai buna  ax.gif labai plonai piesia

Jei tie, kur as naudoju (cukraus pudra pagr. sudetis) - jie tinka ant saldzios mases, sokolado, bet netinka ant grietines (issilydo papuosimai).
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 11, 15:19)
Mergaitės,ar kaspino kilpos(iš pastilažo) laikytusi plaktoje grietinėlėje
http://www.make-fabu...-box-cake-8.jpg

Pirktinis pastilazas man issilydo kontaktuodamas su grietine/grietinele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 11 sausio 2012 - 17:34
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 11, 16:31)

Tai taip iseina,kad tarkim negalima daryt 2 aukstu torto,kurio pirmas butu dengtas pastilazu,o antras kremu? g.gif
Atsakyti

Pastilažas būtų mano pačios darytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 11 sausio 2012 - 18:16
user posted image

Pagaliau ir as pasirodysiu sios dienos darbeli,fotikas buvo sugedes tai visi kiti liko nenufotografuoti.Rafaelo,slapia beze.Na jus saunuoles sities groziu prikepusios kasdien ziurejau ir seile varvinau.Sakykit mergaites kur dingo tema SOS,ar cia tik pas mane jos nerodo?
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2012 01 11, 17:33)
Pagaliau ir as pasirodysiu sios dienos darbeli,fotikas buvo sugedes tai visi kiti liko nenufotografuoti.Rafaelo,slapia beze.Na jus saunuoles sities groziu prikepusios kasdien ziurejau ir seile varvinau.Sakykit mergaites kur dingo tema SOS,ar cia tik pas mane jos nerodo?

http://www.supermama...howtopic=749973
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 11 sausio 2012 - 18:56