Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 10, 23:19)
Dekui uz atsakyma,taip mane domina,kad butu galima ir torta apdengti ir ji puosti  thumbup.gif

ieškokit prie FROSTING receptų. Man viena amerikietė buvo parašiusi, bet prireikė poros metų, kad patikėčiau, jog įpylus pieno, vis dar gaunasi kremo konsistencija laugh.gif
kad ir kaip žiauriai nuskambėtų, neturiu to recepto po ranka. Nes žinau, kad kai reiks, visada galiu jai parašyti ir dar kartą paklaust.. na kaip čia kad Olestos klausia apie šokoladinę glazūrą biggrin.gif

QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 10, 23:48)
Aš noriu paklausti ar kuri yra darius gitara torta. Kaip geriau padaryti butu ? reikia man jos gatavos šeštadieniui , šiandien išsikaulino g.gif

tai gal net visos yra darę.. darykit iš medaus lakštelių.. išsikirpkit norimą formą, susikepkit 4 - 5 lakštelius. (kepiau per A4 popieriaus lapą, gavos iš 5 lakštelių kiek daugiau negu 2 kg). Stryką ar kaip jis ten, irgi iškepkit iš medaus tešlos ir kaip sausainį glazūruokit .. stygos, nelygu kokio ilgio, gali būti dažyti spagečiai, o gali ir floristinė viela.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 10, 20:56)
ieškokit prie FROSTING receptų. Man viena amerikietė buvo parašiusi, bet prireikė poros metų, kad patikėčiau, jog įpylus pieno, vis dar gaunasi kremo konsistencija laugh.gif
kad ir kaip žiauriai nuskambėtų, neturiu to recepto po ranka. Nes žinau, kad kai reiks, visada galiu jai parašyti ir dar kartą paklaust.. na kaip čia kad Olestos klausia apie šokoladinę glazūrą  biggrin.gif

As radau you tubej,kai dare barbes torta,tai receptas toks;800gr.sviesto
400gr.cukraus pudros
300ml.pieno
4u.gif

Manes tiek ilgai nereikia irodineti-as paimu ir isbandau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 10 sausio 2012 - 22:05
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 10, 23:48)
Aš noriu paklausti ar kuri yra darius gitara torta. Kaip geriau padaryti butu ? reikia man jos gatavos šeštadieniui , šiandien išsikaulino g.gif

As dariau pries metus smile.gif Tai buvo tortas "Juodasis miskas". Issikirpau is kartono gitaros forma ir pagal si sablona issipjoviau korpuso formos biskvitus bei juos sutepiau kremu. Grifa (kakleli) padariau is sausainiu "Gaidelis", perteptu varskes kremu. Tuomet viska apdengiau saldainiu mase (zinoma, pries tai islyginus sviestiniu kremu ax.gif ) ir aisingu ispiesiau stygas smile.gif Atrode stai taip: user posted image

Dar keletas pamokeliu cia: gitara, ir cia: gitara2 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypop: 10 sausio 2012 - 22:11
QUOTE(naitas @ 2012 01 10, 20:56)

tai gal net visos yra darę.. darykit iš medaus lakštelių.. išsikirpkit norimą formą, susikepkit 4 - 5 lakštelius. (kepiau per A4 popieriaus lapą, gavos iš 5 lakštelių kiek daugiau negu 2 kg). Stryką ar kaip jis ten, irgi iškepkit iš medaus tešlos ir kaip sausainį glazūruokit .. stygos, nelygu kokio ilgio, gali būti dažyti spagečiai, o gali ir floristinė viela.

O gal foto kur nor kas turit? jei daryčiau iš vientiso biskvito ir tada pagal forma ji supjaučiau ir tada padalinčiau blynais . Ar iš 2 apvaliu sulipdyt ta forma? reikia raudonos gitaros su juodu kanteliu ir stygas galvoju ių aisingo arba pas mus yra pardavime tokia paišoma metalinio atspalvio žele , bet nesinori pirkti , gal iš aisingo juosteles padaryt? bet kaip jam forma suteikti, kad butu lygus bent šonai? ar laistyti man sutepant ta strypa , ir turbut po to neišeis perkelti , reik tept visa ant to padeklo iš kart , oi prasideda apmastymai biggrin.gif dekui už visokeriopus patarimus
Papildyta:
QUOTE(lollypop @ 2012 01 10, 21:08)
As dariau pries metus smile.gif Tai buvo tortas "Juodasis miskas". Issikirpau is kartono gitaros forma ir pagal si sablona issipjoviau korpuso formos biskvitus bei juos sutepiau kremu. Grifa (kakleli) padariau is sausainiu "Gaidelis", perteptu varskes kremu. Tuomet viska apdengiau saldainiu mase (zinoma, pries tai islyginus sviestiniu kremu ax.gif ) ir aisingu ispiesiau stygas  smile.gif Atrode stai taip: user posted image

Dar keletas pamokeliu cia: gitara, ir cia: gitara2  4u.gif

Vau kokia gražuolė , reiks įsisaugot , labai ačiū . Tik aš realaus dydžio nedaryiu nereikia tokio didelio , tai dabar galvoju kiek čia aisingo ar saldainiu mases man reikes g.gif nu manau eigoje klausimus išspresim. tik bijau kad tepsiu ja o ji visa man griuvinės biggrin.gif įpač grifas dar karta ačiū
Atsakyti
Oj, tikrai negriuvines smile.gif Svarbu tureti korpuso (be grifo) sablona ir pagal ji issipjauti biskvitus. Juos kepiau atskirai, po viena, orkaites skardoje (toje dideleje ir zemoje, kurios jau buna pridetos prie virykles). Tuomet sutepiau viska kremu jau ant padeklo, su kuriuo ir atidaviau torta. Toliau is sausainiu dariau grifa. Labai gerai gavosi is ju. Sausainius greit mirkiau piene, issideliojau pirma eile, pridejus prie gitaros kuno, tokio ilgio, kokio grifo reikejo, tepiau varskes kremu, dejau antra eile sausainiu ir t.t., kol pasiekiau vienoda auksti su gitaros kunu smile.gif Tuomet aptepiau visa gitara sviestiniu kremu ir klojau mase. Tikrai nera taip sunku, kaip atrodo, o is meducio butu dar lengviau 4u.gif Maniske buvo beveik realios gitaros dydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 01 10, 22:07)
LABAI REIKIA GREITO PATARIMO (sorry kad ne i tema)

Kokioje formoje kepamas Sampano tortas (Daividijos?)  unsure.gif

jau turbūt per vėlai aš čia unsure.gif 24 cm formoj mirksiukas.gif

lollypop, liuksiška gitara thumbup.gif bet jau paukščiukas nupieštas ant knygos tai sužavėjo wub.gif iškart jaučiasi menininko gyslelė ir pati knyga labai graži wub.gif o dėl to žalių formelių rinkinuko kur rodei - na neblogas jis, nebrokyju aš jo, daug gėlyčių su juo išeina padaryt, bet kadangi atsiradę yra įvairių patogesnių naudoti formyčių-plungeriukų, tai juos ir naudoju pagrinde, o tas rinkinukas taip ir guli nenaudojamas doh.gif

Evelinčiksa, pRaganyte - dailučiai ir simpatiški jūsų tortukai thumbup.gif šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 11 sausio 2012 - 02:02
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 10, 22:09)
Viskas grazu,tik noretusi paprastai uzdetu braskiu ant virsaus Saunuole mirksiukas.gif

Dekui labai uz komentara ir ideja! smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2012 01 11, 02:41)
...
... pRaganyte - dailučiai ir simpatiški jūsų tortukai  thumbup.gif šaunuolės thumbup.gif

Dekui labai! smile.gif 4u.gif

Vistik gana sudetinga sugalvoti VYRUCIUI apvalaus tortuko puosima. Gelyciu nesinori... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 11, 00:19)
O gal foto kur nor kas turit?

labas rytas 4u.gif

dariau kažkada.. Medaus tortas, dengiau balta mase, o ant viršaus purškiau auksiniais bei bronziniais dažais, turiu aerografą.
user posted image
Atsakyti
labukas mergaites, noriu paklausti kas dirbat su gum tra lia lia ten tuo, pagal koki recepta darot? ir kurioj vietoj naudojat ji? ta prasme kai jie milteliai sumaisot su cukraus pudra ar kaip kitaip? ir ar tik darot gelytes, gyvunelius ir t.t is tois mases ar ir tortus dengiat irgi su juo? 4u.gif aciu smile.gif
o cia mano keli kalediniai kuriu nerodziau, nes vis nebuvo laiko normaliai prisesti.. priimu kritika biggrin.gif
Puse snikers, puse rafaelo smile.gif
user posted image
user posted image
Tortas Snikers
user posted image
Turtingas kavos tortas.. toks lempinis, nes nesigavo nieko, bet cia savam vartojimui.
user posted image
Rafaelo pusiuke smile.gif
user posted image
Turtingas kavos tortas
user posted image
Tortas Snikers smile.gif
user posted image
Tortas Snikers smile.gif
user posted image
O cia toks paprastas surio varskes- pasakysiu nelabai vykes unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lollypop @ 2012 01 10, 21:33)
Oj, tikrai negriuvines smile.gif Svarbu tureti korpuso (be grifo) sablona ir pagal ji issipjauti biskvitus. Juos kepiau atskirai, po viena, orkaites skardoje (toje dideleje ir zemoje, kurios jau buna pridetos prie virykles). Tuomet sutepiau viska kremu jau ant padeklo, su kuriuo ir atidaviau torta. Toliau is sausainiu dariau grifa. Labai gerai gavosi is ju. Sausainius greit mirkiau piene, issideliojau pirma eile, pridejus prie gitaros kuno, tokio ilgio, kokio grifo reikejo, tepiau varskes kremu, dejau antra eile sausainiu ir t.t., kol pasiekiau vienoda auksti su gitaros kunu smile.gif Tuomet aptepiau visa gitara sviestiniu kremu ir klojau mase. Tikrai nera taip sunku, kaip atrodo, o is meducio butu dar lengviau  4u.gif  Maniske buvo beveik realios gitaros dydzio  biggrin.gif

Na manoji puse dydžio bus kažkur. O jei meduti iškepčiau didelį kavadratinį ir visa sutepčiau , tada pastovejusį apipjaustyčiau tada sviestas ir mases g.gif . Kur grifas iš likučiu grifo galiuka suformuot ir visai kitus likučius jei daug bus suformuosiu ka nors sau namams valgomą .Kaip suprantu neturetu but didelis atsimetimas g.gif Šis gausis pirmas tortas už kurį man sumokes tai norisi kad viskas čiki . Planai dideli bet visada kai labai stengiasi išeina kaip visada ka nors ne taip.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2012 01 11, 07:40)
labas rytas 4u.gif

dariau kažkada.. Medaus tortas, dengiau balta mase, o ant viršaus purškiau auksiniais bei bronziniais dažais, turiu aerografą.

labai fainute , iš ko grifas, vaflinis? ir iš ko daret ta kantelį gitaros , Man iki tokio aerografinio meno dar toli .Man reikes raudonos beveik bordo su juodais kanteliais tai galvoju ar ant mases juoda beze būtų gerai? Ir dar net nežinau ar į tema man biskvitai su kalnu gaunasi, gal kad tepu teptuku riebalus iš šonuose , ir gal kur rašete kaip pasiskaičiuot kiek reikia produktu jei didini kiekį , jei gerai išsireiškiau
Atsakyti
Sveikutes,as noriu paklausti gal labiau mamyciu,kurios daro pagal uzsakymus tortus,del beze ir slapios beze ar jos turi apdziuti,kai pastovi tortas ,su slapia beze kai puosiau tai ji laiko forma viskas gerai,bet jau man ji nekiek nepakietejusi ,tik biskiuka prisilieti ir viskas ,kaip klientai ziuri i tai ,man jie del transportavimo ir t.t. jie nepraktiski tokie.ir is vis kaip zmones lietuvoj ziuri i tas visas dengimo mases ,ar mielai uzsisakineja tortus su jom.
Atsakyti
Adiavl kad pasidarbavo prieš šventes,gražu 4u.gif
Atsakyti