QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 10, 23:19)
ieškokit prie FROSTING receptų. Man viena amerikietė buvo parašiusi, bet prireikė poros metų, kad patikėčiau, jog įpylus pieno, vis dar gaunasi kremo konsistencija
kad ir kaip žiauriai nuskambėtų, neturiu to recepto po ranka. Nes žinau, kad kai reiks, visada galiu jai parašyti ir dar kartą paklaust.. na kaip čia kad Olestos klausia apie šokoladinę glazūrą
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 01 10, 23:48)
Aš noriu paklausti ar kuri yra darius gitara torta. Kaip geriau padaryti butu ? reikia man jos gatavos šeštadieniui , šiandien išsikaulino
tai gal net visos yra darę.. darykit iš medaus lakštelių.. išsikirpkit norimą formą, susikepkit 4 - 5 lakštelius. (kepiau per A4 popieriaus lapą, gavos iš 5 lakštelių kiek daugiau negu 2 kg). Stryką ar kaip jis ten, irgi iškepkit iš medaus tešlos ir kaip sausainį glazūruokit .. stygos, nelygu kokio ilgio, gali būti dažyti spagečiai, o gali ir floristinė viela.