Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(lollypop @ 2012 01 10, 13:43)
Dekoju, Lachese...  heart.gif  Butinai cia rodysiu kiekviena savo tortuka  smile.gif  Ar vykusi, ar nelabai, bet kai tiek idedi saves, tai manau, kad tai ir yra didziausias skirtumas tarp tortu is parduotuves, ir tortu, darytu namie, nes i pastaruju sudeti ieina dar ir laselis meiles esencijos blush2.gif  zaviuosi cia visais tortukais - ir padarytais nuostabiuju musu meistriu ir mokytoju, ir tais, kuriuos cia rodo pati pirma karta dariusios savo vaikuciams ar artimiesiems  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 sausio 2012 - 17:00
Tortu puosimas-atrodo taip paprasta ir greita biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
nu jau apetito deja nekelia šitas reikalas ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 01 10, 19:50)

drinks_cheers.gif
toks masinis, masinis kvepia PC tortais... ir kodel man autodirbtuves primine tas purskimas g.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 sausio 2012 - 18:54
QUOTE(Olesta @ 2012 01 10, 17:50)

QUOTE(ramune.v @ 2012 01 10, 17:53)
drinks_cheers.gif
toks masinis, masinis kvepia PC tortais... ir kodel man autodirbtuves primine tas purskimas   g.gif   tongue.gif

Na gal ir taip,bet grazu ir tiek blush2.gif

Va dar norejau paklaust,ar yra tokiu sviestiniu kremu,kuriais ir aptepa tortus ir dzibuoja,bei i juos pilasi pieno?Tipo sviestas,pudra ir pienas,ar gali taip but?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 10 sausio 2012 - 19:10
O-RE-AR,o man labai grazu toks tortu puosimo budas.As specialiai nusipirkau ta sukama daikta,nezinau kaip vadinas blush2.gif .Tik vis neprisiruosiu isbandyt....
Atsakyti
Labukas,
Prasom pakomentuoti mano daryta tortuka VYRUCIUI. Sviesus ir tamsus biskvitai, grietininis pertepimas + braskes. Dekoruota braskemis ir ant torto virsaus (nelabai matosi, nes uzvarvinta juodu sokoladu truputi). 4u.gif
Kogero 7 tortas, mano gamintas. blush2.gif
user posted image
Atsakyti

LABAI REIKIA GREITO PATARIMO (sorry kad ne i tema)

Kokioje formoje kepamas Sampano tortas (Daividijos?) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 10 sausio 2012 - 21:07
QUOTE(p Raganyte @ 2012 01 10, 18:49)
Labukas,
Prasom pakomentuoti mano daryta tortuka VYRUCIUI. Sviesus ir tamsus biskvitai, grietininis pertepimas + braskes. Dekoruota braskemis ir ant torto virsaus (nelabai matosi, nes uzvarvinta juodu sokoladu  truputi). 4u.gif

Viskas grazu,tik noretusi paprastai uzdetu braskiu ant virsaus Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 10, 21:05)
Na gal ir taip,bet grazu ir tiek  blush2.gif

Va dar norejau paklaust,ar yra tokiu sviestiniu kremu,kuriais ir aptepa tortus ir dzibuoja,bei i juos pilasi pieno?Tipo sviestas,pudra ir pienas,ar gali taip but?

man tai baisūs tie tortai. ir dar tipo virtuvės šefo daryti..

o dėl to kremo. Yra tokie kremai, kur pilasi pienas, ir tais kremais gali būti puošiami tortai.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 01 10, 20:11)
man tai baisūs tie tortai. ir dar tipo virtuvės šefo daryti..

o dėl to kremo. Yra tokie kremai, kur pilasi pienas, ir tais kremais gali būti puošiami tortai.

Dekui uz atsakyma,taip mane domina,kad butu galima ir torta apdengti ir ji puosti thumbup.gif
Atsakyti
Aš noriu paklausti ar kuri yra darius gitara torta. Kaip geriau padaryti butu ? reikia man jos gatavos šeštadieniui , šiandien išsikaulino g.gif
Atsakyti