Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

QUOTE(lollypop @ 2012 01 10, 13:35)
... Paukstelis ir vysniu sakele tapyta Americolor dazais. ...

Superine tapyba!!! as irgi taip noreciau ismokti ax.gif
Turiu 4 spalvu americolor dazus ir noreciau pabandyt... Tad gal trumpai galetumet paaiskint kaip ta daryt? Tiesiog merkt teptuka i dazus ir dazyt tiesiai ant torto? Ar kaip?
Esu pradedanti, tad nepykit, jei per naiviai paklausiau blush2.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif Gaila, kad dar buvo tamsu siryt ir nejo perteikti tikruju spalvu su mano muilinuke smile.gif Mane labai zavi ir ikvepia si meistre: [URL= http://maggieaustincake.com/ ]Maggie Austin[/URL] (spausti Portofolio). O ir pati tapyti turiu talenta, tad bandysiu tai perteikti ant tortu flirt.gif O dar suderinus su lengvomis cukrinemis gelemis... Tik reikia ismokti jas daryti biggrin.gif Gal galetumete pasidalinti savo patirtimi ir parekomenduoti koki rinkinuka geliu darymui? Toki, kuriame butu beveik viskas, ko reikia smile.gif Nes Wilton rinkinukas, stai sis: user posted image kiek skaiciau, nelabai vykes 4u.gif
Papildyta:
Astull, taip, as tiesiog merkiau plona teptuka i siuos dazus ir tapiau smile.gif Man patogiausia atsisukti siu dazu kamsteli, po juo yra pakankamai dazu "prilipe", tad merkiu ir dazau smile.gif O kokias spalvytes turite? Jas galima sekmingai maisyti tarpusavyje ir gauti daug kitu spalvu 4u.gif Mergaites i tortu papuosimu tema yra idejusios ne viena spalvu maisymo lentele smile.gif O kai reikia laaabai plonu liniju, panaudojau labai svariai nuplauta teptuka nuo skysto akiu pravedimo, kurio nenaudoju blush2.gif
Atsakyti
Ši autorė mane mane ir atvedė į tortų temą smile.gif netyčia užtikau jos tortus ir pradėjau knisti, kaip čia juos daryti. Lauksiu daugiau tapytų jūsų tortų wub.gif

Atsakyti
Dekoju, Lachese... heart.gif Butinai cia rodysiu kiekviena savo tortuka smile.gif Ar vykusi, ar nelabai, bet kai tiek idedi saves, tai manau, kad tai ir yra didziausias skirtumas tarp tortu is parduotuves, ir tortu, darytu namie, nes i pastaruju sudeti ieina dar ir laselis meiles esencijos blush2.gif zaviuosi cia visais tortukais - ir padarytais nuostabiuju musu meistriu ir mokytoju, ir tais, kuriuos cia rodo pati pirma karta dariusios savo vaikuciams ar artimiesiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 01 08, 17:53)
Galiu atsakyti del saldymo...skonis visiskai nenukentejo..siryt  skaniausias tortukas  prie kavos....

Super thumbup.gif Man tas tikrai kartais praverstų smile.gif bet tik KARTAIS lotuliukas.gif nes dažniausiai nebelieką ką šaldyti, nors tortai naminiai visad gigantai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su šiandieniniu , bet minusu daug , pats viršus torto net kreivas teko lyginti rankomis nes tokia panašia nuo žaislo mentele net nežinau kur nukišau. Suitikimui darželyje
Baibokai marcipaniniai , raides taip pat, aisingas pirktinis, medutis . svoris virš 2 kg kažkur.
user posted image
Atsakyti
lollipop- puikus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypop @ 2012 01 10, 14:36)
... Mane labai zavi ir ikvepia si meistre: Maggie Austin

o čia tai šedevrai wub.gif kiekvienas jos tortas lyg meno kūrinys wub.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 01 10, 09:22)
O jie galiojimą turi? Nes aš nerandu ant buteliukš parašyta  g.gif

Ant kamstelio nera parasyta?Nes savo patikrinau ,tai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 10, 13:08)
Ant kamstelio nera parasyta?Nes savo patikrinau ,tai yra  ax.gif

Ar apie Americolor kalbi? Na nera g.gif , dar kart patikrinau, nei ant kamštelių nei ant buteliukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 01 10, 14:20)
Ar apie Americolor kalbi? Na nera  g.gif , dar kart patikrinau, nei ant kamštelių nei ant buteliukų  schmoll.gif

Ai ne,as Super Valu pirkau ,tai kitokia firma.Nu bet keista,kad nera unsure.gif
Atsakyti
lollypop suuuuuper paukstukas smile.gif labai grazu thumbup.gif
Atsakyti