Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, ...puošiame , rodome ,

Tiesa, o kur reikia laikyti tos gelinius dazus, americolor?
Atsakyti
Ant lentynėlės , stalčiuke , bet gal vis tik , ne virtuvėje , nors laikiau , ir nieko nenutiko .
Atsakyti
Aciukas, tai gerai, laikau batu dezuteje sudejus su visais kitais pribumbasais pas save kambari, nuo vaiku toliau biggrin.gif O tai pagalvojau gal saldytuve reikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 01 09, 22:04)
Ant lentynėlės , stalčiuke , bet gal vis tik , ne virtuvėje , nors laikiau , ir nieko nenutiko .

O jie galiojimą turi? Nes aš nerandu ant buteliukš parašyta g.gif

Ir dar klausimas dėl purškiamų dažų? Prie jų dar būna toks pistoletas.... Ką jis duoda? Su juo lygiau purškiasi ar kas? Nes purškimo galiukas yra ant buteliuko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 10 sausio 2012 - 10:23
QUOTE(Rasukas @ 2012 01 09, 21:08)
kad as ne lt,o cia,kur gyvenam- kaimas,yra viena parduotuve uz 25 km,kur yra dazu dr.oetker,atrodo, ir jie skysti kaip vanduo,bet ne tie,kur vaikai piesimui naudoja  lotuliukas.gif .
Papildyta:
pabandysiu ideti fotke dazu,kuriuos as turiu

user posted image

Laba diena
O kurioj tu šalyje? Jei no tai dažu nusipirkti galima Jernia arba Hoby holl ar kažkaip panašiai. Beje Jernia ir siunčia paštu mirksiukas.gif O ten Wilton dažai , ir jie man patinka gerai nudažo visas mases , net ir marcipanines thumbup.gif
Darau darželio susitikimui tortuka , ir man jau jovalas gaunasi , mase pirktine aisingo niekad dar jos nedejau, o į pingvinus lipdytus pamiršau iš apačios smeigtukus spagečiu padaryt , bet jie man vežti ir transporteryje netilptu , kažkaip ten deliot man juos ir negražu bus g.gif Tikiuosi bent skonis bus ok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(newLIFE @ 2012 01 09, 13:42)
mergaites,gal galit padet blush2.gif  nusiprikau ta sugarkraft gun, maniau, juoku darbas su juo dirbt biggrin.gif  bet...ar jis pas mane nieko vertas ar as nemoku dirbt su juo g.gif  bandziau padaryt lelytei plaukus, idejau pastiliazo, pasildziau, neimanoma isspaust g.gif  ka blogai darau?mase netinkama?

niekas patarti negali? @drij@,jei gerai pamenu,kazkada minejot,kad jus naudojat ta pistoleta blush2.gif
Atsakyti
Sveikos

Na va gavau savo raideles is cake-deko,tai isivaizdavau,kad bus pavienes raideles,o cia vienam plote po 6,tai jus jas susikarpot,per tuos mazus tarpelius,ar kaip dirbat? ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as pamazu ismokstu dirbti su pastiliazu ax.gif Tortas: Raffaello svajone. Puosta pastiliazu ir sokoladinemis rozemis smile.gif Paukstelis ir vysniu sakele tapyta Americolor dazais. Tik atleiskite uz nuotrauku kokybe, pavyko nupaveiksluoti tik pries pat atiduodant 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Na ir padirbeta LOLLYPOP bigsmile.gif Grazu 4u.gif
Atsakyti
O-RE-AR, dirbama su ta plokštele taip: atsipjaunamas iškočiotas masės gabaliukas šiek tiek didesnis už raidę ir spaudžiama norima raidė su visa plokštele. Kad raidė iškristų, masė turi būti šiek tiek padžiovinta prieš kertant.

lollypop, tapyba ant torto superinė, man labai labai patinka tapyti tortai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 10, 12:18)
Sveikos

Na va gavau savo raideles is cake-deko,tai isivaizdavau,kad bus pavienes raideles,o cia vienam plote po 6,tai jus jas susikarpot,per tuos mazus tarpelius,ar kaip dirbat? ax.gif

AS iskocioju juostele, plotis didesnis ciut uz raidele, ir butinai turi padziuti pastilazas, kitaip neiskrapstysiu raideliu ax.gif

lollypop, WOW kaip grazu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
LACHESE IR ERIKIUXXX aciu jums 4u.gif
Atsakyti