QUOTE(cibulis @ 2012 02 01, 13:20)
<...>
P.S. Jei Nurodyto autoriaus namo plotas 215 kv., o langų plotas - net 88 kv. ir jums toks namas - ne akvariumas/šiltnamis, tai tada....
P.S. Jei Nurodyto autoriaus namo plotas 215 kv., o langų plotas - net 88 kv. ir jums toks namas - ne akvariumas/šiltnamis, tai tada....
Kas tada? Pridaužkit mane senu irklu, bet man jis neatrodo nei akvariumas, nei šiltnamis. Normalus namas ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2012 02 01, 13:41)
Vien tai kad renkiesi kartonini projekta jau pretenduoji i pigiausia zemiausia grandi. Kam tada ekonomini namuka apsunkinti (investuot laiko ir pinigu atzvilgiu) su monolitine perdanga. Man tai keleta zmoniu rekomendavo geriau jau perdengimo plokstes naudot iki 7m nes pridaroma labai daug broko su monolitu...
Kas liecia paciu projektu taip atrodo kad autorius pradeda nuo 3d vizualizaciju o baigia patalpu planavimu individualiuose projektuose buna viskas priesingai.
Kas liecia paciu projektu taip atrodo kad autorius pradeda nuo 3d vizualizaciju o baigia patalpu planavimu individualiuose projektuose buna viskas priesingai.
Geras