Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(cibulis @ 2012 02 01, 13:20)
<...>
P.S. Jei Nurodyto autoriaus namo plotas 215 kv., o langų plotas - net 88 kv. ir jums toks namas - ne akvariumas/šiltnamis, tai tada....

Kas tada? lotuliukas.gif Pridaužkit mane senu irklu, bet man jis neatrodo nei akvariumas, nei šiltnamis. Normalus namas ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2012 02 01, 13:41)
Vien tai kad renkiesi kartonini projekta jau pretenduoji i pigiausia zemiausia grandi. Kam tada ekonomini namuka apsunkinti (investuot laiko ir pinigu atzvilgiu) su monolitine perdanga. Man tai keleta zmoniu rekomendavo geriau jau perdengimo plokstes naudot iki 7m nes pridaroma labai daug broko su monolitu...

Kas liecia paciu projektu taip atrodo kad autorius pradeda nuo 3d vizualizaciju o baigia patalpu planavimu smile.gif individualiuose projektuose buna viskas priesingai.

Geras drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

ka manote apie si projektuka?
http://www.archdiviz...o/show/158.html
Atsakyti
QUOTE(stela21 @ 2012 02 01, 19:28)
Laba diena,

Man atrodo mes jau pasakėme, ką manome apie šio autoriaus projektus: didelis, brangus, daug bereikalingų, sudėtingų architektūriinių, konstrukcinių mazgų, daug stiklo, brangu nebūtinas balkonas, didelis plotas, 3 skirtingi apdailos sluoksniai ir finale - didelis, brangus pastatyti ir brangus išlaikyti namas.

Tačiau jei jums patinka daug stiklo, kampiniai langai, didelis balkonas ir didelis namas, o svarbiausia - turite kišenėje bent 0,5-0,6 mln. Lt, tada pirmyn. Pigiau nemanau, kad pastatysite šitą namą, Nebent viskas be PVM, o vyras statybininkas ir dar turite 5 vaikus, kurie betoną nešios. Arba jei visur dėsite pigiausias medžiagas, tai gal ir į 400 000 Lt tilpsit.

Bet...

... tai tik mano niekinga nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 vasario 2012 - 20:07
QUOTE(cibulis @ 2012 02 01, 20:06)
Tačiau jei jums patinka daug stiklo, kampiniai langai, didelis balkonas ir didelis namas, o svarbiausia - turite kišenėje bent 0,5-0,6 mln. Lt, tada pirmyn.

O čia su įrengimu paskaičiavot? g.gif
Tik vaikų dar dviejų štukų trūksta ir vyrą reik į statybininką perkvalifikuot, blyn verysad.gif

Negalėjau susilaikyt, nepykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stela21 @ 2012 02 01, 19:28)
Laba diena,

Labirintas ne namas! Net 280kv o vaikam kambariukai tik po 15kv. I darbo kambari bei wc metro plocio kolidoriuku smile.gif Puse melejono o namas visvien ekonominis.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 01, 20:16)
O čia su įrengimu paskaičiavot? g.gif
Tik vaikų dar dviejų štukų trūksta ir vyrą reik į statybininką perkvalifikuot, blyn verysad.gif

Negalėjau susilaikyt, nepykit biggrin.gif

Visai nepykstu, bet sakau, kad projektas brangus. Nebūkit naivi. Be įrengimo 1 kv. kaina imkit bent 1500 Lt, tai gausite apie 400 000 Lt. Su įrengimu išeis apie 500 000 Lt. O jei per daug nesismulkinti, tai bus ir 600 000 Lt.

P.S. Man tai gražu žiūrėti kaip greitai visi pamiršo 2009-2010 metus. Tuo metu krizė buvo taip uodegas prispaudus, kad ir 200 kv. namas atrodė kaip bajorų pilis, o dabar visi tik lipą į viršų. Kiek turiu pažįstamų, tai namai 250-320 kv. plotuose sukasi. Ir dar su rūsiais. Kokie visi turtingi ar čia aš visiškas vargšas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 vasario 2012 - 20:36
QUOTE(cibulis @ 2012 02 01, 20:36)
Visai nepykstu, bet sakau, kad projektas brangus. Nebūkit naivi.

Nesu naivi, mes tokio namo irgi nesirinktume. Turime individualų projektą, laukiam pavasario 4u.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū uz komentarus.

Mes ryt susitiksim su architektu ir norejau nunesti foto, ale savo vizija kokio namo noreciau.

is isores jis man labai jaukus, o kadangi sioje sferoje esu visai zalia, dar karta dekoju uz komentarus, pažiūresim ka ryt psakys architektas.

P.S.:nei vyro staybinino, nei vaiku neturiu, tad teks projektuką keisti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 01, 20:53)
Nesu naivi, mes tokio namo irgi nesirinktume. Turime individualų projektą, laukiam pavasario 4u.gif

Tai kokio velnio kabinėjatės?

P.S. Aš pastebėjau, kad kai kuriuos žmonės ne tik pilnatis, bet ir priešpilnis veikia. O šiuo metu kaip tik priešpilnis... O dar kaip tvoros braška, kad net šildymo sistemos trūkinėja... Gražu vienok - žiema...
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 02 01, 21:36)
Tai kokio velnio kabinėjatės?

Po to kai pasikabinėjau, atsiprašiau, jei pastebėjot. Jus irgi priešpilnis turbūt veikia, kad taip reaguojat į paprastą pašpilkavimą.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 02 01, 21:53)
Po to kai pasikabinėjau, atsiprašiau, jei pastebėjot. Jus irgi priešpilnis turbūt veikia, kad taip reaguojat į paprastą pašpilkavimą.

Is patirties galiu pasakyti, kad didelio namo neapsimoka statyti, nes jei ateityje jusus vaikai neplanuos pasilikti name (o kaip zinome vaikai niekada nenori gyventi su tevais) tai isivaizduojate siame name su vyru senatveje...galesit slepyniu zaisti...
Atsakyti
QUOTE(EirJ @ 2012 02 01, 22:23)
Is patirties galiu pasakyti, kad didelio namo neapsimoka statyti, nes jei ateityje jusus vaikai neplanuos pasilikti name (o kaip zinome vaikai niekada nenori gyventi su tevais) tai isivaizduojate siame name su vyru senatveje...galesit slepyniu zaisti...

Tokiom alepynem? smile.gif

http://www.obuolys.l...na/filmas/1785/

Atsakyti