Is pradziu man K. Strazdo projektai irgi begalo patiko isore, bet kuo daugiau gilinaus man jie visi labai jau vienodi pasirode, tarkim
Norejau paprasto aukstu perdengimas plokstemis.
Minimaliai kolidoriu o siauriu neapsviestu isvis nevieno.
Su ivaziavimu is siaurines puses ir langu oreantacija i pietus praktiskai nieko neradau.
Visi projektai turi bendra braiza, garazas siaures vakaruos arba pietryciuose lygiai kaip ir virtuve. Pietvakariu atidavima sandeliukui ar katilinei man atrodo nelogiskas. Isvis komunikacijas norisi vestis trumpesni atstuma nuo gatves.
Kampiniu langu gal net perdaug visuose projektuose.
Kaikurie rekomenduoja nedeti daugiau nei dvi fasado apdailos medziagas, pas autoriu dazniausiai net trys ir daugiau.
Sutapadinti stogai gali leisti vandeni. Tarpas tarp stogu vejo turbulencija.
Kazkaip kai paprojektavau pats sau pamatus + perdengimo plokstes patapo aisku kokios formos namo noriu...
http://www.archdiviz...io/show/43.html
Papildyta:
QUOTE(Viliusu @ 2012 01 31, 16:12)
Na man pats projektas kaip ir atitinka visus poreikius, tik atsisakysiu kampiniu langu ,truputi antram aukste isplanavima pakeisiu na ir dabar susimasciau del laiptu
nepagalvojau apie tai. kaip butu galima spresti sia beda?
ai dar yra minciu daryti garazo stoga lygu ir ant jo terasa, nors reikalingumo didelio nera, bet pagrazins vaizda
ir galvojo stogo nuolydi daryt gal ne i sona o i kiemo puse
Geriau papasakokit o vaizdziai dar geriau apie paty sklypa, kaip kas oreantuota saliu atzvilgiu.