Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(zarmenas @ 2012 04 20, 08:42)
O aš palaikau jus ir nematau jokių tų didelių bėdų, kurias čia linksniuoja.

Kiek žmonių, tiek nuomonių. Jums svarbiau vizualumas ir gyvenimo komfortas, o man - nedidelės namo išlaikymo sąskaitos. Jei šiuos du požiūrius sujungus į vieną, išeitų beveik tobulas namas.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 04 20, 10:13)
Kiek žmonių, tiek nuomonių. Jums svarbiau vizualumas ir gyvenimo komfortas, o man - nedidelės namo išlaikymo sąskaitos. Jei šiuos du požiūrius sujungus į vieną, išeitų beveik tobulas namas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2012 04 20, 10:10)
bigsmile.gif  pataisėt nuotaiką iš ryto biggrin.gif
bulvių lysvė nenumatoma..numatomi keli 'kašikai' prieskoninių..idėja panaši, kad akių nebadytų, negadintų bendro vaizdo vynelį gurkšnojant smile.gif ..architektas 'įpaišė' langą garaže..svarstom, ar reikia? kam?  g.gif ale, kad šviesos būtų dienos metu.. g.gif kaip galvojat? ir mano 'langų maniakės' prašymu sukeitė drabužinę su vonios kambariu vietomis, nes užsimaniau gulėdama vonioj vaizdo pro langą biggrin.gif man kažkaip keistai tas siauras langas vonioj g.gif turbūt jis visai neatliks savo funkcijos, ko aš noriu biggrin.gif

Labai gražūs 'kašikai', iš tiesų thumbup.gif
Garaže langas gerai. Ne tik dėl šviesos, bet ir dėl ventiliacijos.
To siauro lango vonioje - daugiau nei pakaks, mano galva. Didelio lango bėda būtų - per jį matosi į abi puses mirksiukas.gif Tad jei bus didelis, tai per jį nežiūrėsite, nes būsit užsidengę jį (kad į jus kaimynas, šašlą kūrendamas, nespoksotų) lotuliukas.gif Taigi, tas siauras plyšys pats-tas bus.

Sėkmės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2012 04 20, 10:13)

Tikrai taip, tikrai taip. Architektūra, tarp visų kitų aspektų, yra ir kompromisų menas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 04 20, 10:20)
Labai gražūs 'kašikai', iš tiesų  thumbup.gif
Garaže langas gerai. Ne tik dėl šviesos, bet ir dėl ventiliacijos.
To siauro lango vonioje - daugiau nei pakaks, mano galva. Didelio lango bėda būtų - per jį matosi į abi puses  mirksiukas.gif Tad jei bus didelis, tai per jį nežiūrėsite, nes būsit užsidengę jį (kad į jus kaimynas, šašlą kūrendamas, nespoksotų)  lotuliukas.gif  Taigi, tas siauras plyšys pats-tas bus.

Sėkmės  4u.gif

bet kaimynų toj pusėj nebus biggrin.gif nors gal rimtai nelabai jauku bus..
bet man čia labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2012 04 20, 10:23)
bet kaimynų toj pusėj nebus  biggrin.gif  nors gal rimtai nelabai jauku bus..
bet man čia labai gražu  biggrin.gif

A, man irgi nuo tokių vaizdelių seilės ima kauptis lotuliukas.gif
Bet reikia būti realistais - tokie sprendimai reikalauja ir atitinkamų vaizdų už lango (ir atitinkamų plotų, be abejo. Jei namas kur prie miško - tai tiesiog pasaka tokia vonia. Žiemą drybsai ir žiūri, kaip stirnos po pamiškę lakioja.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 04 20, 09:42)
Bendrai - nuostabus namas gali gautis, pagarba  drinks_cheers.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2012 04 20, 09:23)

jei turit, ar ateity bus panasus vaizdai uz lango - tai be kalbu darykit.
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2012 04 20, 09:23)

Pas mane papaisytas irgi siauras, bet jau apsisprendziau daryti platu ir prie jo det vonia. Kaimunu salia namas 1a ir praktiskai be langu i mano puse, tai nebus kam stebet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 04 20, 11:21)
Pas mane papaisytas irgi siauras, bet jau apsisprendziau daryti platu ir prie jo det vonia. Kaimunu salia namas 1a ir praktiskai be langu i mano puse, tai nebus kam stebet smile.gif

kaimynai gal ir nestebes, bet pats ka matysi per toki langa, belange kaimynu siena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2012 04 20, 16:55)
kaimynai gal ir nestebes, bet pats ka matysi per toki langa, belange kaimynu siena? smile.gif

pasisodinsi graziu dekoratyviniu puseliu ir bus nuosavas pusynas po langu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2012 04 20, 15:55)

Kaimynu namas vieno a kalbu apie vonia antram a, ~500m vaizo neuztoja niekas..
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 04 20, 16:17)
Kaimynu namas vieno a kalbu apie vonia antram a, ~500m vaizo neuztoja niekas..

o vaizdas vertas didelio lango?
Atsakyti