QUOTE(zarmenas @ 2012 04 04, 07:51)
Geras komentaras apie kainas.
Dėl laiko gaišimo - kartais ir aš susimąstau Bet kadangi pats praleidžiu nemažai laiko įvairiuose forumuose ieškodamas informacijos sau (programiniais, naujų technologijų ir pan. klausimais), suprantu tos informacijos svarbą. Šiame forume tikrai apsilanko ir žmonės, kuriems reikia informacijos ar patarimo, ne tik kad viens kitam akį pagaliuku pabadyt. Būna ir tikrai įdomių namukų čia aptariama, sakau kaip architektas. Kartais tie namukai išrutuliojami dar geriau, kartais atvirkščiai. Todėl seku šią temą, manau.
Kodėl veliuosi į beprasmius ginčus - nežinau. Velnias už liežuvio tempia Gal tiesiog esu pakankamai nervų paklojęs dėl įvairių tipažų, ir kartais nesusituriu.
Dėl laiko gaišimo - kartais ir aš susimąstau Bet kadangi pats praleidžiu nemažai laiko įvairiuose forumuose ieškodamas informacijos sau (programiniais, naujų technologijų ir pan. klausimais), suprantu tos informacijos svarbą. Šiame forume tikrai apsilanko ir žmonės, kuriems reikia informacijos ar patarimo, ne tik kad viens kitam akį pagaliuku pabadyt. Būna ir tikrai įdomių namukų čia aptariama, sakau kaip architektas. Kartais tie namukai išrutuliojami dar geriau, kartais atvirkščiai. Todėl seku šią temą, manau.
Kodėl veliuosi į beprasmius ginčus - nežinau. Velnias už liežuvio tempia Gal tiesiog esu pakankamai nervų paklojęs dėl įvairių tipažų, ir kartais nesusituriu.
Smagu,kad atsiranda tokiu kaip tu. Nes pats nemazai info randu visokio pobudzio forumuose, bet kartu ir gaila buna tu zmoniu. Bet cia turbut kaip ir mano ex destytojas sake, jeigu is viso kurso bent vienas mane supranta ir vertina - dirbu prasmingai.
Del tos statybu kainos,tai turbut svarbiausia tema visiems busimiems namu savininkams.
Bet va atsakymo ,tai i si klausima nera. Is asmenines patirties geriausia skaiciuoti samata visad 'uzsimetus' ir paimti pesimistiskiausius skaicius, jei tada viskas graziai - tada pirmyn. Nes man paciam buvo ,jog beveik uzdejau parasa ant projekto, kuris butu tapes mano galvos ir banko saskaitos skausmu. Klaida buvo vertint viska pagrazinant.
Todel ir siulau visiems skaiciuoti nama nuo 1500lt kv. m su vidaus apdaila. Tilpsit i mazesne suma - bravo. Galesit turit atsargoj pinigu arba daugiau skirt lesui landsafto sutvarkymui ,bei naujiem baldam. Abstu pavyzdiu, kai namas buna BEVEIK baigtas, o pinigai visai PASIBAIGE. Na ir tas truputis labai viska sugadina, jeigu ir taip paskolos nasta uzsikrovet ir t.t.. Todel reik skaiciuot,skaiciuot ir nebut perdetais optimistais.