Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(cibulis @ 2012 03 26, 09:49)
Namas ar labiau į pilį ir bažnyčią panašus?

Namas mirksiukas.gif
Man visai simpatiškas vizualiai pasirodė. Planų nežiūrėjau, tiesa.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 26, 08:49)
Namas ar labiau į pilį ir bažnyčią panašus?

grazus namukas ir planas logiskas gal tik valgomasis stalas tolokai smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite "apsviesti" apie projektu kainas? bigsmile.gif
Mes turime ukininko uki ir jame norim susiprojektuoti sodyba: vasarnamis (1 aukstas + mansarda), ukinis pastatas ir pirtis. Visi trys namukai bus renkami is kartotiniu projektu, t.y. nebus projektuojami individualiai. Radome viena imone kuri siulo padaryti viska su statybu leidimais uz 6000Lt, cia normali kaina ar visgi dar galime bandyti ieskoti pigiau g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2012 03 27, 14:08)
Mes turime ukininko uki ir jame norim susiprojektuoti sodyba: vasarnamis (1 aukstas + mansarda), ukinis pastatas ir pirtis. Visi trys namukai bus renkami is kartotiniu projektu, t.y. nebus projektuojami individualiai. Radome viena imone kuri siulo padaryti viska su statybu leidimais uz 6000Lt, cia normali kaina ar visgi dar galime bandyti ieskoti pigiau g.gif  ax.gif

Viskas - tai kas? Ta prasme, ką jums padarys už tuos pinigus? Pradžiai patarčiau išsiaiškinti galimą projekto sudėtį. Tada matysite ką jums siūlo ir už kiek, o tai dabar vienas padarys 2/3 darbo už 6000, kitas 1/3 už 5000, trečias 3/3 už 8000 - kurį rinksitės?
Leidimas statybai neapibrėžia projekto kokybės ir jo išdirbtumo, detalizavimo. Tai tik konstatavimas, kad projektas atitinka galiojančias normas ir reglamentus.
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2012 03 27, 13:08)
Mes turime ukininko uki ir jame norim susiprojektuoti sodyba: vasarnamis (1 aukstas + mansarda), ukinis pastatas ir pirtis. Visi trys namukai bus renkami is kartotiniu projektu, t.y. nebus projektuojami individualiai. Radome viena imone kuri siulo padaryti viska su statybu leidimais uz 6000Lt, cia normali kaina ar visgi dar galime bandyti ieskoti pigiau g.gif  ax.gif

Kuo labiau gilinsites tuo labiau noresis "tuopaciu" ka pakeist smile.gif Seip manau koks 50lt/m2 kaina turetu but jai tik perpaisymas su plius minus ko pastumdumu cia architekturine dalis + statybu leidimas.
Atsakyti
jokio skirtumo architektui ar derinti vasarnami ar gyvenama nama - lakstymo tiek pat. kaina normali. jei norit geresnio galutinio produkto -uzsisakykite konstrukcine dali, kainuos gal 2000 lt., bet galutiniam variante bus pigiau, nereiks kazko negerai daryti, perdarineti, nervuotis...
Atsakyti
Aš jau buvau įdėjęs šio namo nuorodą, bet čia daugiau nuotraukų. Štai jis. Ką manot?

Jeigu laikytis šitos nuomonės: tai iš esmės naujai išreikšta klasika.

Ar klasikos sumoderninimas po kokių 5 ar 10 metų neatrodys, kaip nevykęs eksperimentas, kuris tik darko kvartalą.

Man dar įdomus kitas dalykas. Namas pakankamai siauras: jo plotis - apie 10 metrų, tačiau stebėtinai aukštas - 9,80 m. Ar toks namas nesudarys įspūdžio tarsi būtų peraugęs paauglys, kuriam trūksta svorio. Kaip sako liaudis: šatra, kurią nešioja vėjas.

Atsakyti
reikia butinai uzdengti namo frontono dalis prie stogo dangos,nes bus bedu - pripustys,prasalimai. Tai matau kiekviena ziema kai atlieku termovizijas. Net ir uzsakovai kuriuos konsultuoju daznai neatkreipia demesio ir taupo is nesupratimo...reikalinga normali konstrukcine dalis. O del grozio as vieta uzleidziu architektam ir dizaineriam.
Atsakyti
QUOTE(Arturas1 @ 2012 04 01, 11:26)
reikia butinai uzdengti namo frontono dalis prie stogo dangos,nes bus bedu - pripustys,prasalimai. Tai matau kiekviena ziema kai atlieku termovizijas. Net ir uzsakovai kuriuos konsultuoju daznai neatkreipia demesio ir taupo is nesupratimo...

O kas tas frontonas?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 04 01, 11:10)
Aš jau buvau įdėjęs šio namo nuorodą, bet čia daugiau nuotraukų. Štai jis. Ką manot?

Jeigu laikytis šitos nuomonės: tai iš esmės naujai išreikšta klasika.

Ar klasikos sumoderninimas po kokių 5 ar 10 metų neatrodys, kaip nevykęs eksperimentas, kuris tik darko kvartalą.

Man dar įdomus kitas dalykas. Namas pakankamai siauras: jo plotis - apie 10 metrų, tačiau stebėtinai aukštas - 9,80 m. Ar toks namas nesudarys įspūdžio tarsi būtų peraugęs paauglys, kuriam trūksta svorio. Kaip sako liaudis: šatra, kurią nešioja vėjas.

man visgi tokia isore labiau..

http://haus.lt/karto...ojektai/vilnoja
Atsakyti
cibuli, jus cia kiek pastebiu jau N laiko pilstot is tuscio i kiaura. Gal visgi reiktu pas archiekta nuzygiuot ar dar namo statyba tik tolimuose planuose?
Atsakyti
QUOTE(Arturas1 @ 2012 04 01, 12:26)
reikia butinai uzdengti namo frontono dalis prie stogo dangos,nes bus bedu - pripustys,prasalimai. Tai matau kiekviena ziema kai atlieku termovizijas.

Gal galite įkelti foto ir termofoto, kad būtų aiškiau? blush2.gif
Atsakyti