Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

Ačiū.
Zarmenai, kas svetainėje užkliuvo?
Cezai, deja, sklypas toks, kas kiemas į šiaurės vakarus, bet namas nėr labai didelis tai gal nemes didelio šešėlio kieme biggrin.gif Dėl tiesioginės saulės namuose, tai bus jos per virtuvės langą, vaikų kambariuose, na ir svetainėj vakarop g.gif Dėl to tai per daug nepergyvenu, svarbu, kad šiaip namie šviesu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iš miško: 19 kovo 2012 - 11:38
QUOTE(iš miško @ 2012 03 19, 11:36)
Ačiū.
Zarmenai, kas svetainėje užkliuvo?
Cezai, deja, sklypas toks, kas kiemas į šiaurės vakarus, bet namas nėr labai didelis tai gal nemes didelio šešėlio kieme  biggrin.gif  Dėl tiesioginės saulės namuose, tai bus jos per virtuvės langą, vaikų kambariuose, na ir svetainėj vakarop  g.gif  Dėl to tai per daug nepergyvenu, svarbu, kad šiaip namie  šviesu būtų.

visada galima nama suorientuoti, is patirties sakau kad saule name labai svarbu ir kuo jos daugiau tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 19, 10:25)
Čia gi kartotinis projektas: įmečiau, nes man patiko. O pati pagal kažką suskaičiavote pakopų aukščius ir perdangas, bet dabar jau neriat į krūmus. Negražu taip žmones balamūtint.

--------------------------------------------------------------------------------------
Atskaitos taškas buvo jūsų 3,05m. Į krūmus neneriu- l.daug darbų...
Projektą tai šaunų išsirinkote,puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2012 03 19, 17:31)
--------------------------------------------------------------------------------------
Atskaitos taškas buvo jūsų 3,05m. Į krūmus neneriu- l.daug darbų...
Projektą tai  šaunų išsirinkote,puiku  thumbup.gif

Aš apie 3,05 m aukštį parašiau po to, kai jūs išdėstėte savo abejones dėl laiptų. Taip kad jūs, kuomet rašėte pastabas, galėjote vadovautis tik planu ir savo nuovoka. Mano atskaitos taškas ėjo po jūsų komentaro.

Taigi, vis dar laukiu paaiškino, kokios durys netilps po laiptais. Ar jūs šią pastabą parašėte iš lubų. Laukiu konkrečių skaičių.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 19, 20:20)
Aš apie 3,05 m aukštį parašiau po to, kai jūs išdėstėte savo abejones dėl laiptų. Taip kad jūs, kuomet rašėte pastabas, galėjote vadovautis tik planu ir savo nuovoka. Mano atskaitos taškas ėjo po jūsų komentaro.

Taigi, vis dar laukiu paaiškino, kokios durys netilps po laiptais. Ar jūs šią pastabą parašėte iš lubų. Laukiu konkrečių skaičių.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Gal geriausia būtų telefonu aiškinti,nebeturiu laiko beletristikai..
( laikausi savo nuomonės vistiek)
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 19, 20:20)

Kokių konkrečių skaičių laukiate? lotuliukas.gif Oi negaliu lotuliukas.gif Iš kur tie konkretūs skaičiai turi atsirasti? Iš voro kojele ant muilo burbulo parašytų eilių? blink.gif

Konkretūs skaičiai ant šimtinės parašyti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jūsų atveju nėra konkrečių išeities duomenų, tad nėra ir 'konkrečių skaičių' doh.gif

Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 03 19, 20:37)
Kokių konkrečių skaičių laukiate?  lotuliukas.gif  Oi negaliu  lotuliukas.gif  Iš kur tie konkretūs skaičiai turi atsirasti? Iš voro kojele ant muilo burbulo parašytų eilių?  blink.gif

Konkretūs skaičiai ant šimtinės parašyti.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jūsų atveju nėra konkrečių išeities duomenų, tad nėra ir 'konkrečių skaičių'  doh.gif

Ne pilnatis ir taip jums užtemo? bigsmile.gif

34 šios temos puslapyje Jomre rašė: "Suskaičiavus laiptų pakopas,gaunasi per mažas aukštis,kad durys tilptų..,arba pakopos gautųsi po kokius 22cm-vienžo..kopėčios".

Štai po šio jos pasisakymo aš ir pradėjau skaičiuoti laiptų pakopas bei pateikiau savo skaičius. Vietoj to, kad Jomre paneigtų mano skaičiavimus, jinai tik nėrė į krūmus.

Tuo metu išlindo advokatas Žarmenas, kuris dar labiau sušiko visą reikalą. Net ir *** prašė paaiškinti kažką apie laiptus, bet jo didenybė Architektas tik išsisukinėja.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 20, 09:01)
Tuo metu išlindo advokatas Žarmenas, kuris dar labiau sušiko visą reikalą. Net ir *** prašė paaiškinti kažką apie laiptus, bet jo didenybė Architektas tik išsisukinėja.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kazkas dirbo paise skaiciavo, atejo genijai kazka burbtelejo, viska suplake o uz atsakyma reikalauja pakisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 03 20, 09:11)
Kazkas dirbo paise skaiciavo, atejo genijai kazka burbtelejo, viska suplake o uz atsakyma reikalauja pakisu biggrin.gif

drinks_cheers.gif

100 proc. pritariu, nes čia besireiškiantys architektai iš esmės tik klientų ieško.

Schema maždaug tokia: suvarysiu daugelį projektų į miltus, gal ateis pas mane ir užsakys naują projektą.

Mane čia besireiškiantys architektai labiausiai erzina dėl vieno dalyko: kažką burbteli, o kai paprašai paaškinti (kad ir dėl laiptų), tai neria į krūmus.

P.S. Jomre, prisipažink, kad su laiptais susimovei arba pateik savo skaičius.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 20, 09:30)
drinks_cheers.gif

100 proc. pritariu, nes čia besireiškiantys architektai iš esmės tik klientų ieško.

Schema maždaug tokia: suvarysiu daugelį projektų į miltus, gal ateis pas mane ir užsakys naują projektą.

Mane čia besireiškiantys architektai labiausiai erzina dėl vieno dalyko: kažką burbteli, o kai paprašai paaškinti (kad ir dėl laiptų), tai neria į krūmus.

P.S. Jomre, prisipažink, kad su laiptais susimovei arba pateik savo skaičius.

Newsuose taspac, veikekejas langu centras.. Pats idejo fotke su varvekliu virs plastikinio lango, ishsishaipe o kai uzklause kas cia netaip, kodel taip atsitiko, kur problema o dar blogiau kaip to isvengti prasidejo zarmeno stiliaus misciojimai smile.gif

tokia agresyvi rinkodara tai prasosi veido i kumsti biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit kas rekomenduoti architektą vilniuje? sklypas 15x45, tai iš kartotinių projektų surast kažką tinkačio sunku...
Atsakyti
Laba diena

parasykite i mano elektronini pasta arturas@mkelias.lt galesiu atsiusti keliu architektu kontaktus - cia tikrai neskelbsiu,nes tai privatu.

Atsakyti