Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

cia namas link stiprios prabangos nesa. Todel patarsiu nesukt galvos su juo ir eit tiesiai pas architekta, kai jis pabraizys pagal jusu norus,tada bus galima kazkur ieskot kabliuku smile.gif
Atsakyti
Šiuolaikiškai ir dailiai išreikšta klasika.

Man tokia primityvi stilistika net labai patinka. Ką manot: normalus namas ar visgi tvartas?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 14, 09:43)

Man tokia primityvi stilistika net labai patinka. Ką manot: normalus namas ar visgi tvartas?

tvarkingas paprastas grazus namukas, man tokie irgi prie sirdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 14, 10:43)

Netgi labai dailus namas. Ir nieko čia primityvaus nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 03 14, 11:20)
Netgi labai dailus namas. Ir nieko čia primityvaus nėra  mirksiukas.gif

Kas tokį pasistatys, iškentęs ir savo asmeninio kūrybiškumo neatskleidęs (pvz. raudono skardinio "čerpių" stogo, paprasto lango katilinėj, "kalvio darbo" turėklo antram aukšte) - tam mano pagarba.
Papuoštumėt kvartalą.
II a. gal vieno san. mazgo keturiems miegamiesiems gali būti mažoka.
Atsakyti
Beje, architektas šį namą siūlo visą - nuo stogo iki pamatų - apdailinti čerpelėm. Nežinau, kaip tiksliai jos vadinasi, bet namas atrodytų vientisas, kaip su žvynais. Brangokas sprendimas, bet turėtų atrodyti nerealiai. Kaip manot?

Ar visgi palikti kaip yra: juoda falcinė skarda, baltas tinkas, tačiau vietoj medžio klinkeris, nes medis gali kraipytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 14 kovo 2012 - 11:12

thumbup.gif architektui... esam su kolega kazkada panasu varianta dare. Tai pamenu pagrindine "perepalka" buvo su konstruktoriais, nes daugumoj jie nusistate prie tokius stogus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 03 14, 11:09)
Beje, architektas šį namą siūlo visą - nuo stogo iki pamatų - apdailinti čerpelėm. Nežinau, kaip tiksliai jos vadinasi, bet namas atrodytų vientisas, kaip su žvynais. Brangokas sprendimas, bet turėtų atrodyti nerealiai. Kaip manot?

Ar visgi palikti kaip yra: juoda falcinė skarda, baltas tinkas, tačiau vietoj medžio klinkeris, nes medis gali kraipytis.

Turbut eternit betoninem cerpem. Na nzn man tai ir originalus gerai atrodo, fasade nieko nekeisciau turbut.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 14 kovo 2012 - 12:42

Mano tėvų kaimynai tokį pasistatė. Gal net ir identišką. Terasa prie įėjimo stipriai padidinta.
Man asmeniškai viskas gražu išskyrus stogo tipą kai nėra jokių užleidimų, ar kaip jie ten vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 03 14, 16:25)
Man asmeniškai viskas gražu išskyrus stogo tipą kai nėra jokių užleidimų, ar kaip jie ten vadinasi.

Na,pakeitus stogą,visas "cimusas" dings smile.gif
Beje, vienas pastebėjimas- pirmam aukšte po laiptais į sanmazgą durys netilps....
O visa kita- thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2012 03 16, 06:45)
Na,pakeitus stogą,visas "cimusas" dings smile.gif 
Beje, vienas pastebėjimas- pirmam aukšte po laiptais į sanmazgą durys netilps....
O visa kita-  thumbup.gif

Kodėl sakote, kad durys netilps: pločio ar aukščio neužteks?

P.S. Turiu dar klausimą architektams ir visiems, kurie gyvena name. Ar toks namas ne per mažas, t.y. ar pakanka svetainės-virtuvės-valgomojo 40-42 kv., vienviečio garažo ir t.t?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 16 kovo 2012 - 08:38
QUOTE(cibulis @ 2012 03 16, 08:09)
Kodėl sakote, kad durys netilps: pločio ar aukščio neužteks?

P.S. Turiu dar klausimą architektams ir visiems, kurie gyvena name. Ar toks namas ne per mažas, t.y. ar pakanka svetainės-virtuvės-valgomojo 40-42 kv., vienviečio garažo ir t.t?

Name negyvenu tad parasysiu savo nuomone. Asmeniskai susiplanavau ~40 svetaine + valgomasis + 17kv virtuve su stumdomom durim ir 3kv sandeliuku...

Tavo minetas variantas toks kaip ir mazokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 16 kovo 2012 - 11:21