Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(ree @ 2012 02 24, 17:29)
Sveikos mamos, reiktujusu patarimu, niekaip negalime isirinkti projekto turiu nuziurejas kelis, bet daug kabliuku yra pvz sitas:

http://www.namoproje...ojektai/?id=164

labai jis jau man patinka, bet gasdina auksti langai, turbut baisiai jau brungiai gausis ir sudetingas irengimas, prieziura, didelis silumos laidumas,vasara prikais. gyvai namas tai man jau labai grazus,

sekantis:
http://www.namuplana..._ANTANAS/Borneo

neblogas, kazko truksta man jame,

gal galite ka patarti, pasiulyti, gal kazko nepastebiu,
didelis jums aciu   wink.gif

ko tu pergyveni del to stiklo, taigi vos ne pigiausia medziaga sienoms - paketo m2 kaina koks 70lt. Bet mane labiau gasdintu, kaip tokio aukscio vitrinas plaut. reiketu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 24 vasario 2012 - 18:00
Gal pasakys kas is projektuotoju, kokie yra reikalavimai vandentiekio ivadui i nama (kur bus skaitiklis)? t.y. kokioje vietoje jis turi buti irengiamas?
Atsakyti
plauti irgi turbut su aukstalipio pazymejimu reiktu biggrin.gif , bet kazkaip neramina mane stipriai, kad daug lesu jie suvalgys, nes stiklas ne plyta neusdesi viena ant kito kai toks aukstys dar konstrukciju reiketu, stogo kampas irgi,
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 02 24, 21:26)
Gal pasakys kas is projektuotoju, kokie yra reikalavimai vandentiekio ivadui i nama (kur bus skaitiklis)? t.y. kokioje vietoje jis turi buti irengiamas?

Skaitiklis turi buti tik kirtus lauko siena.
Atsakyti
QUOTE(mute7 @ 2012 02 26, 21:52)
Skaitiklis turi buti tik kirtus lauko siena.

O ant tos pacios "lauko" sienos, ar gali buti ir ant kitos, taciau toje pacioje patalpoje?
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 02 26, 20:15)
O ant tos pacios "lauko" sienos, ar gali buti ir ant kitos, taciau toje pacioje patalpoje?

gali buti bet kur toje patalpoje, tik svarbiausia, kad iskart kirtus siena, kad nebutu galimybes pries skaitliuka pasijungti vamzdzio. kitaip vandenys nederina apskaitos mazgo.
Atsakyti
QUOTE(mute7 @ 2012 02 26, 23:06)
gali buti bet kur toje patalpoje, tik svarbiausia, kad iskart kirtus siena, kad nebutu galimybes pries skaitliuka pasijungti vamzdzio. kitaip vandenys nederina apskaitos mazgo.

Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš mūsų dar paišoma trobele.

user posted image

Antas aukštas - 1 kambarys virš garažo smile.gif
Atsakyti
Va dar vienas japonų kūrinėlis. thumbup.gif
cube-court-house-by-shinichi-ogawa-associates
Akims paganyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 02 27, 20:49)

user posted image

Man patiko uždaros terasos idėja. Ir šiaip namas be lašinių, t.y. tik pačios reikalingiausios patalpos. Beje, koks namo plotis ir ilgis?

Man tik nepatinka tie netaisyklingos formos kambariai. Toks tūris iš išorės namui suteikia puošnumo, bet viduje tokios įstrižos sienos pridarys keblumų.
Atsakyti

user posted image

saunus planelis smile.gif as nebent tevu miegamaji padidinciau bent iki 15-16 m2
Atsakyti

user posted image

1.77 + 3.7 rubines sujungciau i viena..

Tie kreivumai man nelabai, nzn jai pamatyciau vizualizacija gal kitaip sakyciau taciau asmeniskai megstu viska kas taisiklinga simetriska.

Ta uzdara terasa nzn, manau vejai dauzysis, geriau jau jos vietoje butu virtuve, lygios sienos o pati terasa prasidetu salionu baigtus miegamuoju, is abieju patalpu stumdomos durys i terasa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 28 vasario 2012 - 12:58