Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(JJ_M @ 2012 02 23, 19:22)
sveiki,
gal kas pakomentuosit musu planeli..munu manymu skalbykla ne vietoje, noretume ja isgrusti prie garazo.. ir dar viena beda, kad veiku kambariai negaus saules verysad.gif  gal ka patartumet??

Jeigu stogo šlaitas žemėja į pietinę pusę toje dalyje- galite stoglangį
įdėti( nėra informacijos apie fasadus jokios, tai.. g.gif )
Arba turite keisti miegamųjų zonos suplanavimą. Vaikučiams saulės reikia.
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2012 02 23, 19:55)
Nu atleiskit, bet projektas truputį neišbaigtas. Vaikų kambariai be saulės, juk jie praleis nemažai laiko ten. Ir kam toki langai vaikų kambaryje, jei pro juos nebus saulės šviesos?

Tiesa, kad neišbaigtas. Tai pirminis plano variantas..Langai dar nesudėlioti kaip tiksliai bus, kambarius bandom išdėstyti, kad tiktų ir patiktų doh.gif Gal pakomentuotumėt ką galvojate apie stiklinę sieną svetainėje, per kurią bus vaizdas į mūsų kiemą. Ant tos sienos planuojame kabinti TV, ar nekraupiai atrodys iš kiemo tas televizorius? gal ką rekomenduosit?
Papildyta:
QUOTE(jomre @ 2012 02 23, 20:27)
Jeigu stogo šlaitas žemėja į pietinę pusę toje dalyje- galite stoglangį
įdėti( nėra  informacijos apie fasadus jokios, tai.. g.gif )
Arba turite keisti miegamųjų zonos suplanavimą. Vaikučiams saulės reikia.

taip dvišlaitis stogas, abu stogai žemėja į pietus
Atsakyti
Na o kam ant stiklinės sienos kabinti TV? Tada darykit koloną. Atrodys tikrai neestetiškai ir tarkim jei kabinsit TV pietų pusėje tai pagalvokit ,kad saulėtą dieną bus diskomfortas
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2012 02 23, 21:11)
Na o kam ant stiklinės sienos kabinti TV? Tada darykit koloną. Atrodys tikrai neestetiškai ir tarkim jei kabinsit TV pietų pusėje tai pagalvokit ,kad saulėtą dieną bus diskomfortas

Mums irgi nekaip atrodo toks variantas, bet architektas siūlė tokį variantą smile.gif Rekomendavo daryt baldą su nugarėle, kuri užstotų TV blogąją pusę. Mes labaiau linkstam link tokios platesnės kolonos. Ir struktūriškai turėtų tvirčiau atrodyti.

O ant langų vistiek bus kažkokie roletai ar žaliuzės, tai gal neturėtų saulė labai trukdyti žiūrėti tv....?

Atsakyti
Na labai gal ir netrukdys, bet aš TV tikrai nekabinsiu pietų pusėje.
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2012 02 23, 18:22)
sveiki,
gal kas pakomentuosit musu planeli..munu manymu skalbykla ne vietoje, noretume ja isgrusti prie garazo.. ir dar viena beda, kad veiku kambariai negaus saules verysad.gif  gal ka patartumet??

labai fainas projektelis smile.gif pavasariop atsiranda vis saunesniu projekteliu smile.gif gal padaryciau siek tiek didesne vituve terasos saskaita ir kazkoel saldytuvas nupiestas prie lango? skalbykla galima su dusu perkelti prie darbo kambario
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2012 02 24, 00:02)
labai fainas projektelis  smile.gif  pavasariop atsiranda vis saunesniu projekteliu smile.gif gal padaryciau siek tiek didesne vituve terasos saskaita ir kazkoel saldytuvas nupiestas prie lango? skalbykla galima su dusu perkelti prie darbo kambario

--------------------------------------------------------------------------------------
Tuo pačiu- katilinę padidinkite,ji mažoka mirksiukas.gif

Atsakyti
Tikrai, ir mfsouth, ir JJ_M projektai idomesni thumbup.gif Ir man jie kazkuo panasus, t.y. mintis ju panasi

O kaip jums sitas? Irgi is tos "serijos", kur namai L, T ir pan. formos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2012 02 24, 09:25)
Tikrai, ir mfsouth, ir JJ_M projektai idomesni  thumbup.gif Ir man jie kazkuo panasus, t.y. mintis ju panasi

O kaip jums sitas? Irgi is tos "serijos", kur namai L, T ir pan. formos smile.gif
user posted image

prabangus, bet man asmeniskai kazkaip perdaug detaliu, perkrautas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2012 02 24, 09:36)
prabangus, bet man asmeniskai kazkaip perdaug detaliu, perkrautas  smile.gif

+

o ir seip tokiam manau ir sklypo reiktu jau prestizinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2012 02 24, 00:02)
labai fainas projektelis  smile.gif  pavasariop atsiranda vis saunesniu projekteliu smile.gif gal padaryciau siek tiek didesne vituve terasos saskaita ir kazkoel saldytuvas nupiestas prie lango? skalbykla galima su dusu perkelti prie darbo kambario

del virtuves galvojam, ar salele daryt, ar ne g.gif neturejom seleles neisivaizduoju ar tai praktiska..gal daugiau vietos butu, jei vietoj jos tik baras liktu g.gif su siek tiek kitokia virtuve turim dar 2 varianta taciau pirmojo varianto kampine terasa mums patrauklesne pasirode..

jei antra wc perkelsim prie darbo kambario, jis bus labai arti valgomojo g.gif bet skalbykla tikrai negerai tarp kambariu..naktim skalbsim, nebus ramybes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 24 vasario 2012 - 10:09
Sveikos mamos, reiktujusu patarimu, niekaip negalime isirinkti projekto turiu nuziurejas kelis, bet daug kabliuku yra pvz sitas:

http://www.namoproje...ojektai/?id=164

labai jis jau man patinka, bet gasdina auksti langai, turbut baisiai jau brungiai gausis ir sudetingas irengimas, prieziura, didelis silumos laidumas,vasara prikais. gyvai namas tai man jau labai grazus,

sekantis:
http://www.namuplana..._ANTANAS/Borneo

neblogas, kazko truksta man jame,

gal galite ka patarti, pasiulyti, gal kazko nepastebiu,
didelis jums aciu wink.gif
Atsakyti