[quote=varniukas,2012 02 22, 18:49]
Sveiki
turiu pirminius pabraizymus musu namuko
man jis patinka, ir viskas man ten butu kaip ir idealiai, nes jis lipdytas musu paciu is keliu projektu, t.y. architektui buvo pateikta konkreciai kaip viska isivaizduojam...
O gal is vis nieko neliesti ir palikti taip?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geriausia, kai nelipdote iš kelių, o kuriate naujai
O jei jau situacija tokia, kokia yra tai,mano nuomone- turėtumėt nemažai ką sutvarkyti šiuose planuose
Tuo pačiu ir apmažintumėt plotus, jei reikia.
Štai kas labiausiai užkliuvo:
Iaukšte:- į darbo kambarį įėjimą padarius nuo laiptų pusės ,į buities patalpėlę
irgi - normalesnis taptų tas buities...(tiesiog tvarkingai likusį plotą padalinti į reikalingus 2 ir viskas, be tų posūkių ir nišos,kurie dabar atima daug naudingo ploto).Dušą galėtumėt gale patalpos daryt,visas plotelis gražiai išsinaudotų..
- puiku, kad laiptinė didelė, bet pačius laiptus darykite nesuktus(čia sočiai vietos yra)
- laiptinę atverčiau ,nuimkit tą akliną sieną- erdvė bus jaukesnė
II aukšte: - labai negeras tas išsikišimas-miegamojo drabužinės kampas.. Nepatinka ,kad užlipus veik "atsitrenkiat" į sieną..( vonios)
Laiptus gal reiktų veidrodiškai apsukt ..
Vienu žodžiu- taisykite
Papildyta:
QUOTE(mfsouth @ 2012 02 22, 19:39)
tikrai nebaisu , kai miegamojo langai į rytų pusę
Vaikų kambarys ,kuriame kol vaikų nėra bus darbo kambarys ir turės langus į pietus arba pietvakarius.
O daryt miegamąjį į pietus man nėra reikalo, esu dirbantis žmogus, todėl smagu keltis su saule. O dieną visvien miegamasis būna apleistas
Pilnai sutinku su jūsų nuomone .Ir smagu,kad darote tą galeriją