Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(madwifi @ 2012 02 14, 21:10)
svarokas, bet buna ir dar svaresniu smile.gif  http://www.archdaily...a-aires-mateus/

sitas tikrai geras jau buvau imetes seniau nuorodele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 14, 19:33)
Gal turi foto pademonstruot savasias?

Pademonstruot savąsias - ką?

O ir tas kitas pvz - taip pat matytas, taip pat patinka. cool.gif
Atsakyti
Dabar labai paplites namuose grindinis sildymas ir visa I auksta iskloti vien plytelemis....
Pas ka taip yra, ar pasiteisina? Turiu omenyje, ar nera saltos grindys? g.gif
Na saltuoju seznu tai viskas aisku - sildomos grindys, bet kaip pvz. pavasari, vasara ir rudeni? Ar nera salta ant tokiu grindu? Nes jas sildyti vistik papildomos islaidos.
nes pas mus bute yra ir plyteles ir grindjuostes. tai ant plyteliu ir vasara vesu... doh.gif bent manau, kad vaikams per vesu pliksiams sedeti ant plyteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 02 15, 11:47)
Pademonstruot savąsias - ką?

Ir dabar pas mane beveik viskas balta, grindys tik ne plytelės, o lieta danga (panašiai kaip apoksidinė, tik chemija kiek kitokia).
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 15, 14:48)
Ir dabar pas mane beveik viskas balta, grindys tik ne plytelės, o lieta danga (panašiai kaip apoksidinė, tik chemija kiek kitokia).

Na specialiai nesu nufotikinęs grindų ax.gif Va gal vienintelė foto, kur bent kažkiek jos matosi:
user posted image

Grindys, kai buvo išlietos, buvo šviesiai-šviesiai pilkos, aš paskui dar jas padengiau spec laku, todėl jos patamsėjo ir įgavo žalsvą atspalvį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarmenas: 15 vasario 2012 - 17:27
Off topic, bet koks šunius bigsmile.gif
Grindys irgi nieko, čia jau į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 02 15, 17:26)
Na specialiai nesu nufotikinęs grindų  ax.gif  Va gal vienintelė foto, kur bent kažkiek jos matosi:

thumbup.gif
kokie suderinti spalvos akcentai: ir suo, ir zmonos palaidine su slepetemis, ir dar kazkoks indas netoli saldytuvo!!! biggrin.gif
SUPER!!!!!

tikrai grazu! smile.gif

tik biskiuka nesupratau, tai kas cia per grindu danga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varniukas: 15 vasario 2012 - 17:45
QUOTE(varniukas @ 2012 02 15, 18:44)
thumbup.gif
kokie suderinti spalvos akcentai: ir suo, ir zmonos palaidine su slepetemis, ir dar kazkoks indas netoli saldytuvo!!!  biggrin.gif
SUPER!!!!!

tikrai grazu! smile.gif

tik biskiuka nesupratau, tai kas cia per grindu danga?  g.gif

Ačiū ačiū už gerus žodžius 4u.gif

Grindys liejamos. Na, paprastai aiškinant - išliejus vadinamąją "stešką", ant viršaus liejasi šita košė, storis apytiksliai apie 6-8mm, ir tiek. Jokių siūlių, jokių tarpukų ir tt. Labai lengvai valosi mirksiukas.gif Minusas gal tik toks, kad su minkštom kojinėm slidoka (bet man tai tik pliusas, galiu 'pačiužinėt') lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 02 15, 18:30)
Minusas gal tik toks, kad su minkštom kojinėm slidoka  (bet man tai tik pliusas, galiu 'pačiužinėt') lotuliukas.gif

Vaikus turint tokios grindys a ni pro kur. O fainos.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 15, 14:48)

O kaip tokių grindų ekologija? Nekvėpuojate ta chemija pastoviai?
Sutinku kad ir laminate pilna formaldehido, bet gal cia isviso bomba?
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 02 17, 10:10)
O kaip tokių grindų ekologija? Nekvėpuojate ta chemija pastoviai?
Sutinku kad ir laminate pilna formaldehido, bet gal cia isviso bomba?

Visai saugi danga. Tiesą pasakius, ji daug kartų saugesnė nei visi laminatai - pagal specifikacijas ji tinkama netgi vaikų darželio virtuvėms ir panašioms patalpoms, kurioms keliami griežti reikalavimai.
Yra daug rūšių šios dangos - tiek spalviniu, tiek ir paviršiaus atžvilgiu. Gali būti ir neslidžiu paviršiumi, šiek tiek elastigu - jausmas lyg gumuotas. Ji ir pakantesnė tada braižymams ir tt (nors ir manoji kaip akmuo, iki šiol nepavyko jokiomis pastangomis jos subraižyt, netgi kėde su ratukais). Bet ji brangesnė ir tik dėl to tokios nepasirinkau. mirksiukas.gif
Atsakyti
dar vienas japonu sedevriukas smile.gif
http://www.archdaily...image_ad4540_2/
Atsakyti