Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(cezas @ 2012 02 14, 10:31)

Labai malonus namelis, pritariu. Ne visi, aišku, supras tokią architektūrą, bet čia ne kožnam pabožnam ji ir daryta drinks_cheers.gif
Man tokia estetika labai prie širdies, gaivu malonu ir neperkrauta detalėmis.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 02 14, 10:12)
Beje, kas dėl volierų - girdėjau tokią: ar tu pastatysi vieną volierą 100 kvm ar penkis po 20 kvm ? Kas atsakys? smile.gif

Na o jeigu tie lauko voljerai jungiasi visi tarpusavy i vidaus patalpas? painu painu painu.. tai derinimu nereikia,bet tiesiog veliau i projekta galima ipaisyti tokius tatiniu ane? Ar teisingai supratau.. unsure.gif

QUOTE(cezas @ 2012 02 14, 10:31)

Man tai labai saltas.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2012 02 14, 09:31)

Idomu kas per grindys siame projekte
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 02 14, 09:39)
Labai malonus namelis, pritariu. Ne visi, aišku, supras tokią architektūrą, bet čia ne kožnam pabožnam ji ir daryta  drinks_cheers.gif
Man tokia estetika labai prie širdies, gaivu malonu ir neperkrauta detalėmis.

thumbup.gif  drinks_cheers.gif

doh.gif katras is cia esanciu ir rasanciu gyventumet tokiam???????? a???
mirksiukas.gif lotuliukas.gif

pavepsot aisku gal nieko, bet...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 14, 13:02)
Idomu kas per grindys siame projekte

poliruotos baltos spalvos plyteles greiciausiai kokia 120 x 90 cm smile.gif cia aukstoji mada nekiekvienam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezas: 14 vasario 2012 - 16:13
QUOTE(cezas @ 2012 02 14, 16:12)
poliruotos baltos spalvos plyteles greiciausiai kokia 120 x 90 cm  smile.gif  cia aukstoji mada nekiekvienam  biggrin.gif

Mastau pats plytelem baltom dengt pirmo auksto svetaine bei virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 02 14, 17:04)
Mastau pats plytelem baltom dengt pirmo auksto svetaine bei virtuve smile.gif

pas mane namuose baltos gal tik ne tiek blizgios smile.gif man patinka tik tarpai pas mane tamsus del praktiskumo, esu girdejes kad galima deti be tarpu aukstos kokybes plyteles tik nezinau ar sildomom grindim tinka smile.gif dar yra variantas dengti eboksidine specialia danga tada gaunasi be tarpu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2012 02 14, 17:11)
pas mane namuose baltos gal tik ne tiek blizgios  smile.gif  man patinka tik tarpai pas mane tamsus del praktiskumo, esu girdejes kad galima deti be tarpu aukstos kokybes plyteles tik nezinau ar sildomom grindim tinka smile.gif dar yra variantas dengti eboksidine specialia danga tada gaunasi be tarpu  smile.gif

Cia kazkada varciau kokia danga deda turtingi zmones, va prasau

skelbiu .lt/skelbimai/br-parduodamas-prabangus-amerikietisko-stiliaus-13166503.html

(ruoroda dedas kaip infected :/ )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 14 vasario 2012 - 17:37
QUOTE(arkava @ 2012 02 14, 14:19)
doh.gif  katras is cia esanciu ir rasanciu gyventumet tokiam???????? a???
mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

pavepsot aisku gal nieko, bet...... schmoll.gif

Aš. O ką? cool.gif Ir dabar pas mane beveik viskas balta, grindys tik ne plytelės, o lieta danga (panašiai kaip apoksidinė, tik chemija kiek kitokia).

Skoniai tai gi skiriasi pas žmones, ko stebitės? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarmenas: 14 vasario 2012 - 18:10
QUOTE(zarmenas @ 2012 02 14, 18:09)
Aš. O ką?  cool.gif Ir dabar pas mane beveik viskas balta, grindys tik ne plytelės, o lieta danga (panašiai kaip apoksidinė, tik chemija kiek kitokia).

Skoniai tai gi skiriasi pas žmones, ko stebitės?  cool.gif

Gal turi foto pademonstruot savasias?
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2012 02 14, 09:31)

svarokas, bet buna ir dar svaresniu smile.gif http://www.archdaily...a-aires-mateus/
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 02 14, 18:09)
Aš. O ką?  cool.gif Ir dabar pas mane beveik viskas balta, grindys tik ne plytelės, o lieta danga (panašiai kaip apoksidinė, tik chemija kiek kitokia).

Skoniai tai gi skiriasi pas žmones, ko stebitės?  cool.gif

Vakaro metu nurodytas namo projektas tikrai gražus: tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Pvz., vakar per Valentinkę tokia romantiškai lakoniška vidaus estetika būtų netgi labai puiki. Tačiau dienos metu manau, kad toks namo vidus greitai pabostų.
Atsakyti