Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 10 dalis

QUOTE(*** @ 2012 02 02, 09:32)

Turbūt, geriausias komentaras šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Reikalingas projektėlis rąstiniam namukui 6x6.
Gal kas žinote kas galėtų labai nebrangiai pabraižyti? Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Gražuolytė @ 2012 02 02, 14:14)
Sveiki,
Reikalingas projektėlis rąstiniam namukui 6x6.
Gal kas žinote kas galėtų labai nebrangiai pabraižyti? Vilnius.

Jums reikia tik pabraižyti, ar jums reikia projekto normalaus, su derinimais ir tt?
Atsakyti
QUOTE(stela21 @ 2012 02 01, 21:08)
Labai labai ačiū uz komentarus.

Mes ryt susitiksim su architektu ir norejau nunesti foto, ale savo vizija kokio namo noreciau.

is isores jis man labai jaukus, o kadangi sioje sferoje esu visai zalia, dar karta dekoju uz komentarus,  pažiūresim ka ryt psakys architektas.

papasakokit, ka architektas pasakys apie ta nama smile.gif
nes man jis irgi labai labai grazus wub.gif ir suprantu, kad realiai identisko nestatysim, bet idomu, ka galima butu pakeisti, kad naujas namas butu kiek imanoma panasesnis .... (nu bet ir susnekejau doh.gif , bet vis vien noriu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2012 02 02, 14:13)
papasakokit, ka architektas pasakys apie ta nama smile.gif
nes man jis irgi labai labai grazus  wub.gif ir suprantu, kad realiai identisko nestatysim, bet idomu, ka galima butu pakeisti, kad naujas namas butu kiek imanoma panasesnis .... (nu bet ir susnekejau  doh.gif , bet vis vien noriu  ax.gif )

Giliuku "sekta" renkasi kitoje temoje biggrin.gif galite ten padiskutuoti konstruktyviau smile.gif man tai asmeniskai prabangus "inkilo" tipo namelis planas gal ir nieko, bet siaip nieko idomaus. jeigu jau linkstate link tokio dydzio ir kainos namo manau tikrai verta i projekta investuoti didesne sumele ir gauti nama pritaikyta konkreciai jusu situacijai, poreikiam ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2012 02 02, 13:44)
Jums reikia tik pabraižyti, ar jums reikia projekto normalaus, su derinimais ir tt?

Reikia tik pabraižyti. Derinti nieko nereikia. jis reikalingas tik man, kad galėčiau papasakoti ką ir kaip daryti statybininkams.
Atsakyti
QUOTE(Gražuolytė @ 2012 02 06, 11:48)
Reikia tik pabraižyti. Derinti nieko nereikia. jis reikalingas tik man, kad galėčiau papasakoti ką ir kaip daryti statybininkams.

Statybininkams? Be leidimo statybai, ir kt dokumentacijos? Vilniuje? Hm... Skamba mažų mažiausiai keistai.
Atsakyti
Gal rajone.... iki 80 kvm namuka z.u.p. zemeje nereikia jokiu leidimu ir derinimu.
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 02 06, 16:28)
Gal rajone.... iki 80 kvm namuka z.u.p. zemeje nereikia jokiu leidimu ir derinimu.

z.u.p. bet kokio dydzio namukui nereikia leidimu jeigu ukininkas esate
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2012 02 07, 11:55)

Tikrai? Nelabai itiketinai skamba..
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2012 02 07, 10:55)

gali buti kad netik ukininku reikia but, bet ir ukininko sodyba turi but tame sklype uzregistuota, kitaip jokia statyba, tame tarpe ir nesudetingu statiniu, jauciu negalima zemes ukio paskirties sklype - o tik z.u. veikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 07 vasario 2012 - 17:22
QUOTE(dairina @ 2012 02 07, 11:55)

Visiška netiesa.
Nors tema ne apie tai bet trumpai:
Z.u.p. sklype BET KOKIAM statiniui statyti reikia būti paruošus kaimo plėtros projektą (KPP). Tam kad paruošti KPP reikia įregistruoti ūkininko ūkį. Visam tam reikia turėti min 50 a žemės, ir tinkamą išsilavinimą. Jokios veiklos vystyti nebūtina.
Kai visos šios sąlygos patenkintos: iki 80 kvm bendro ploto statinio nuo praeitų metų niekas nederina net supaprastinta tvarka, pats klausiau vyr architektės: jei nori imi ir statai be jokių popierių ar projektų. Jei pastatas virš 80 kvm - sąlygos tos pačios kaip gyvenamajam namui namų valdos sklype - reikalingos sąlygos + projektas + statybų leidimas + visa kita.
Smulkiau Popierizme - Ūkininkų temoje galite pasiskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 08 vasario 2012 - 09:18