Įkraunama...
Įkraunama...

Kirmėlės ir kiti parazitai

Sveikutės nu ir šiurpi temelė bijau.gif Kai su tuo nesusiduri, tai net ramiau gyveni, bet deja teko susidurti ir labai reikia jūsų patarimo unsure.gif
Mano sesrs berniukas šiandien išsituštino kirmėlę spirindžio dydžio ir dar gyvą mega_shok.gif
Dabar jau supratome kodėl jis paskutiniu laiku taip jautėsi, jis begalo išbalęs toks, o kūdumas doh.gif kaip penkemečiui doh.gif aplink bambytę ištisai skūsdavosi, kad skauda ir dar šianakt skūndėsi verysad.gif Laiko jie katę jau daugelį metų, spalinių neatsikrato visa šeimyna, dėl to niekad gyvenime nelaikyčiau katės schmoll.gif blush2.gif Jau begalės vaikiukas vervox prigėręs verysad.gif
Gal žinote ar yra užkrečiama tomis kirmelėmis per kūno kontaktą g.gif šiuo atveju ar sesrs berniukas galėjo užkrėsti ir manąjį sūnelį cray.gif jie begalo daug bendrauja, ką kalbėti apie visus kaip pusbroliukų apsikabinimus ir bučiavimusis blush2.gif Žinau, kad skirs tyrimą, bet labai jau neramu pasidarė unsure.gif
Atsakyti
uzsikresti galima lieciantis neplautomis rankoms ax.gif ypac spalinemis... turejau sita malonuma pries pusantru metu doh.gif kur ir kaip uzsikreciau nezinia, gal darbe tualete, gal nuo kito zmogaus, nes pardaveja dirbau, ranku kontaktu kiekviena diena n budavo... diena tai dar nieko, bet nakti doh.gif tiek nieztedavo ir dar isivaizduojant kad jos isangeje rangosi islindusios laukuser posted image ir dar paranoja, kad jos rangosi maksties linkuser posted imageapsimaudavau aptemtus stringus ir uzsikisdavau ta vieta vata doh.gif isgerus kursa ir pakartojus po savaites ar po kiek ten laiko reikia vermoxo praejo bigsmile.gif bet jausmas slykstus... manasis tuomet neuzsikrete, laikiausi labai grieztos higienos
o spalinukes lengva pamatyti plika akimi ismatose, na nesinori net pasakotuser posted image
Atsakyti
Ačiu dievui šian jau ramiau bigsmile.gif sužinojau, kad mano sunytis negalėjo užsikrėsti nuo pusbrolio scare.gif O seseriai sesutė pasakė juk mamyte pavasaris blink.gif nu ir išdrysk taip pajuokauti, kai pas tavo vaiką toks gyvis buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 03 13, 21:59)
uzsikresti galima lieciantis neplautomis rankoms ax.gif ypac spalinemis... turejau sita malonuma pries pusantru metu doh.gif

Man irgi yra taip buve, klaikiai slykstu blink.gif Bet keisciausia, kad issigydziau naturaliom priemonem, pasiskaiciau liaudies medicinos knygelej, kad reikia cesnako isikist kas vakara po skiltele, plius dar valgyt jo daug. Aciu dievui suveike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2008 03 13, 22:37)
Man irgi yra taip buve, klaikiai slykstu blink.gif Bet keisciausia, kad issigydziau naturaliom priemonem, pasiskaiciau liaudies medicinos knygelej, kad reikia cesnako isikist kas vakara po skiltele, plius dar valgyt jo daug. Aciu dievui suveike thumbup.gif

na man cesnako nepriima skrandis, turiu gastrita, todel ne viska galiu algyti, kaip pavyzdziui cesnakas, paprika, ivairus produktai labai...
o su vermoxu per pora dienu praejo, kita nakti kai isgeriau nebenieztejo bigsmile.gif
o kisais ciela? na nepjaustyta? nes labai dirgina gleivine gi, bandziau i nosi sloguojant kisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 03 14, 00:22)
na man cesnako nepriima skrandis, turiu gastrita, todel ne viska galiu algyti, kaip pavyzdziui cesnakas, paprika, ivairus produktai labai...
o su vermoxu per pora dienu praejo, kita nakti kai isgeriau nebenieztejo bigsmile.gif
o kisais ciela? na nepjaustyta? nes labai dirgina gleivine gi, bandziau i nosi sloguojant kisti doh.gif

Aha, ciela, kokia nelabai didele skiltele blush2.gif Na man kazkaip nieko nedirgino, gal ten ne taip jautru kaip nosyje bigsmile.gif Tik va kas nelabai malonu buvo, tai cesnako kvapas, atrode, kad per visa kuna kiaurai persismelke doh.gif Jau sitaip gydantis geriau neit is namu biggrin.gif
Atsakyti
na as i nosi perpjauta kisu, efektas geresnis lotuliukas.gif siaip ideja gal ir nieko, reikes prisimint, niekad negali zinot koks biesas uzpuls doh.gif
Atsakyti
sveikos.turiu itarimu kad pas mane gyvena kokios askarides unsure.gif labai jau sutrikusi zarnyno veikla ir apetito stoka,pykina kartais, bet nevemiu.noreciau isgerti to vermoxo bet pasakykit jus man kaip jis ten kovoja su tom kirmelem?paniskai bijau kad jos lauk nepradetu lysti nes kaikur taip raso.nualpciau jei pamatyciau net ir negyva lendancia tustinantis.as vaistai suardojas viduj?kaip ten yra?kaip susiduret?kam buvo diagnozuota kirmeles ir geret vermoxa ar pastebejot jas lendant lauk tustinantis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele111 @ 2008 05 25, 16:35)
sveikos.turiu itarimu kad pas mane gyvena kokios askarides unsure.gif  labai jau sutrikusi zarnyno veikla ir apetito stoka,pykina kartais, bet nevemiu.noreciau isgerti to vermoxo bet pasakykit jus man kaip jis ten kovoja su tom kirmelem?paniskai bijau kad jos lauk nepradetu lysti nes kaikur taip raso.nualpciau jei pamatyciau net ir negyva lendancia tustinantis.as vaistai suardojas viduj?kaip ten yra?kaip susiduret?kam buvo diagnozuota kirmeles ir geret vermoxa ar pastebejot jas lendant lauk tustinantis? unsure.gif

o is ko sprendziate kad turite askaridziu? Vien itarimu maza g.gif
Atsakyti
kad kazkaip pasiskaiciau simptomus tai labai sutampa viskas.buvo laikotarpis kad dusulys kankino jau galvojau gal astmos silpna forma.atrodo kvepuoji ir neikvepi iki galo.oro trukumas jautesi pastoviai.o dabar sutrikus zarnyno veikla gerokai.tai dujos kaupiasi vidus neiseina tai uzkieteje viduriai kiekviena diena problemos tai viduoriuoju tai diegliai.ir daznai ryte pykina.aisku pykinimas ne iki vemimo bet nera ne menkiausio noro kazka i burna paimti.ir apetito stoka.silpnumas visa laika.svoris visad nebuvo labai didelis bet buvau pasitaisius pries metus kelis kilogramus tai labai dziaugiausi o dabar vel 52 kg o ugis 175 tai nelbai normalu gal.. g.gif nors visad kudute buvau.
Atsakyti
prasau padekit, nes man shokas... siandien ryte pasitustinus pamaciau toki sprindzio ilgio dalykeli, kaip kad butu askaride, bet negyva, subliuskusi...kaip baisu, neimanoma nei papasakoti, verkiu visa ryta.... cray.gif cray.gif
kas blogiausia kad as nescia 12 savaiciu....
pries nestuma geriau "Decaris" -matyt nepadejo...
kaip bijau dabar... verysad.gif visos gerosios mamos padekit, prasau....
suprantu kad vaistai pakenktu, bet kaip tos laiudiskos priemones?ar nepakenktu mano nestumui?
ir apskritai ar tos askarides gali turet pasekmiu nestumui?...
labai laukiu atsakymu..labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2008 08 03, 11:01)
prasau padekit, nes man shokas... siandien ryte pasitustinus pamaciau toki sprindzio ilgio dalykeli, kaip kad butu askaride, bet negyva, subliuskusi...kaip baisu, neimanoma nei papasakoti, verkiu visa ryta.... cray.gif  cray.gif
kas blogiausia kad as nescia 12 savaiciu....
pries nestuma geriau "Decaris" -matyt nepadejo...
kaip bijau dabar... verysad.gif  visos gerosios mamos padekit, prasau....
suprantu kad vaistai pakenktu, bet kaip tos laiudiskos priemones?ar nepakenktu mano nestumui?
ir apskritai ar tos askarides gali turet pasekmiu nestumui?...
labai laukiu atsakymu..labai verysad.gif

Uzjauciu. Yra geri vaistai nuo visokiu kirmeliu, jos labai stiprios, bet uztenka keliu tableciu. Bet tavo atveju, nueik i vaistine arba pas savo daktara, nes su nestumu nejuokai.
Sekmes
Atsakyti