Įkraunama...
Įkraunama...

Kirmėlės ir kiti parazitai

cesnako poveiki sunaikina skrandzio sultys. kaip vaistas nuo kirminu - abejotina kad tiek jo lieka kol iki kirminu nukeliauja...nebent per krauja g.gif
Atsakyti
Gal kas gydetes nuo toksikaru g.gif butu idomu suzinoti kokiais vaistais smile.gif cia reiktu vaikui.
Atsakyti
QUOTE(paprika4 @ 2013 02 05, 21:50)
Gal kas gydetes nuo toksikaru g.gif  butu idomu suzinoti kokiais vaistais smile.gif cia reiktu vaikui.

Taip, šiuo metu mano draugė naikinasi toksokaras. Jai tiko jų naikinimui Arbatmedžio aliejus ir Juodo riešuto kapsulės (NSP).
Atsakyti
O kokiom dozem naudoti vermoxa suaugusiems ir vaikams?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 02 05, 13:59)
Kažin koks šilto  pieno vaidmuo  g.gif

Pienas tam, kad jame išsiskirtų česnako aštrumas - kirminams reikia kažko valgyti, todėl griebs pieną, bet jis bus česnakinis ir jiems tas nepatiks. O vien česnakai per smulkūs, kad kiekvieną kirminą pasiektų wink.gif
Atsakyti
mane irgi domina vermoxo doze, jei geri profilaktiskai?
kiek ir kaip daznai?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 05 31, 10:27)
mane irgi domina vermoxo doze, jei geri profilaktiskai?
kiek ir kaip daznai?

Visi Vermox vaistų aprašymai ir instrukcijos yra internete. Profilaktinis vartojimas nesiskiria nuo įprasto vartojimo, nes ir vienu ir kitu atveju turi būti išnaikinami kirminai. Todėl dozė žinant, kad turi kirminų ir dozė galvojant, kad gal jų yra - tokia pati wink.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti receptinius ar nereceptinius vaistus, kontraceptikus, vitaminus ar kitus maisto papildus, vaikiškus mišinėlius, maisto produktus, ir pan.  
Atsakyti
Viską susumavus, įtariu, jog mano kepenų prasto funcionavimo priežastis gali būti kirmėlės... Ar susidūrėte kas? Ar yra koks vaistas/preperatas, jas „pasiekiantis“? Padėkite!
QUOTE(zydinti_gele @ 2013 01 16, 21:35)
Dėl toksokarų tikriausiai maišote su trichinelėmis. Taksokaros labai panašūs gyvūnai į askarides. O lervos dažnai bet nebūtinai nuklysta į kitus organus, bet paprastai paskui visvien randą kelią atgal į žarnyną, kur ir veisiasi. Jos tik šiek tiek mažesnės negu askaridės.

Gal esate kas susidūręs su trichinelėmis ir papsakotumėte plačiau?
Atsakyti
LABA DIENA,
bUCIAU LABAI LABAI DEKINGA, JEI KAS PASAKYTU, KUR VILNIUJE GALIMA BUTU ISIGYTI JUODOJO RIESUTO KAPSULIO, AR SIRUPO, TINKAMU DUOTI GERTI VAIAKMS NUO KIRMINU.... ARBA PUSLAPI, IS KURIO GALIMA ATSISIUSTI IS UZSIENIO. NES JAU UZKNISO TIE KIRMINAI JUODAI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2013 08 22, 07:07)
LABA DIENA,
bUCIAU LABAI LABAI DEKINGA, JEI KAS PASAKYTU, KUR VILNIUJE GALIMA BUTU ISIGYTI JUODOJO RIESUTO KAPSULIO, AR SIRUPO, TINKAMU DUOTI GERTI VAIAKMS NUO KIRMINU.... ARBA PUSLAPI, IS KURIO GALIMA ATSISIUSTI IS UZSIENIO. NES JAU UZKNISO TIE KIRMINAI JUODAI doh.gif

http://www.iherb.com...l...&rank=6#p=1
iš čia galite siųstis, siuntimas 4 doleriai, neviršykite 75 Lt sumos, kad nereikėtų mokėti muito wink.gif
Atsakyti
O nuo kokių čia kirmėlių ir kaip vartojat?
Atsakyti