Įkraunama...
Įkraunama...

Kirmėlės ir kiti parazitai

smile.gif+2012 03 18, 17:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 18, 17:42)
as ne apie salutini poveiki, o siaip poveiki, nes jau 6 valanados, kaip isgere vaistus esam ir nieko, nei i tule norisi, nei troskina hm.... kazin ar po vermoxo susitvarko tokios problemos kaip pilvo puvimas ir retas tustinimasis...
o del lavonu tai gerai issireisket lotuliukas.gif  thumbup.gif , ir siek tiek nuraminot, nes vyras sake, kad baisu bus eiti i tule biggrin.gif

tai jei pilava daznai pucia ir retas tustinimasis tai gali but ne kirmeliu o visai kt problema kaip DZS,kolitas ar darkas kad tai butu kirmeliu pozymiai tikrai nepasakyciau,ir jus isgere jokiu tu pozymiu nelaukit jei ju yra viskas susitvrkys jums nieko nejauciant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(direktoriusg @ 2012 03 18, 17:46)
tai jei pilava daznai pucia ir retas tustinimasis tai gali but ne kirmeliu o visai kt problema kaip DZS,kolitas ar darkas kad tai butu kirmeliu pozymiai tikrai nepasakyciau,ir jus isgere jokiu tu pozymiu nelaukit jei ju yra viskas susitvrkys jums nieko nejauciant lotuliukas.gif

as praeita pavasari dariau zarnyno valyma, bet jo nedabaigiau doh.gif , bet jau tada ju pas mane buvo, tai jauciu , kad jos tikrai niekur nedingo ir visa laka sekmingai kure savo orda biggrin.gif , o dabar joms sakes lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=direktoriusg,2012 03 18, 17:40]
apie koki poveiki klbat,salutini?jie turetu but anotacijoj,o jei apie tai kaip kirmeles iseina jei ju yra,tai galiu pasakyt tikrai nieko nepajausit,jos iseina su ismatom suirusios gal tos ismatos gali but blizgesnes nei iprastai,o jokiu "lavonu" lotuliukas.gif tikrai nesitikekite ,nebus
Papildyta:
tikrai ne bukit rami buitiniu keliu jomis neuzsikreciama,tik per dirvozemi,per neplautas uogas ,pvz braskes ar kitas darzoves kurios turi kontakta su dirva,su lauko avalyne galima kiausiniu parsinest todel reik plaut rankas ir su batais nevaiksciot po namus smile.gif taip pat kiausineliai dirvozemyje esant palankiai temperaturai gali isbut gyvybingi iki 15 metu,bet per rankas tualeta ar dar kitaip indus tikrai neuzsikresite
[/quote
beje tie pozymiai kur jus raset tikraiatitinka askaridziu buvimo pozymius,eozinofilai,limfmazgiai tai tikrai tie pozymiai,sugerkit vaistukus visa seima ir broblemos susitvarkys,mano mazyle buvo kazkur nepilnai 2 metuku kai papuolem i infekcine del dazno vemimo ir viduriavimo naktimis,gyd infektologe iskart pasake jums rotas ,sakau mano sirdis jaucia kad ne ,vaiku 4 ir jie yra sirge rotu,tai atrodydavo visai kitaip,sakau man atrodo kad jai kirmeles arba su kepenim kazkas,ta isizeide sako ismano mat motka,3 para,istisai gulint su lasinem islindo mums ta bjaurybe schmoll.gif tai gydytoja neturejo kur akiu det,roto aisku mums nerado,o limfazgiai ir eozinofilai buvo pakite smile.gif
Papildyta:
smile.gif+2012 03 18, 17:51-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 18, 17:51)
as praeita pav
asari dariau zarnyno valyma, bet jo nedabaigiau  doh.gif , bet jau tada ju pas mane buvo, tai jauciu , kad jos tikrai niekur nedingo ir visa laka sekmingai kure savo orda  biggrin.gif  , o dabar joms sakes lotuliukas.gif

as i tuos valymus isvis skeptiskai ziuriu isvalysit zarnyno mikroflora tada kitu dar rimtesniu bedu turesit,atsivers kokios opos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(direktoriusg @ 2012 03 18, 17:56)
as i tuos valymus isvis skeptiskai ziuriu isvalysit zarnyno mikroflora tada kitu dar rimtesniu bedu turesit,atsivers kokios opos verysad.gif

g.gif as kazkaip i tai atlaidziau ziuriu , o mikroflora juk atstatyti galima blush2.gif , pasikartosiu, kad tol Malachovo knygoje buvo rasytqa apie tas slapimo klizmas,nezinau kiek tokiu zmoniu jas bande, bet ten jas aprase, kaip ale atstatancias ir sunormalizuojancias zarnyno mikroflora g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 18, 17:58-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 18, 17:58)
g.gif as kazkaip i tai atlaidziau ziuriu , o mikroflora juk atstatyti galima blush2.gif , pasikartosiu, kad tol Malachovo knygoje buvo rasytqa apie tas slapimo klizmas,nezinau kiek tokiu zmoniu jas bande, bet ten jas aprase, kaip ale atstatancias ir sunormalizuojancias zarnyno mikroflora g.gif

na nezinau kiekvieno asmeninis reikalas,individualu,bet man atrodo ,kad su slapimu is musu organizmo taip pat issiskiria visokiu kenksmingu medziagu ir vel jas atgal pilt i ta pati organizma g.gif nors ka cia begali suprast
Atsakyti
QUOTE(direktoriusg @ 2012 03 18, 20:44)
na nezinau kiekvieno asmeninis reikalas,individualu,bet man atrodo ,kad su slapimu is musu organizmo taip pat issiskiria visokiu kenksmingu medziagu ir vel jas atgal pilt i ta pati organizma g.gif  nors ka cia begali suprast

va, va.. teisingai pastebeta, as irgit aip galvoju, kad kaip salinimo produkta vel atgal pilt.... ny cia idomiai g.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 03 19, 09:43-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 19, 09:43)
va, va.. teisingai pastebeta, as irgit aip galvoju, kad kaip salinimo produkta vel atgal pilt.... ny cia idomiai g.gif

taigi slapima garinti reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2012 03 27, 21:50)
taigi slapima garinti reikia. ax.gif

taip, taip, skaiciau ir taI g.gif
Atsakyti
ar pirmiausia reikia kreiptis į šeimos gydytoją? gal galima kad ir be siuntimu ir susimokant kreiptis iškart ten, kur tyrimus daro? na kad tik viskas greičiau paaiškėtų..
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2012 04 12, 19:50)
ar pirmiausia reikia kreiptis į šeimos gydytoją? gal galima kad ir be siuntimu ir susimokant kreiptis iškart ten, kur tyrimus daro? na kad tik viskas greičiau paaiškėtų..

reikia kreiptis i seimos gydytoja ir iskart paraso siuntima. bet tas tyrimas gali nieko ir neparodyti...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 12, 18:57)
reikia kreiptis i seimos gydytoja ir iskart paraso siuntima. bet tas tyrimas gali nieko ir neparodyti...

taip, tą žinau. be to esu nusipirkusi sau ir šeimai vermox. todėl jau šią savaitę išgersim. o vizitui pas gydytoją užsirašiau tik kitai sav. bet kaip manote, ar tuomet išvis verta eiti tirtis? gal vermox išgėrus jau nieko tikrai ir nenustatys. o gal, kita vertus, nustatys kitokius parazitus ir pasiūlys kitokius vaistus
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2012 04 12, 19:42)
taip, tą žinau. be to esu nusipirkusi sau ir šeimai vermox. todėl jau šią savaitę išgersim. o vizitui pas gydytoją užsirašiau tik kitai sav. bet kaip manote, ar tuomet išvis verta eiti tirtis? gal vermox išgėrus jau nieko tikrai ir nenustatys. o gal, kita vertus, nustatys kitokius parazitus ir pasiūlys kitokius vaistus

Tai jau po vermoxo tikrai nieko neras.
Atsakyti