[quote=direktoriusg,2012 03 18, 17:40]
apie koki poveiki klbat,salutini?jie turetu but anotacijoj,o jei apie tai kaip kirmeles iseina jei ju yra,tai galiu pasakyt tikrai nieko nepajausit,jos iseina su ismatom suirusios gal tos ismatos gali but blizgesnes nei iprastai,o jokiu "lavonu"

tikrai nesitikekite ,nebus
Papildyta:
tikrai ne bukit rami buitiniu keliu jomis neuzsikreciama,tik per dirvozemi,per neplautas uogas ,pvz braskes ar kitas darzoves kurios turi kontakta su dirva,su lauko avalyne galima kiausiniu parsinest todel reik plaut rankas ir su batais nevaiksciot po namus

taip pat kiausineliai dirvozemyje esant palankiai temperaturai gali isbut gyvybingi iki 15 metu,bet per rankas tualeta ar dar kitaip indus tikrai neuzsikresite
[/quote
beje tie pozymiai kur jus raset tikraiatitinka askaridziu buvimo pozymius,eozinofilai,limfmazgiai tai tikrai tie pozymiai,sugerkit vaistukus visa seima ir broblemos susitvarkys,mano mazyle buvo kazkur nepilnai 2 metuku kai papuolem i infekcine del dazno vemimo ir viduriavimo naktimis,gyd infektologe iskart pasake jums rotas ,sakau mano sirdis jaucia kad ne ,vaiku 4 ir jie yra sirge rotu,tai atrodydavo visai kitaip,sakau man atrodo kad jai kirmeles arba su kepenim kazkas,ta isizeide sako ismano mat motka,3 para,istisai gulint su lasinem islindo mums ta bjaurybe

tai gydytoja neturejo kur akiu det,roto aisku mums nerado,o limfazgiai ir eozinofilai buvo pakite
Papildyta:

+2012 03 18, 17:51-->
QUOTE(Bridz

@ 2012 03 18, 17:51)
as praeita pav
asari dariau zarnyno valyma, bet jo nedabaigiau

, bet jau tada ju pas mane buvo, tai jauciu , kad jos tikrai niekur nedingo ir visa laka sekmingai kure savo orda

, o dabar joms sakes
as i tuos valymus isvis skeptiskai ziuriu isvalysit zarnyno mikroflora tada kitu dar rimtesniu bedu turesit,atsivers kokios opos